reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny wielkie dzieki:)
R cos tam mi kupil i jak nie pomoze to w pl lekaarz sie klania:(
My juz spakowani i pobudka o 3am :(
No i cos tam mialam i niewiem aaa juz wiem przyszedl nam list z fisu o przedluzenie jakies 2 tyg temu wyslalismy dostalismy od nich ze nasz list dostali ale mamy wstrzymany fis bo w zeszly czwartek nie dostalismy.i moje pytanko czy to jest normalne i mamy czekac na list od nich ze nam przedluzaja i kasa zecznie znowu wplywac na konto czy jak?

reklama
witajacie,
ja na chwile, Asia sama na dole pewnie sajgon juz,
Asienka - moj P wyrywal tu 8 jakies 2 lata temu i placil 120€, a ja teraz w PL u swojego stomatologa 80zl, a leczenie kanalowe to zaczyna sie od ok 200 -300€, wiec warto leciec i w PL robic,
barmanko- jak Marcel?
biola -spokojnego i szczesliwego lotu:-)
lubiczanko - ja trzymam kciuka zacisnietego- druga reka pisze;-) minimalna stawka 8.65, ale to pewnie nie dotyczy Ciebie,

Ostatnia edycja:
Barmanko-mhmmm-ale to inna branża:sorry:Zresztą nie jest źle;)
Wiesieńko-szczerze mówiąc ze mnie taka dooopa,ze się nie zapyta wprost-dostanę to zobaczę:zawstydzona/y:
AsieńkoM-drooogo,naprawdę drogo biorą:(a MC nie macie?Skoro Fis Wam przyznali,to podejrzewam,że spokojnie o Mc sie mogłabys starać(co nie zmienia faktu,ze za kanałowe musisz płacić-mniej,ale zawsze)

Lubiczanko i co,bylas?jak poszlo?

Znajoma za kanalowke zaplacila 360e

Biola zdrowka zycze~!!!
Udanego pobytu w PL rowniez i spokojnego lotu:)

Lubiczanka właśnie czekam na decyzje bo w maju składałam o MC.

P mnie namawia żebym leciała do Polski z małą, a kaska jest dzięki Fisowi. Ale jakbym leciała to pod koniec śierpnia żeby wrócić tym samym lotem co moi rodzice przylecą.

witajcie ponownie po dluuugiej przerwie...

mam zapytanie, czy znacie jaies zaufane opiekunki do dziecka z okolic ashtown/ royal canal park/ czy centrum dublina?
chodzi o opieke nad moja 11miesieczna corka na 20-25 godz tyg.
dzieki sliczne za informacje. :)

Witam:)
Pobudka po 5tej poraz enty...echhh
Ewelciu-mam czekać na telefon;)))
Kurczaki-przez te wakacje nic a nic mi sie nie chce:((((Człowiek szykując dzieci do szkoły był jakiś zorganizowany,a teraz?buuuu
Miłego dnia Wam

Biola, udanego pobytu w Pl.

Wiesienka, lepiej juz, nie jest idealnie ale idzie ku lepszosci.

AsienkaM, oby szybko Wam przyznali mc.
A wyjazd do pl to nieglupi pomysl, tym bardziej ze masz z kim wracac.

Lubiczanka, mam tak samo z organizacjaa/nie roganizacja poranka.

Chyba cala noc lalo wrrr. Pranie by sie przydalo jakies nastawic ale tak i sie nie chce buuu. Na obiadzio ogorkowa, a dla mnie nie mam pojecia co...

reklama
Witam
.Dzis szybko wstałam,Igorek wypił mleczko i poszedł dalej spac.Wczoraj jakos szybko mi uciekł dzionek,M szybko skonczył prace i pojechaliśmy do Droghedy dac laptopa do naprawy tzn.kamerka mi cos nie działa.No i tak nic sie nie dało zrobic,wiec kupiliśmy doczepiana.I przy okazji pochodzilismy sobie po sklepikach i kupilismy pare rzeczy.
AsienkoM super ten stolik:tak:
Biola udanego lotu i udanego wypoczynku.
Miłego Dzionka.

Do góry