reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry

Biolu
teraz będziecie musieli poczekać znowu kilkanaście tygodni na rozpatrzenie, potem Wam wyrównają:-p
AsienkoM ja też myślę, że to niegłupi pomysł z tym lotem:cool2:
Barmanko u nas też w nocy lało

Przez tę pogodę pranie schnie i schnie a tu kolejny stosik się nazbierał:baffled:.

Dobrego dzionka

reklama
Witam...
Zaliczyliśmy wczoraj ostatnie szczepienie Matta i mój blood test.Pozałatwiałam wsio i nawet pogoda nam sprzyjała.Zaczęło lac dopiero jak wróciliśmy do domu:-)
Matt wcale nie płakał tylko się wściekał,że krępuję mu ruchy jak nurse dawała szczepionkę:tak:
W H&M kupiłam Radkowi fajne koszulki na wyjazd i sobie bluzeczki,takie przeceny,że szok:-)
Barmanko tak,ja czekałam na FIS około pół roku:tak:Teraz znów rozpatrują,kilkanaście tygodni ze ściśniętym pasem a potem zastrzyk będzie (o ile nie zabiorą:szok:,bym się pochlastała:baffled:)
Anineczko prócz schiza na otwarte w nocy drzwi mam jeszcze taki,ze nie mogę spac gdy jakieś lustro jest odwrócone zwierciadłem w stronę pokoju:sorry2:...W Proszę o głos napisałam Ci,żeś byka zrobiła ale chyba nie widziałaś:sorry2:
Lubiczanko powodzenia,pewnie zadzwonią:tak:Ale powiedz mi,miałabyś pracowac od 18-tej do 2:00....Zanim wrócisz do domu,umyjesz się,zaśniesz,niech jest 3:00...kiedy Ty zamierzasz spac,skoro Mikusia o 5-tej już wstaje:confused::szok:

hej to znowu ja,
ponawiam pytanie o to czy ktos zna jakas zaufana nianie, lub domowe przedszkole dla 11miesiecznego malucha. w okolicach dublin 15 lub dublin city center...????
dzieki sliczne za pomoc

Witam
Gliwa-cmokas za wczorajsze 11miesięcy Igorkowe;)))
Crea-chętnie bym Ci pomogła,ale moje okolice ciut oddalone od Twojego rejonu poszukiwań;)
Dziś iste szaleństwo u nas-Mika do 6tej poszalała w łóżeczku;)))
Miłego dnia Wam

Hej dziewczyny

No i sprawa załatwiona, mam zakupione bileciki do POlski od 26 sierpnia do 14 września.:-) A mój lot powrotny to ten sam lot którym moi rodzice przylatują do nas.:-)

Lubiczanka no faktycznie poszalała;-)
Gliwa buziak dla Igorka. I chyba Twój M ma urodziny dzisiaj?? Wszystkiego najlepszego.
Crea przykro mi ale nie pomoge.
Asienka_r zaraz sie obrobie i przyjeżdzamy.

reklama
Do góry