reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

My z AsienkąM też dłuuugaśny spacer zrobiłyśmy na plac zabaw:):), a że u nas jeden w okolicy i tzreba 40 minut iść to nieważne, nam zeszła godzin, bo Ania jechała rowerkiem. A jakie zmęczone były:):):-p:-D. AsienkoM dziękuję:):) i za niedogodności przepraszam. Fajnie, że nowy przepis Ci posmakował:):):)

reklama
hej!zmeczona na maxa jestem dzis....znow kilometrow natrzaskalam jak i wczoraj..pogoda jest to korzystamy...
dla Wszystkich swietujacych zycze wszystkiego co najlepsze...duzo milosci i szacunku:):-)

zakrecona jestem...czytajac poosta Margaritty zastanawialam sie z jakiej patelni ona ma zejsc...od razu piewrsza mysle,przeciez to G moze doejsc od patelni a nie ona:rofl2::sorry:

Zas potem, czytajac posta Tichonka.przeczytalam zamiast Burger Kinga to Burdel Kinga:sorry::confused2:.....

Szym dzis do mnie mowi mamo,mamo chodz Ci pokaze śtućke(sztuczke) a ja sie pytam jaka suczke?:-p...

miego wieczorku...lece zaraz mlodego ogarnac i do spania klasc

Ewelcia weź się lepiej połóż:-D...Dziecko do Burdel Kinga:sorry::-D
ile czekałaś ..tyle ile napisali na kwitku czy wyrobili sie krócej.. bo ja czekam na Alberta paszport juz miesiąc ..a ostateczny termin mam na 20 lipca.
Ja składałam pod koniec marca,termin miałam na 15 maja,ale paszport był jakieś 2 tygodnie wcześniej:tak:...Tylko ja po niego ponad 2 miesiące jechałam:-D

hejka
Tichonku Margaritto, AsienkoR wszystkiego co najlepsze i duzoooo milosci;-):-)
Ewelcia odpocznij po tym maratonie:-D
Lubiczanko i jak tam bol glowy minal?

a my powrocilysmy z 4dniowych wakacji w Uk,2 dni byly bardzo fajne do tego wmiare sloneczne, zaliczylismy miasteczko z karuzelami-mloda zadowolona . Nastepne dwa dni przelezakowalam bo mnie chorobsko dopada znowu gardlo i ogolnie niemoc fizyczna.ehhh te chorobska chyba bede musiala znowu do lekarza maszerowac po cos na gardlo.
Dzis mnie napadlo na wyszorowanie wykladziny w salonie bo na srodku straszyla plama po coli,siedzialam i czytalam o jakis domowych sposobach jak narazie plamy nie widac mam nadzieje ze jak wyschnie to plama sie nie pojawi...

Ostatnia edycja:
Sama jestem jakaś wykończona po dzisiejszym dniu

Asienka_r
jak tam Ania o której zasnęła?? Zuzia w samochodzie nie zasnęła, potem w domu szalała i po kapieli i mleczku musiałam przeczytać 2 bajki zanim zasnęła. No ale o 20:07 miałam juz ja z głowy. P też smakował nowy przepis.
Kasiuleczka zdrówczka
Ewelcia o czym ty myślisz...Burdel, suczka:-D:-p
Tichonek no to dobrze, że paszport odebrany, dzieci były grzeczne

Witam
Ewelcia-Ty świntuchu!!
Kasiuleczko-zdrówka!Głowa przestała boleć,ale wieczorem znowu powtórka...Ja generalnie nie należę do panikar,ale ten ból mnie serio zaniepokoił...taki inny niż kiedykolwiek:baffled:Też myślałam o weekendzie w UK-ze wzgledu na wesołe miasteczko właśnie,ale ceny promów mnie skutecznie odstraszyły:(
Miłego dnia Wam

reklama
Do góry