reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

no helloł

jak mi miło dziewczynki , ze o mnie sie tu wspomina :cool2: ale ja nic nie wiem o wyjezdzie zadnym ani o aucie :-D;-)

zartuje. Lubiczanko, barmanko , anineczko - kochane - do PL dopiero na początku sierpnia.

lubiczanko - na wakacje tym roku tylko PL :sorry2: normalnie mnie coś trafia, bo ja chce "gdzies" ale G urlopu nie bedzie miał wtedy kiedy byłby potrzebny. Ale moze gdzieś w okresie świat wyruszymy ;-)

Tichonku adwokacie moj :cool2: Oglądał P mecz dziś?

Barmanko ano tak sie poukładało, ze mój G spełnil swoje 10-cio letnie marzenie i sobie coś tam kupił a mi w spadku została moja ukochana yariska - pszczółka której nie zamianie na nic ;-)

AsieńkoM fajnie było w Bray?? uwielbiam tamtejszy klimacik...

kasiuleczko
o masz - bidactwo - 3m się ciepło i oby Olivka nie "załapala" od Ciebie nic...

i to tak o - kości stare czas iśc złożyc chyba- po meczu adrenalina puściła i jakoś tak "oklapłam":dry:

spokojnej nocy dziewczęta , zdrowia tym które go potrzebują i ich dzieciaczkom, szczęscia tym które szukają... ;-):-)

a to w ramach śmichów chichów :-D i ta mina:-D

3930.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Margaritta, Ty sie tu nie wymiguj gadaniem o meczyku tylko gadaj jakie to 10-letnie marzenie spelnil Twoj G:tak::-)
Na dlugo jedziecie do Polski? Jakie polaczenie wybraliscie?

Anineczko, te moje stare poduszki juz mnie tak wku... ze kiedys to je nozyczkami potne ze zlosci normalnie! Stare sa, zbrylone i wygladaja jakby psu z pyska wyciagnal:baffled:

Witam
zgadnijcie czemu nie śpię:baffled:;-)
Miłego dnia Dziewczynki
aha-Margaritta-no właśnie,więcekj szczegółów poprosimy-kiedy,którędy jedziecie,co za auto w ogóle kupiliście...No jak to się nic nie chce z nami newsami dzielić no!!!

Hejoo, pogoda same wiecie.. A trzeba dziś wyjść z Alutką na ważenie bo mi się jej ostatnie ważenie nie podoba :zawstydzona/y: I wogóle chce mi się coś dobrego na obiad, jakąś zupkę, ale nie mam pomysłu co... może pomidorowa?

Gdyby nie Tichonek to byśmy kiszke co wiedziały co u Margaritty:dry::wściekła/y:...
Tichonek weśś się zlituj nad nami i powiedz co więcej u niej ;-):-)

Lubiczanka, a jak Ty funkcjonujesz cały dzień jak tak wcześnie wstajesz? Drzemka w południe? Kawka? Redbuliki?

A jeszcze dopytam o te "pofalowane" poduszki - to do nich trzeba dokupić specjalne powłoczki czy też nadają się te normalne od kompletu z pościeli?

Bry:-)
Margaritta co to jest za pytanie...Czy P mecz oglądał?:szok:Ja bardziej od niego oglądałam:-DMordę darłam więcej od niego i na k.. i na h... i na ja p....:-DJa,ja,nie P tabele piłkarskie w domu wypełniam:-DKażdy mecz oglądam,nie tylko polskiej reprezentacji:tak:W końcu mam byłego piłkarza w domu więc nie wypada inaczej;-)
Dziewczyny,Margaritty kupiły...Piękne,duuuże auto...Trza wysoko nogę podnieśc,żeby do niego wleźc;-):-D
Lubiczanko:baffled:...Mój Matt przez ząbkowanie się uwstecznia:-DSpał już całe noce,do 7-8 rano a teraz zaś je o 1:00,około 5:00 i zaś o 8:00:dry:A rozdarte to takie,że szok:baffled:
Ale za to zaczął mówic:daj:-DJak chce czegoś ode mnie albo jak mi coś daje to :DAJ!:-D
A jak widzi,że P po pracy przed dom podjeżdża to leci jak szalony i tata,tata:-pA tata dumny jak paw:rofl2:

Dziewczyny,Margaritty kupiły...Piękne,duuuże auto...Trza wysoko nogę podnieśc,żeby do niego wleźc;-):-D
ten opis mi do TIRA pasuje:-D
:szok::rofl2:...
Margaritta nie gadaj lasko,zes tak przytyla ze G musial tira kupic????:-D:szok::rofl2:;-)

Tichonku brawa dla Matta:)

Lubiczanko o ktorej wstalas?
ja o 5:50:szok::baffled:

Barmanko czemu CXi sie waga Alicji nie podoba?myslisz ze nie dojada?

Witam

Ale się spartoliłam ze schodów.:crazy:
Z młodym na rękach.On lekko uderzył uchem w szafkę,płaczu było co niemiara,ale na szczęście wsio ok z nim.
A ja mam stłuczony bok i pupę :baffled:
Dobrze,że to było z dwóch ostatnich schodów,bo nawet nie chcę myśleć co by było gdyby to były dwa pierwsze schodki.
Kapeć mi się poślizgnął,na szczęście skończyło to się tylko tak :dry:

Margaritta no to fajnie,że u was dobrze.
trzeba Ci drina zrobić na weekend byś rozwiązała język :-D

Barmanko ja M normalną poszewkę zakładam.Pasuje :tak:
Ja też nie cierpię tych poduszek z watą czy co to w nich jest? Dlatego mam z piór.Ale nie raz spałam na poduszce M i da się wyspać :-D

Lubiczanko matko jedyna,5;20 :szok:
To ja się na drugi bok przekręcam.I obym jak najdłużej.

Kasiuleczko ale cię choróbsko wytargało :szok:
Zdrowiej,zdrowiej i oby młoda nie podłapała.

idę na kawkę.

Anineczko cale szczescie ze nic powaznego sie wam nie stalo:)
No a co powiesz o wstawaniu 5:50:confused://...no troszke dluzej pospalam od Lubiczanki:baffled::-D

wybieram sie do lidla i wybrac nie moge,bo pada:baffled:.....

reklama
Anineczko,Ewelcia-równiusieńko do 5tej spałam...grrrr
Ewelcia-o proszę-i Ty masz bezduszną bestyjkę;))))Miłego dnia Ci;)
Barmanko-nic z tych rzeczy...jakoś pozytywne nastawienie póki co działa;)Ja też chcę coś dobrego na obiad!!!
Tichonek-nie,no Mikucha śpi od 19.30 do-zwykle 6,7.,ale kilka ostatnich dni do 5tej właśnie:( Pewnie,że Tatuś dumny z synka;)))
Anineczko-no mogłoby być super niewesoło,gdybyście zjechali(oby tylko zjechali-zgrzmocili się)z większej ilości schodków:szok:Buziak Jeremiaszkowi w uszko,a Ciebie w pupę całować nie będę,ale niech szybko ból przechodzi;)
AsieńkoR-obyś nie wypowiedziała w złą minutę o znknięcviu Margaritty-oby przed wyjazdem się chociaż zameldowała;))))))))))))

Do góry