reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Niedawno zwlekłam się z łóżka, bo tak mi się wstawać nie chciało:rofl2::-p, ale zdążyłam poprasować, więc nie jest źle

Lubiczanko o to się nie wysypiasz, jak Mikusia tak wstaje wcześnie
Biola zdrówka dla chłopaków
AsienkoM jak tam wyprawa do Bray??

Dobrego dzionka

hej mamuski!
ze tak powiem powrocilam do swiata zywych. Takie chorobsko mnie dopadlo w piatek popoludniu ze masakra a w niedziele myslalam ze umre z bolu. Z netu wynika ze to angina byla okropny bol gardla az sliny nie moglam przelknac, w nocy garaczka dreszcze do tego bole miesni, non stop lezalam, zadne herbatki z miodem z cytryna nie pomagaly,przeciwbolowe wogole, zadne strepsilsy i musialam sie meczyc do poniedzialku ,bo w weeknd Gp nie przyjmuje.Wczoraj dostalam antybiotyk i naszczescie ten bol zniknal ale czuje ze gardlo nadal mam powiekszone. wyobrazcie sobie ze przez weekend schudlam 3 kg- normalnie nic nie moglam jesc, musialam sie zmusic zeby przelknac kisiel czy kawalek suchego chleba- i az lzy mi lecialy z bolu gdy to przelykalam.
I jak na zlosc pogoda byla piekna a ja w domu uziemiona- zal mi mojej mlodej bylo jak cholera bo nie moglam z nia wyjsc, musiala siedziec i sie sama bawic albo grac na kompie albo bajki ogladala. na dodatek mamusia obiadow nie gotowala i biedna o kanapkach jogurtach i platkach zyla przez 4 dni.:-( wczoraj i dzis do szkolki nie poszla bo normalnie nie mam sil zeby z nia isc.
Dzis juz czuje sie lepiej musze jakos chatke przewietrzyc zeby wygnac tego wirusa z domku poprac wszystko ehhhh.
teraz mam nadzieje ze oliva tego cholerstwa nie zalapie odemnie. dzis mi dzwoni znajoma ze ona tez na to zachorowala i sie biedna meczy a ze karmi piersia dostala jakis slaby antybiotyk ktory wogole jej nie pomaga

Barmanko ja mam taka poduche w Pl i ci powiem ze nawet calkiem dobrze mi sie na niej spi.

Witam

Lubiczanko lubi lubi tylko szkoda ze tak w nocy nie spi

​Barmanko Limitu nie ma jak cos chcesz to wal smialo ja bede sbie sporo rzeczy przywozic tak jak Ci mowilam taniej mi wyszlo kurierem wyslac rzeczy do Polski niz normalnie kupic bagaze wiec i jak bedziemy wracac kuriera tez nadam

Kasiuleczko dobrze ze juz Ci lepiej

Dzis w koncu udalo nam sie kupic fotelik dlugo sie zastanawialismy jaki wybrac no i po dlugich negocjacjach kupilismy
Musze jakis patent na Lene znalesc bo wystarczy ze nie widzi mnie to myk pod bramka i na schodach jest:wściekła/y:

Milego dnia

Barmanko ja mam taką poduszkę i super mi się śpi, kregosłup jest w lini prostej z szyją mnie inne poduszki nie podchodzą pózniej mnie plecy i barki bolą.

Anineczko, a gdzieś Ty kupiła podusię z pierzem gęsim?

Kasiuleczka, to straszne jak Cię zmogło! Współczuję bólu..

Kamcia, mnie właśnie szyja boli dlatego myślę o zmianie poduszki. A masz taką "normalną" czy memory coś tam.?

reklama
Do góry