reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Tichonku to tak i ja, ja tez zadnego meczu nie odpuscilam :tak:
Anineczko dobrze ze to sie tak skonczylo ...
Ewelciu po 5 rano :szok: ja tez mialam isc do lidla ale mnie mezowy wyreczyl pojechal zrobil zakupy i luz pogoda sie popsula :angry:
Lubiczanko o tej porze to ja jeszcze dobrze spie dzis tak twardo spalam ze nie slyszalam Leny jak plakala ale w pogotowiu byl maz takze luz ;-)

Dzis kapusniak planuje ugotowac mam ochote ale moje starsze dziecie juz zakomunikowalo ze nie bedzie jadla
Milego dnia

reklama
Ewelcia, Gliwa, moje przypuszczenia były słuszne.. albo któraś ma wage zrypaną, albo któraś nie umie posługiwać się wagą :baffled: W poprzednim tyg różnica była 500gr (dało do myślenia dlatego dziś poszłam na wagę), w tym raptem 100gr. Alicja była ważona tydzień po tyg w innych klinikach, przez inne położne, na innych wagach..wnioski nasuwają się same :dry:

Ewelcia, dobre z tym tirem :-D

Anineczka, osz bo się obawiam że kupię a potem nie będę używać, ciepne w kąt i będzie się pałętać.. No chyba że znajdę kogoś chętnego na free gifta ;-):happy: no ale ..kto nie ryzykuje ten nic nie ma, prawda? ;-)
Idziesz jutro po ta maszynę do szycia?

Tichonek, gratki dla Matta.

WItam
Barmanko nie wiem co to ona ma w śroku taka zwykła(chyba z Lidla), ale mi się dobrze śpi.
Anieczko naszczęście nic się nie stało grożnego.
Margarita wracaj i dawaj szczegóły.
Zdrówka dla chorowitków!!

Marcel dziś przechodzi samego siebie :crazy: Trzymajcie mnie normalnie bo zaraz albo go ubije albo na kosmos wyeksmituje :wściekła/y:

Anineczka, teraz doczytałam :nerd: Dobrze że się Wam nic nie stało:tak: Ja też mam zawsze pietra jak schodzę z góry z Alicją.. te moje schody są bardzo wąskie:-( i też lubię chodzić w zdezelowanych papuciach:dry:

Pomidorówkę zrobiłam, obżarłam się jak świnka :rolleyes2:

No hej

Teściowa już w samolocie, my odpoczywamy.
Zuźka szalała za babcią, wszystko musiała robic z babcią.

Gliwa, Asienka_r, Margaritta no w Bray było fajnie, pogoda dopisała. A najlepsza była kobitka co bilety sprzedawała. Zuzia zawołała siku więc zapytałam gdzie toaleta, a ona mi mówi gdzie mają przewijak, ja podnosze i pokazuje, że mamy nakładke i potrzebujemy toalety a kobitka oczy jak 5 zł zrobiła:-D i mówi, że Zuzia to mała dziewczynka i już na sedes.

Za to wczoraj to mieliśmy impre na całego. Przyjechał kolega, przyszedł sąsiad, później jego żona i oglądaliśmy mecz. Ten kumpel co przyjechał to tylko piwo wypił bo musiał do domu wracać a cała reszta wódeczke piła. Zabawa była przednia aż tańcami się skończyła.
Wczoraj upiekłam ciasto na dzisiaj na 3 rocznice ślubu.

Barmanka no to dziwne te wagi
Anineczka dobrze, że nic Wam się nie stało
Margaritta no co to za autko.

Nie wiem co jeszcze napisać.

reklama
Do góry