reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko moj Szym tez dawal czadu...teraz mu bajke wlaczylam,bo juz nie wyrabiam:baffled:...do poludnia byl ok,a potem juz nie...spioch go zlapal miedzy 12 a 13,i tak lazi i jeczy:baffled:....zwalil jakos myszke ze stolika i zepsul:baffled:...nie dziala!!!!!!!!!! a ja bez myszki przy lapku to jak bez reki:baffled:

Asienko duzo milosci na kolejne lata,spedzone razem!!!

reklama
AsieńkoM-Bukiet najwspanialszych życzeń,
Nieprzemijającej miłości
I doczekania w szczęściu
Następnych Jubileuszy
Barmanko,Ewelcia-wytrwałyście Panie do końca dnia?;))))
A ja jestem po dzisiejszym dniu całkowicie "zaorana"...Niby nic specjalnego nie robiłam,ale taka jestem bez sił witalnych...Dobrze,że chociaż nastrój dopisuje-zaraz wykorzystam swojego J seksualnie i chęci na przezycie kolejnego dnia na jutro wrócą;)))Miłego wieczorku Wam

witam drogie mamuski,
ja dopiero nabieram rozpedu w pracy po urlopie, ale lepiej pozno niz wcale, choc nie mamy busy na szczescie. Jutro powinnam dostac przesylke z debenhamsa a w czwartek przywioza trampoline 10f, wiec bedzie szalenstwo w weekend:-D:-D. Dzis agentka napisala ze pod koniec m-ca powinnismy miec nowke sztuke zmywarke, pozyjemy zobaczymy,choc pomalowali nam kuchnie jak obiecali:tak:
AsienkaM- wszystkiego naj...na nastepne wspolne lata.:-D
Ewelcia- z tym tirem do dalas czadu;-)
Margaritta- niech zgadne pewnie jakis jeep albo cos podobnego skoro Tichonek pisze ze trzeba nogi zadzierac;-)
Anineczka- kobitko uwazaj :szok:i pomasuj uszko Jeremiaszkowi a o Ciebie to juz maz zadba:-p

Ostatnia edycja:
Lubiczanko jakos dalam rade,ale lekko nie bylo:(...
ja tez dzis zmeczona na maxa,nawet szydelkowac mi sie nie chce .... podziwiam Cie Lubiczanko ze jeszcze masz ochote na sexik!:rofl2:
Wisienko a to malowali Wam jak byliscie na urlopie?\

Gliwa, Ala wazy 5200:tak:

Asienka, hihi przypomnialy mi sie czasy jak Marcel jeszcze nie umial uzywac toalety i do przedszkola nosilam nocnik:-D
Wszystkiego najlepszego w rocznice!! Duuuuzo milosci.
Wyszliscie gdzies sobie na kolacyjke?

Ewelcia, hahaha ja tez mojemu bajki wlaczylam:-D telepatia jakas miedzy nami czy co...?:nerd: dodam ze bajek nie wlaczalam mu od soboty bo przegina czasami (jak to sie mowi - daj palec a chwyci cala reke, czy jakos tak;-)).
A jak myszke potrzebujesz to dam ci moja, kupilam taka ladna zgrabna, ale potem nauczylam sie obslugi bez, jakos sobie radze:tak: choc do grubszej roboty zasiadam do stacjonanrego bo z myszka jednak mi jakos szybciej ida pewne rzeczy...

Lubiczanka, wesss nawet nie pytaj:dry: Ala bez problemu poszla spac a ten grandzil jeszcze w lozku...
Jak tam po bara-bara?;-):-)

Wiesienka a Ty co nie odpisujesz na moje pytania co?:-p Pytalam jak Asia po testach, wykazaly cos? A co sie stalo ze stara zmywarka? Trampolina super sprawa, zobaczysz jaka sama bedziesz pupe na niej bujac:rofl2:

Ewelcia ja tez nie szydelkowalam dzis, a lezy na stole obok mnie! Zajelam sie czytaniem jakis tematow na bb i mi czas zlecial:zawstydzona/y:

witam
Dziś pobudka o 6tej...szaleństwo;)))
Ewelciu-na seksik zawsze są siły;)))
Wiesieńko-super,że macie odświeżoną kuchnie...i oby zmywarka dotarła;)
Barmanko-a no tak jak powinno być-euforia i inne takie;)))))
No i dziś zaczynam robić Dawidkowy tort...Nawet nie będę pisać dlaczego już dziś:/
Miłego dnia Wam życzę

reklama
Hej

Barmanka o wychodnej kolacji to można sobie pomarzyć. Wczoraj Zuźke zębole męczyły i w dzień zrobiła drzemke ponad 2 godziny a normalnie to śpi tak z godzine przy dobrych wiatrach. Przez to tylko P odwoził mame na lotnisko. Potem Zuźka wstała a o 20 nie chciało jej się spać i w łóźeczku szalała do 9:30. Ja kapiel wzięłam i zaraz około 10 zasnęłam na łóżku.
Ale mam fajnie bo P ma urlop i do pracy idzie dopiero w poniedziałek.
Lubiczanka oj dziękuje za takie pobódki, moja młoda o 6 rano zaczyna się przebudzać i wiercić ale włączam jej misia do usypiania i mówie, że wszyscy śpimy i dosypia jeszcze do 7:30. A jeśli chodzi o sex to masz racje zawsze się znajdzie ochota i siła.

Miłego dzionka.

Do góry