reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie w ten sloneczny dzionek:-)
az chce sie zyc,jak za oknem tak pi3eknie...szkoda ze nie jest cieplej:)

Lubiczanko rannego masz ptaszka;-)...Szym mi dzis pobutke o 7 zrobil:cool2:

milego dzionka zycze...
spadadam ogarnac dol,bo gora juz prawie gotowa:)

reklama
Hejka.
W domku juz mam ogarniete.Igorek zasnął,zaraz trzeba sobie kawke zrobic i w kominku rozplic bo chłodno.A musze sie pochwalić,Igorek wczoraj dostał drugiego zębolka.
Barmanko :-):tak:
Miłego dzionka.

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Pogoda się poprawiła z lekka ale z prognoz wygląda na to,że tylko na dziś:dry:
My jak zwykle po zakupach spożywczych co mój P uwielbia:baffled:,obiad sobie na jutro przyszykowałam,pranie zrobiłam,nawet jakąś sałatkę i jeszcze dzieci obrobię i mogę się na kanapie wyłożyc;-)P ma dziś wychodne więc wieczór z pilotem mnie czeka:-DBo oczywiście nie zasnę póki nie wróci:sorry2:A kiedy i jaki wróci to najwięksi mędrcy nie wiedzą:-D
GLIWA gratki za ząbka dla Igorio:-)Kasownik już jest:-D
Lubiczanko no biedna ta Twoja panna taka bezzębna:-DAni sobie dobrze podjeśc nie może:-pA powiedz,raczkuje już?
Ewelcia przyznaj się w jakim to stanie Cię syn widział:-D
Kasiuleczko zdrówka,cuuudne kolczyki zrobiłaś ostatnio:tak:
Barmanko trza było moje ku... i ja pier.... słyszec na meczu:zawstydzona/y:

Tichonek-a no bidna-ale wtrynia wsio jak leci(pomijając zabawki,które a i owszem-w buzi lądują)-jabłka,winogronko,banany,mięsko też;)co do jej raczkowania-już myślałam,że tak,ale jakiś czas temu wróciła do czołgania...i tak popyla po całym domku;)A powiedz mi-czy Ty też od czasu do czasu masz taki wieczorek dla siebie?
Dziś mielismy super dzień-z Martą na wesołe miasteczko poszliśmy,potem spacerek do nas...I tak wieczorek nas zastał-i zwiała-zmieniła towarzystwo;)))Miłego wieczorku Wam zyczę

Nie,kochana nie mam:no:Ale to,bynajmniej nie wina P bo on ciągle powtarza,żebym gdzieś poszła...Jakoś nie mam z kim i gdzie:sorry2:W tygodniu to ja nie mam jak wyjśc bo P do wieczora w pracy a koleżanki,które tu mam to mają wolne właśnie w tygodniu a jeśli już się zbiorą w weekend to na dyskotekę a ja nie chcę na dyskotekę:sorry2:I tak siedzę już ponad 6 lat w domu:baffled:Tzn.wychodzę ale z całą rodziną:sorry2:
Chociaż na zakupy jakieś bym poszła bez dzieci ale się nie da:sorry2:

:cool2::-D

877702b4889de8e883bef31c828c7534.jpg

no comment :cool2: pozdrawiam Was wszystkie ;-)

Witam
No-dzisiaj pobudka w normie-czyli do 7mej;)
Tichonek-oj znam Ci ja ten ból:(((Nawet nie o to chodzi,że nie ma gdzie pójść,a z kim...Tzn.znalazłaby się taka jedna,ale...No ja anty pubowa i dyskotekowa:(((Chybaze z J własnie.A to z kolei nie ma z kim dzieci zostawić-i koło się zamyka:(((Ale na zakupki"solo"raz kiedyś się wyrywam.Zwłaszcza jak ktoś nas"nawiedza"
AsieńkoM-a dlaczego Ty nigdzie nie chodzisz?
Margaritta-no jak nie jak tak?A jak tak można w ogóle wpaść i wypaść?Pisz,bom strasznie stęskniona newsów od Was!!!Jedziecie gdzieś na wakacje?
dzisiaj zamierzam w Limerick namówić J na kieckę-świadkowanie mi się szykuje,więc wszelakie moje plany pozmieniały się o 180stopni:/Ale i tak się doczekać nie mogę:)Normalnie ostatnio same imprezki do kalendarza zapisuję;)))
Miłego dnia Wam

reklama
Do góry