reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej!
Szym nie spi od 6...poszedl spac wczoraj o 20:30 :cool2: i wstal wczoraj o 7:cool2::sorry2:..do spiochow to on raczej nie nalezy.
Ma szczescie ze rano sie bawil a my moglismy jeszcze pokimac,;-).

Margaritta wracaj tu!! co u was?jak zdrowko?
|Aniu a u Was jak tam?wszyscy zdrowi?
Lubiczanko jak zakupisz kiecke to sie pochwal...powiadasz ze imprezowy rok bedziesz miec;-)fajnie!
Wisienko gratuluje zakupu:)

Milej niedzieli zycze!

Witam
Pogoda nawet przednia,wczorajsza też.
My po weekendowych gościach,była moja kuzynka z Galway.
Teraz ogarnęłam domek,wstawiłam rosołek i kawkę spijam bo dziecię tnie komara.

M o 5 rano już wybył na kuter,tak więc zapewne przybędzie z rybką wieczorem.
Wczoraj moje autko sprzedaliśmy,nowe wstawiliśmy do warsztatu bo coś tam trza zrobić i do wtorku nie jestem mobilna :baffled:
Antka będzie woził kolega do szkoły,ale Matt chyba w domu zostanie,a szkoda bo w poniedziałek są zdjęcia w przedszkolu i strasznie zależało mi by on też miał :baffled:

Pogodą-tak,piłką-niekoniecznie...
Kiecka jest,ale nie pochwalę się(Ewelciu)...Tzn oczywiście,ze się pochwalę,ale zdjęciami z imprezki:tak:
Cały dzień rewelacja-konto obczyszczone,ale co tam;)Po powrocie z Limerick grillek-i nie musiałam się głowić co na obiad;)
Teraz "pora na dobranoc..."i dzieci myk w pidżamki,a my wieczorkujemy.Wam równiez miłego wieczoru życzę

Witam wieczornie

Mialam plany na weekend ale moje plany sie zmienily o 180 stopni mielismy gosci na weekend takze jestem wykonczona J pozno wrocil bo mial jedna sprawe do zalatwienia,dzis jak goscie odjechali to pojechalismy na zakupy chcialam sobie kupic kiecke na wesele no i kupilamdla siebie i dla Naci i jeszcze pare innych ubranek bo dziewczyny rosna jak szalone takze jestem happy
Biola podesle Ci skladniki na syrop ktroy moja szwagierka robi sama zamierzam zrobic i zobaczymy
Ewelciu dziekuje ze pytaszja juz doszlam do zywych Lenka pokasluje jeszcze ale juz do lekarza nie jade bo poki co nie widze sensu robiejej inhalacje zobaaczymy
Barmanko to niezle kluseczka wazy :-)
Tichonku ,Gliwa gratuluje zebolkow dla Waszych dzieciakow
Katrina napatrzec sie nie moge na Twego synka sliczniusi :)

Zmykam sie wykapac i do wyrka koeljny tydzien sie zapowiada ciezki ale dam rade
Milego wieczorku

reklama
Do góry