reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Jak pięknie na dworze:-)Ale ponoc tylko dziś:dry:Szkoda bo w czwartek Radek ma sports day a w piątek wycieczkę na Croke Park i Viking Tour:sorry2:Pewnie będzie lało dzieciaczkom:-(
Lubiczanko z tego co pamiętam to Aniaa ma wesele w Polsce i bez męża będzie szalec
:rofl2::-DA Ty tu czy znów do Polszy się wybieracie?A może MartaF się hajta?:-p
Margaritta nastawiasz się już psychicznie na podróż lądowo-morską do Polski?:-p
Asieńko_r a ja Was wczoraj koło Pennyego widziałam:tak:Ale stałam do góry,czekałam na windę a Wy wchodziliście do Pennysa i potem już przepadliście a ja szłam na pocztę:tak:
...Ale Irlandczycy wczoraj dostali w ciry od Chorwatów:baffled:...Szkoda...:-(

reklama
Ale pogoda, aż żyć się chce!
Wczoraj byliśmy na taaaakim wieeelkim placu zabaw, pojechaliśmy w 3 rodzinki więc dzieciaczki same sobą się zajmowały :tak: rodzicom do szczęścia tylko grilla brakowało :-D

Ania, no Ala robi się tłuścioszek, ma takie oponki pod bródką :rofl2: słodko to wygląda ;-) cieszę się chwilą, bo wiem że jak zacznie być bardziej mobilna to ją wyciągnie i tyle będzie z mojego pulpecika :sorry2: Z Marcelem było tak samo, a teraz co..sama skóra i kości:dry:

Margaritta, oo a kiedy jedziecie do Polski? Na długo? Jakieś imprezy się szykują? Prezenty dla rodzinki już kupujesz? Dla siebie jakąś sukieneczkę?:happy:

Tichonku jak to tylko dziś słonecznie? :-( ja pogody już na necie nie sprawdzam bo jakoś nijak się sprawdza:baffled:

Alutka śpi a ja bym się za jakąś robotę wzięła ale mi się nie chce...obiad mam z wczoraj, w sensie mięso, ziemniaki tylko trza obrać.
I dziś znowu do dentysty jade, bo poprzednio nie zrobił mi wszystkiego.
A tak zapytam, czy któraś z Was robiła tutaj usuwanie kamienia na zębach? Ile płaciłyście?

Tichonek-do Pl:)))No już się doczekać nie mogę.Niestety o Martę nie chodzi,ale kto wie,kto wie-w końcu sie stanie;)...ale najpierw mam nadzieję tu wyhaczyć imprezkę;)))Mam nadzieję,że pogoda dzieciom jednak dopisze i nie zmokną na swoich imprezkach;)
Barmanko-30e ja płaciłam tutaj(tzn w Cashel):)

hej!
Baramnko powodzenia u sadysty!
Tichonku no gadaj ze tylko dzis tak ladnie bedzie?ja sie napalilam ze moze do konca tygodnia:)?
Lubiczanko no wlasnie gdzie ta impreza?
Margaritta co sie nie chwalilas ze do PL sie wybieracie?dawaj tu do nas,pisz szczegoly:)kiedy i jak?autko kupione?;-)

Barmanko ja nie ściągałam tu kamienia,ale pytałam dr Zimnego o to i mówił,że z MC zapłacę 30E:tak:
A powiedz gdzie taki fajny plac zabaw wyhaczyłaś?:-p
Margaritta na początku sierpnia wyrusza:tak:
Ewelcia auto to już kupili przed Matta chrzcinami,nawet miałam okazje się nim przejechac
:-pWyyyypaaaaas!:-D
Mój Radek też był taki pulpetek,więcej ważył z kilogram niż Matt w jego wieku a teraz każdą kostkę można na nim policzyc:sorry2:Czyli wygląda na to,że Matt też szczupły będzie:sorry2:Ciekawe po kim te moje dzieci takie zgrabne:-p:-D

Ostatnia edycja:
Helloł

Czyli Polacy na tle Irlandczyków nie wypadli tak źle,co nie?
No ale szkoda,że wrypali,w końcu to taka nasza druga ojczyzna :dry:

Margaritta auto zmieniła?A jakie macie? Toż ja nic nie wiedziałam,a i do Polszy autem? ktoś tu się zarzekał,że nie,nie :-D

My kupiliśmy galaxy ;-)

Lubiczanko to pisz co i jak i kiedy? Znowu autem do Polski?
Czekaj,ja sobie do Ciebie dryndnę :tak:

Młody poszedł w kimkę,mięsko się rozmraża.

Wiecie,że ten mój mały waży już ponad 9 kilo :szok:
No szok,już wiem od czego wieczorami mam łapy do ziemi ;-)
Trzeba się umówić w końcu na zaległe szczepienie na 4mc bo przez tą ospę się obsunęło :sorry2:

No szkoda,tak kibicowałam Irlandczykom:sorry2:Raczej już się mogą pakowac:sorry2:
Margot nie chce jechac autem ale wyjścia nie ma:-pAutka mają teraz dwa,Yariskę i drugie ale już nic więcej nie piszę,niech się sama tym kolosem chwali:-p...I tak mnie opier**li z góry na dół i w drugą stronę:baffled::-D
...Bo ona tak skromna dziewuszka:-p
...Prognoza pogody dla Swords na najbliższe dni
:confused2:: AccuWeather.com - Ireland | Swords Weather Forecast

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Pogoda piękna, zaraz zbieramy się i do Bray jedziemy, ja wypompowana bo głowa mnie boli i brzuchol bo @ się zbliża.

Asienka_r
Zuzia dostała od chrzesnego tą piłke do skakania więc już nie musisz u siebie w mieście sprawdzać.
Barmanka oby sadysta Cie nie wymęczył za bardzo.

Sorry, że nie odnosze się do wszystkich postów ale czasu brak, buziaki

Do góry