reklama
AsienkaM1986
mama Zuzi
nooo i remis
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Nie na moje nerwy takie mecze!Udarłam się jak głupia,P w pracy a dzieci patrzyły na mnie jak na debila
Niedosyt mamMogło byc tak pięknie,ale nie jest źle...;-)
Niedosyt mamMogło byc tak pięknie,ale nie jest źle...;-)
A no remis!...nie jest zle,ale zawsze moglo byc lepiej
Tichonku Matt idzie jak szlaony z tymi zabkami...gratki dla niego...Szym w jego wieku mial chyba nadal jednego...no moze 2 sie wykluwal;-)
Barmanko rosnie Ci mala Dama jak na drozdzach;-)....
ja wczoraj mialam gulasz z kluskami slaskimi i ogoraskiem kiszonym;-)
dzis jakas glodna non-stop chodze...
m kupil piwko na mecz i wlal mi w szklanke,a SZym podszedl do mnie i mowi"mama oddaj piwo,to jest taty piwko,ty nie mozesz" jak sie spytalam czemu?to mi odpowiedzial "bo bedziesz CHORUTKA"
Tichonku Matt idzie jak szlaony z tymi zabkami...gratki dla niego...Szym w jego wieku mial chyba nadal jednego...no moze 2 sie wykluwal;-)
Barmanko rosnie Ci mala Dama jak na drozdzach;-)....
ja wczoraj mialam gulasz z kluskami slaskimi i ogoraskiem kiszonym;-)
dzis jakas glodna non-stop chodze...
m kupil piwko na mecz i wlal mi w szklanke,a SZym podszedl do mnie i mowi"mama oddaj piwo,to jest taty piwko,ty nie mozesz" jak sie spytalam czemu?to mi odpowiedzial "bo bedziesz CHORUTKA"
lubiczanka
Fanka BB :)
ech...
Miłego wieczorku Kobitki
Miłego wieczorku Kobitki
kasiuleczka25
Barmanko nio teraz przeczytalam, ale daj mi kilka dni na odp tylko sie wykuruje bo dzis to nawet nie jestem wstanie myslec z godziny na godzine gorzej sie czuje i jedyne o czym marze to polozyc sie do cieplego lozka i sie wygrzac. normalnie dzis juz 4 raz zalanczam ogrzewanie bo ciagle mi dzis zimno.
Margaritto a ty to chyba masz skrzynke przepelnioná bo pisze do Ciebie na priv juz ze dwa tygodnie;-)mozesz tam luknac??
Ja tam taká kibická raczej nie jestem, obejrzalam kawalek drugiej polowy, a to co sie dzialo wczesniej slyszalam bo kibice w naszym apartamencie sie wydzierali
Ewelcia ha ha no nie pij ne pij
Moja Oliva tez mi dzis dowalila. wyciagnelam sobie dwa malutkie biszkopciki z drzemikiem i sobie zajadam a mloda podchodzi do mnie i mowi- MAMOOOO ZAPOMNIALAS PRZECIEZ SIE ODCHUDZASZ
Margaritto a ty to chyba masz skrzynke przepelnioná bo pisze do Ciebie na priv juz ze dwa tygodnie;-)mozesz tam luknac??
Ja tam taká kibická raczej nie jestem, obejrzalam kawalek drugiej polowy, a to co sie dzialo wczesniej slyszalam bo kibice w naszym apartamencie sie wydzierali
Ewelcia ha ha no nie pij ne pij
Moja Oliva tez mi dzis dowalila. wyciagnelam sobie dwa malutkie biszkopciki z drzemikiem i sobie zajadam a mloda podchodzi do mnie i mowi- MAMOOOO ZAPOMNIALAS PRZECIEZ SIE ODCHUDZASZ
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Kasiuleczka, spoko luz, i tak pogoda do kitu jest wiec nie mam gdzie wychodzic w sensie stroic sie
Z odchudzaniem dobreee:-)
A na rozgrzanie - jak lubisz - wypij grzane piwko i do wyrka.
Lubiczanka, biedactwo nie mialas z kim pogadac pewnie Ci sie nudzilo niemilosiernie....
Ewelcia, czyzby Cie Szym widzial w stanie ..eghmm... lotnym?
Tichonek, ja tez sie nie nadaje na ogladanie takich programow - klne jak szewc
A ja dzis kolacje mialam z glowy - oponki mlody nie narzekal
Na mecz wystroilam mlodego w odpowiednie spodenki i koszulke, wymalowalam buzke farbami i razem kibicowalismy. Swietnie razem spedzilismy wieczorek
Z odchudzaniem dobreee:-)
A na rozgrzanie - jak lubisz - wypij grzane piwko i do wyrka.
Lubiczanka, biedactwo nie mialas z kim pogadac pewnie Ci sie nudzilo niemilosiernie....
Ewelcia, czyzby Cie Szym widzial w stanie ..eghmm... lotnym?
Tichonek, ja tez sie nie nadaje na ogladanie takich programow - klne jak szewc
A ja dzis kolacje mialam z glowy - oponki mlody nie narzekal
Na mecz wystroilam mlodego w odpowiednie spodenki i koszulke, wymalowalam buzke farbami i razem kibicowalismy. Swietnie razem spedzilismy wieczorek
GLIWA
Racja mogło byc lepiej,ale az tak zle nie jest.Trzeba dalej trzymac kciuki za naszych piłkarzy.Pizze sobie zajadamy i piwko pijemy,skończył sie drugi mecz.
Ewelcia Szym dobry jest.Martwi sie o mamusie.:-)
Kasiuleczko córcia pilnuje mamusi,zeby dbała o linie.
Barmanko my tez fajnie spedzilismy czas ogladajac mecz.:-)
Ewelcia Szym dobry jest.Martwi sie o mamusie.:-)
Kasiuleczko córcia pilnuje mamusi,zeby dbała o linie.
Barmanko my tez fajnie spedzilismy czas ogladajac mecz.:-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Gliwa. no wlasnie luknelam na fejsie ze Wy tez mieliscie mocna strefe kibica
reklama
lubiczanka
dzień dobry
Od godzinki na nogach-bo Mika stwierdziła,że starczy tego dobrego:/
Barmanko-no własnie-ja towarzystwa na pogawędkę szukam i nic))))Ale szczujesz swoimi wyczynami kulinarnymi!!!
Warto było wstać aby zobaczyć bezchmurne niebo;-)Mam nadzieje,że tak już się utrzyma...temperatura w naszej sypialni to 16stopni,oleju nie ma,wiec niech słonko mi domek nagrzewa
Miłego dnia Wam
Od godzinki na nogach-bo Mika stwierdziła,że starczy tego dobrego:/
Barmanko-no własnie-ja towarzystwa na pogawędkę szukam i nic))))Ale szczujesz swoimi wyczynami kulinarnymi!!!
Warto było wstać aby zobaczyć bezchmurne niebo;-)Mam nadzieje,że tak już się utrzyma...temperatura w naszej sypialni to 16stopni,oleju nie ma,wiec niech słonko mi domek nagrzewa
Miłego dnia Wam