reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A no remis!:(...nie jest zle,ale zawsze moglo byc lepiej:)

Tichonku Matt idzie jak szlaony z tymi zabkami...gratki dla niego...Szym w jego wieku mial chyba nadal jednego...no moze 2 sie wykluwal;-)

Barmanko rosnie Ci mala Dama jak na drozdzach;-)....
ja wczoraj mialam gulasz z kluskami slaskimi i ogoraskiem kiszonym;-)

dzis jakas glodna non-stop chodze...

m kupil piwko na mecz i wlal mi w szklanke,a SZym podszedl do mnie i mowi"mama oddaj piwo,to jest taty piwko,ty nie mozesz" jak sie spytalam czemu?to mi odpowiedzial "bo bedziesz CHORUTKA":-D:-D

Barmanko nio teraz przeczytalam, ale daj mi kilka dni na odp tylko sie wykuruje bo dzis to nawet nie jestem wstanie myslec z godziny na godzine gorzej sie czuje i jedyne o czym marze to polozyc sie do cieplego lozka i sie wygrzac. normalnie dzis juz 4 raz zalanczam ogrzewanie bo :confused2: ciagle mi dzis zimno.

Margaritto a ty to chyba masz skrzynke przepelnioná bo pisze do Ciebie na priv juz ze dwa tygodnie;-)mozesz tam luknac??

Ja tam taká kibická raczej nie jestem, obejrzalam kawalek drugiej polowy, a to co sie dzialo wczesniej slyszalam bo kibice w naszym apartamencie sie wydzierali:-D

Ewelcia ha ha no nie pij ne pij:-D

Moja Oliva tez mi dzis dowalila:szok:. wyciagnelam sobie dwa malutkie biszkopciki z drzemikiem i sobie zajadam a mloda podchodzi do mnie i mowi- MAMOOOO ZAPOMNIALAS PRZECIEZ SIE ODCHUDZASZ:-D

Kasiuleczka, spoko luz, i tak pogoda do kitu jest wiec nie mam gdzie wychodzic w sensie stroic sie:confused2:
Z odchudzaniem dobreee:-)
A na rozgrzanie - jak lubisz - wypij grzane piwko i do wyrka.

Lubiczanka, biedactwo nie mialas z kim pogadac:sorry: pewnie Ci sie nudzilo niemilosiernie....

Ewelcia, czyzby Cie Szym widzial w stanie ..eghmm... lotnym?:cool::-D

Tichonek, ja tez sie nie nadaje na ogladanie takich programow - klne jak szewc:nerd:

A ja dzis kolacje mialam z glowy - oponki:-D mlody nie narzekal:-D
Na mecz wystroilam mlodego w odpowiednie spodenki i koszulke, wymalowalam buzke farbami i razem kibicowalismy. Swietnie razem spedzilismy wieczorek:tak:

Racja mogło byc lepiej,ale az tak zle nie jest.Trzeba dalej trzymac kciuki za naszych piłkarzy.Pizze sobie zajadamy i piwko pijemy,skończył sie drugi mecz.
Ewelcia Szym dobry jest.Martwi sie o mamusie.:-):tak:
Kasiuleczko córcia pilnuje mamusi,zeby dbała o linie.:-D
Barmanko my tez fajnie spedzilismy czas ogladajac mecz.:-)

reklama
dzień dobry:)
Od godzinki na nogach-bo Mika stwierdziła,że starczy tego dobrego:/
Barmanko-no własnie-ja towarzystwa na pogawędkę szukam i nic;)))))Ale szczujesz swoimi wyczynami kulinarnymi!!!
Warto było wstać aby zobaczyć bezchmurne niebo;-)Mam nadzieje,że tak już się utrzyma...temperatura w naszej sypialni to 16stopni,oleju nie ma,wiec niech słonko mi domek nagrzewa:(
Miłego dnia Wam

Do góry