reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Marcysia oba sa fajne i do Dublina jest szybciej, a na zakupy to wszedzie coś jest tam:) Na mnie Fota w Cork zrobiła super wrażenie byłam tam dwa razy, a w ZOO raz.
Miłego wieczoru

reklama
Hej

niby na dworze ciepło ale bez słonka, szkoda
Tichonek wszystkiego najlepszego dla Matta z okazji pierwszych urodzinek
mickey_happy_birthday.gif

Mateuszku cioci kochany dla Ciebie dziś w tym szczególnym dniu wszystko co najpiękniejsze! Dla uradowanych Rodziców i ich jednorocznej pociechy,aby następne latka życia płynęły w prawdziwie rodzinnej atmosferze, pełnej miłości i radości. lov u smyku :*

dekoracja-swiderkowa-na-roczek-niebieska_0_b.jpg

udanego dnia dziewczynki

reklama
Witam:-)
Dziękuję ślicznie za życzonka:-)
Nie mogę uwierzyc,że to już rok minął:no:...Za szybko,za szybko ten czas leci:sorry2:Dopiero co tuliłam takiego małego okruszka a już rok minął:szok:Ba!Dopiero co Wam mówiłam,że pragnę drugiego dziecka i nie wiem co na to mój P:-D
Matt jednak Radka dogonił i na roczek sobie dwunastego zęba fundnął:-D,górną lewą trójkę:tak:
Za to Radek w tym wieku już od miesiąca chodził a Matt na nóżkach w drugi rok nie wszedł:sorry2:Matt już stoi sam,coraz częściej się sam puszcza,żeby postac,cieszy się,że mu się udaje,ale jak go zawołam do siebie to kroczka nie chce zrobic,tylko od razu siada i podraczkowuje do mnie:-DLeniwiec pospolity:-D
P wczoraj jeszcze do pracy nie poszedł bo tak go plecy bolały ale dziś już w robocie:tak:
Lubiczanko dojechaliście już do domku?

Do góry