reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku, wszystkiego dobrego dla Twojego solenizanta!!
Happy Birthday - YouTube

U nas wszyscy chorzy :-:)-( Zaczęło się od Marcela w zeszłym tyg, potem Ala, mężowy no i na końcu ja... Pierdzielona sztafeta!! Na szczęście nie jest to nic poważnego, raptem smarki, kaszel. Alicja ma lekki katar - odważyłam się w końcu użyć wody morskiej i fridy :sorry2: obie żyjemy :rolleyes2::-D

W niedziele mieliśmy Marcela imprezkę urodzinową :tak: Aniaa, Wiesienka dziękuję za przyjście! Wasza obecność dużo dla mnie znaczy :tak: Dziękujemy również za prezenciki, jak i te dla starszaka tak i te dla najmłodszej latorośli. :tak::happy2:

reklama
Hej dziewczyny :)Mam na imie Ewa, mieszkam w Armagh i jestem mama prawie 6-cio miesiecznego Matthew :) bylam od ciazy na iinym forum az do dzisiaj... tam dziewczyny byly bardzo zawistne i jakos nie moglam znalezc z nimi nici porozumienia ( ja tez musze sie przyznac ze moze do najlatwiejszych w pozyciu nie naleze :) mam nadzieje, ze tu wciaz ktos jest ( znaczy sie ze watek nie wygasl) i bedziemy mogly sobie czasami pogadulic :) pozdrawiamy

MammaMatta witaj:-)
I ja jestem mamą Matta,który akurat dziś ma pierwsze urodzinki oraz sześcioletniego Radka:tak:
Coś Ty?!Nasz wątek miałby wygasną?!:szok:No way!!!Jesteśmy tu cały czas i tak często,że nie nadążysz nadrabiac:-DRozgośc się i nadawaj z nami a nie z jakimiś zawistnymi babami;-):-D

MammaMatta witaj:-), jak jest deszczowy dzień i jak dzieciaki nie rozrabiają to czasmi ciężko nadążyć za wszystkimi postami.
Barmanka zdróweczka dla Was;-)
Tichonek gratki dla Matta za kolejnego zębolka, czasami mysle, że Zuzia ciągle chce dogonić Matta bo ostatnio zęby jej idą jak grzyby po deszczu.

Ostatnia edycja:
MammmaMatta witaj i rozgość się.
Widzę,że z Irl.Północnej jesteś,Irl.Południowa Wita :-D

Barmanko oj zdróweczka.
Bidna Alusia.Ja to bym już za inhalator łapała,tylko nie wiem czy ona nie za mała,chociaż mój młody był niewiele starszy jak się już inhalował.A kupiłaś tą sól fizjo?

Lubiczanki jesteście? Pewnie odsypiacie podróż,co?

Marcysiu zdecydowaliście się na jakieś ZOO?
Ja byłam w Dublinie 2 razy i jeszcze raz zajadę jak moja siorka przyleci :tak:

Kamcia no może chory,no nie poznaję.Nie żeby był leniem czy cóś,no ale tak dom przewracać do góry nogami?
Wczoraj już mi stół w kuchni poprzestawiał...ale ja podejrzewam,że to przez to,że jednym okiem patrzył na Perfekcyjną Panią domu jak ja oglądałam.Niby nabijał się z tego,niby wyszydzał,a tu proszę.Dzisiaj chce zrobić porządki w papierach i w living roomie...obym swój dom poznała.
Ale fakt jest faktem..tyle niepotrzebnych rzeczy wala się po chacie,śmiejemy się,że jak zrobi porządki to echo będę miała w domu...
Z drugiej strony to mi głupio,bo sprzątam codziennie,ale takich grubszych i większych porządków to nie nadążam robic.
Dzisiaj posprzątałam u chłopaków w pokoiku i czeka mnie chyba z 2kg kredek do zatemperowania,a młody jak na złość spał dzisiaj 1godzinkę.Teraz leży i gada...

reklama
Tichonek super filmik! Szacun że chciało Ci się to robić :sorry2::tak:

MammaMatta witaj.

Anineczka, a właśnie miałam pisać..tak kupiłam. A potem odważyłam się na tą wodę morską ;-) a że Alutka nie płacze przy zakraplaniu, nie wyrywa się więc postawiłam na spray. A czy ta Twoja sól fizjo też ma takie wieeelkie tuby 20ml? :szok: bo jak pamiętam w Pl to takie malutkie były, chyba 5ml...
A inhalator... nie mam go jeszcze :baffled: Na co wg Ciebie powinnam zwrócić uwagę zakupując taką maszynę?

Zjadłam obiadek i jakoś muli mnie na spanie :nerd:

Do góry