reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Obiad cały gotowy i na jutro już będzie, zaraz może jakies proste, szybkie ciacho zrobie. EEE jednak nie robie ciasta bo P powiedział, że nas na zakupki zabiera. Nawet powiedział, że na fryzjera mi da jak sie zdecyduje.

Anineczka :-) dzięki, już jest lepiej
Aniaa a ma puzzle i ma też w takim stylu
Wooden Flat Puzzles – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores.
P ma chrześniakowi kupic duplo na dzień dziecka i dogadalismy się że zuzi chrzesny też jej kupi bo bardzo lubi u innych dzieci układać a w domu ma na razie tylko drewniane.
Asienka_r a to sie musimy spotkać, Zuzia uwielbia bawic sie z dziećmi i coraz bardziej żywiołowo reaguje na bobasy.

reklama
Aniaa a dlaczego Was wyproszono?:eek:
Anineczko dziękuję za życzenia spania długo dzieciaczków,mój Matt spał dziś do 9:15:-p:-) a Radek do 10:30:-DNo ale mieliśmy wczoraj gości i trochę dłużej posiedzieliśmy:tak:Natomiast w piątek Matt poszedł spac około 20:30 i wczoraj wstał o 8:50:-DCudownie wypoczęłam w ten weekend:-D

Męża mi połamało:eek:Ledwo łazi:sorry2:

Margaritta spóźnione życzenia dla Martysi
anineczko ja robię tak samo pieczone ziemniaczki jak Ty :-):tak:
barmanka 2 miechy... jak nie jeden :-p ja miałam labę króciutko ,. oj za krótko ;-) hehe jedynie ze spaniem nocnym 0 problemów :-) Vi budziłą się raz do 3 miesiąca później wcale .. a Emma wcale się nie budziła w nocy ... i tak jest do tej pory :-) śpią całe noce
biola u mnie też się ta teoria nie sprawdza z dziewczynami :no: ruchliwe to od samego poczatku było jedno i drugie :-p
i nawet mimo ż e są dwie to wcale nie jest tak ze się zawsze razem bawią ... a szkoda ;-) prędzej razem broją ;-)
wisienko l,adna fryzurka :-)

a mnie znów przeziębienie złapało... już drugi raz w tym roku :/ to o 2 za duzo :sorry: ucho mnie do tego boli jakby mnie przewiało :/
masakra jakaś.... buuuuuu

Cześć dziewczyny!

Ponieważ jest Was tu dużo pozwoliłam sobie polecić pewną firmę.

Firma WDcatering!! Jak bedziecie w potrzebie przygotowania czegos na urodziny, imieniny, chrzciny, czy jakiekolwiek inne przyjecie, oni Wam pomogą.

Smacznie i tanio.

Kuchnia polska!!!

polecam!!!!

WDcatering | Facebook

Duzo produktów jest tez dostepnych w papu i foodlandzie (bigosy, golabki, salatki, surowki.....)

PYCHA!!!!!

reklama
Do góry