reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczko-jaka ładna pogoda?Gdzie?;)))a no w ten weekend mamy się spakować...chyba;)potem w tygodniu juz nie bedzie czasu:/a płyniemy promami...zdecydowanie taniej niz tunel,a tylko godzina różnicy w dotarciu;)Mati pewnie zadowolony i dumny,ze i on wkrótce zasili grono uczniaków?
Ewelcia-w piatek startujemy:)))

Lubiczanko no u mnie świeciło słońce rano,co prawda juz sie chmurzy,ale nie leje jak z cebra,tak jak wczoraj.
Pewnie załapiecie się na piękną pogodę w Polsce,a o Egipcie to już nie wspomnę :tak:
No my musieliśmy eurotunelem ze wzgledu na czas,a i tak fajnie,bo wjechaliśmy do pociągu o 2,5h wcześniej niż mieliśmy rezerwacje.Zresztą z powrotem też nas wpuścili wcześniej.

Ano Matt już się nie może doczekac.

kurka,młody już się do siadania podnosi :eek:

ViKamcia Sto lat dla Emci :-)

helloł

Lubiczanko nawet nie skomentuję pobytu Waszego w Dublinie... :confused2:

Vikamcia
mnóstwo zdrówka i szczęscia dla córci Twej

Fenix a Ty gdzie zwialaś? ;-)

Ciasta popieczone, flagi narodowe naszykowane tylko wbic na kije trza :cool2: wiecie, ze mam w domu flagi ściągniete z masztu sprzed Ambasady :eek::-D nie zebym je sama ściągała :confused2:
Oby tylko nie padało:sorry:

udanego dnia laseczki

Ostatnia edycja:
Anineczko-nie wiem jak z pogodą bedzie,ale na pewno lepiej niż tu-no cieplej przynajmniej;)Kiedy wpadacie na kawke?
Margaritta-no już Cię widzę skaczącą po masztach za flagami:-DDlatego nie dzwoniłam nawet(żeby nie bylo,że dzwonię jak coś chcę;)),bo ten nasz pobyt to było "krzyk i zgrzytanie zębów";)korki,korki i przekleństwa;),ale,ale-my czekamy na Wasze odwiedzinki:tak:
Vikamcia-Emmie z okazji roczku wszystkiego najpiękniejszego
images

Witam
Barmanko piękne imię!:)
Anieczko zawsze może być Alicjusz hehehe
Sto lat dla Emmy.
A mnie dziś coś koło serca boli i tak jakoś ciężko:/
Strasznie zimny wiatr, ale nie odstraszy mnie ostatnio trzymam forme i się ruszam na dworze hehe
Miłego popołudnia

reklama
witajcie

lubiczanko, AsienkoM- do Pl lecimy tylko na 2,5 tyg :)) i juz sie nie moge doczekac :)
biola- idz do lekarza ale juz;-)
Vikamcia-wszystkiego najlepszego dla Emmy:-)
ide sie poszwedac po domu, sprzatnac by sie przydalo ale nie mam sil :confused2:moze kawka pomoze:unsure:

Do góry