reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Tichonku zdrowka dla Matta
Anineczko dobrze ze ospa znika

Zmykam bo mam robote musze przebrac ubranka po Lenuscie rosnie jak na drozdzach niektorych ubranek nawet nie ubrala :zawstydzona/y:salatke z tunczykiem chce zrobic no i klucha jakiegos ukrecic narazie sie zastanawiam jakiegi,obiad mam z wczoraj tak luz

Milego dnia

Lubiczanko chce sprzeda ale najpierw musze przebrac :tak:sa rzeczy ktore wogole nie ubrala bo w pasie ciut przy szeroka przyklad jak jechalismy na wakacje spodenki dwie pary z nexta jej wzielam ale nie przymierzylam wczesniej na oko stwierdzilam ze bede dobre a niestety dupcia nie weszla heheh

hejka
ja wpadam z pytankiem. chce sprzedac cos na irlandzkiej stronce i tam sa rozne formy platnosci i kobitka chce wyslac pieniadze pocztá:confused: a ja wogole nie wiem jak to sie odbywa.ona potrzebuje moj adres, ale poxniej ja co mam zrobic czekac az poczta mi cos przysle czy isc na te poczte i sie pytac o przelew?????????

noooo u nas tez wichura od samego rana az sie na dwor nie chce wychodzic,nawet szal gruby wyciagnelam rano bo tak wieje.jeszcze chyba jutro ma tak wiac a w weekend mniej. a w Pl ponoc cieplo 22stopnie w cieniu tak mnie dzis siora poinformowala:dry: ta to umie poprawic nastroj:nerd:

reklama
Do góry