reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie

nadrabiam Was i patrze a tu juz jest najmniejsze z dzieciatak bb:-)
Barmanko- ogromne gratulacje z okazji narodzin coreczki:-):-)
musze sie Wam pochwalic, ze wczoraj J odprowadzal z Natanielem Norberta do przedszkola i co?? moja najmlodsza latoros zostala w przedszkolu, tak sie poplakal jak J chcial go zabrac do domu ze nauczycielka pozwolila mu zostac i dzisiaj tez byl juupi:-) Ciesze sie jak nie wiem, bo do tej pory niechcial wogole patrzec na nauczycielki i balam sie jak to bedzie w przyszlym roku,ale mu sie spodobalo i kazal sobie lunch box kupic:-D
Lece bo chlopcy przyszli z sasiadami :dry:

reklama
Marcysiu-o jak milusio...Fajnie,że J bierze czynny udział w takich sprawach:)))
Czy ja już kiedyś pisałam,ze nie znoszę Dublina???podtrzymuję-myślałam,ze dziś wyjdę z siebie!!!Echh...w dodatku paszportu biometrycznego nie mam ino tymczasowy,bo się moje własne odciski palców nie zgadzały-ło zgrozo:szok:
Teraz lecę,bo niedawno wróciliśmy(a po 3ciej wyjeżdżaliśmy:wściekła/y:)Miłego wieczorku Wam

lubiczanko-jak sie moga Twoje odciski palcow nie zgadzac:confused::baffled::szok: Dublin pewnie zakorkowany??

Znowu sie chwale- kupilam bilety do Pl na wakacje:-):-) :cool2:Szkoda tylko, ze tak krotko bedziemy, ale lepszy rydz niz nic :-)
Zmykam do wyrka,spokojnej nocki kobietki :-)

Hejka a ja wciaz chora zyletki z gardla wypluc nie moge:(juz 4 dzien boli mnie na maxa a nocki to sa katastroficzne i sie zastanawiam czy moze anginy sie nie nabawilam.nikus jut tez tydzien smarkaty i musze sue wam pochwalic ze zaczal wczoraj raczkowac,bo takto tylko pelzal na brzuchu jak jego starszy brat:b
Jak dobrze ze dzis piatek tak b mi sie nic nie chce robic:(
R jedzie do pl w srode na 2tyg wiec zostaje z dziecmi sama,troche ciezko bedzie jezeli pogoda sie nie zmieni:(
Ok lece sie szykowac do szkoly...

Marcysiu-a żebym to ja wiedziała:/Ale dobrze,że chociaż ten tymczasowy od reki wydali:)To na ile lecicie do tej Polski?
Biola-brawo dla Nikosia:)No ja sobie nie wyobrażam zostać z dziećmi sama na dwa tygodnie:sorry:I zdrowiej nam wreszcie!;)
Miłego dnia Dziewczynki

Hej hej

Niech was nie złudzi ta ładna pogoda za oknem,ma się popsuc.
A w Polsce 25 stopni :baffled:

Młody śpi a ja spijam kawkę.
Zaraz wstawię pomidorową :-)

Lubiczanko ale heca z tym paszportem :eek:
Przygotowania jakieś do podróży są? Jak jedziecie? Promy,eurotunell?

marcysiu super,że Nataniel chce zostawac w przedszkolu.:tak:

Matt wczoraj miał spotkanie w swojej przyszłej szkole,takie zapoznawcze i oprowadzające po salach,tylko,że on już tam zna wszystkie kąty i nauczycieli,a już się mnie dopytuje kiedy pójdzie do szkoły.:tak: Fajnie,że chłopaki będą razem w szkole,już się nie mogę doczekac.A i wożenie w inne miejsca mi odpadnie.

Biola ty lec do lekarza,to na pewno angina :sorry:
Ja też sobie nie wyobrażam zostac sama z dziecmi,no ale jak mus u Ciebie to mus.Oby tylko R był zdrowy,co nie?

Kasiuleczka to jest postal order,poczytaj na stronie anpost.ie :tak:
Ja nigdy nie wysyłałam kasy,ani nie otrzymywałam w tej formie,jakaś niepewna mi się wydaje :sorry:

Czy ktoś wie jak córcia Barmanki ma na imię???

reklama
Anineczko,Barmanko corcia to Alicja:-)
Lubiczanko niezle z tym paszportem wyszl:eek:kiedy wyruszacie do PL?
Biola lec do lekarza...pewnie antybiotyk potrzebny....

Milego dnia...

Do góry