reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A my po spacerku i zakupach,byliśmy w Centrum Handlowym,AsienkaM z Zuzia dotrzymali nam towarzystwa.:tak:Pare rzeczy sobie upatrzyłam fajnych,:-)a dla Igorka kupiłam fajna bluzeczke z Name it.Pozniej kawke spiliśmy i do domku.Ogólnie dzionek fajnie minął.Pogoda sie poprawia,wiec i humorek lepszy.
Marcysiu dobre i 2ty.w Polsce:tak:My lecimy gdzies na 3,5t.tyg.
Dobra zmykam bo Igorek sie obudził.Miłego wieczorku.

reklama
bry wieczor,
To napisze wam ze Alicja barmanki jest po prostu sliczna:tak::-D, taka kruszynka. Bylismy ja odwiedzic w szpitalu, ale w dziecmi mozna wejsc tylko pomiedzy 3 a 4, a wieczorem po 6.30 tylko osoby dorosle,wiec weszlam na gore sama. Monia czuje sie dobrze, zostanie w szpitalu do jutra a moze nawet do niedzieli. Zapomnialam aparatu, wiec zdjec nie mam, ale jak wroci do domu to pewnie wrzuci.

Wisienko to super ze Monie odwiedziłas,ja tez widziałam Alicje ale na zdjęciu.Śliczna jest.:tak:
Niema to jak wieczorek,siedzimy sobie z M i pijemy drineczka:tak:Relaksik.Igorek dzis dłuzej posiedział,bo czekał na tate jak przyjedzie z pracy,:-)ale juz spi.
Miłego wieczorku dziewczynki.

Wisienko fajnie Ci ze moglas Monie odwiedzic:)szkoda ze aparatu nie zabralas:(....

Lece spac,bo nie wiem jaka mnie dalsza czesc nocki czeka...Szym chory:-(

Dzień dobry:)
Wiesieńko-ale Ci dobrze,że mogłas odwiedzić młodą Mamusię i jej Kruszynke:tak:Asieńce nie było szkoda,że nie może dzidzi zobaczyc?
Ewelcia-zdrówka Szymowi:sorry2:
Dzisiaj pomagam znajomej przy Komunii,wiec mnie nie bedzie...
Ale Wam miłego dnia życzę

lubiczanko- wlasnie bardzo sie rozczarowala tym bardziej ze jej cale popoludnie mowilam ze jedziemy do cioci do szpitala i zobaczy mala dzidzie, ale jak Monia wydzie to odwiedzimy ich w domu:tak::-)
Uciekam dzis jedziemy na bierzmowanie:cool:

Ewelcia- zdrowka dla Szymcia

reklama
hejoo!
glowa mnie naparza strasznie...po 7 zjadlam 2panadole troche przestala,ale teraz znow:sorry:...wzielam znow panadol i jak na razie glowa jak bolala tak boli:baffled:

Szym ma straszny kaszel,w nocy o 3 pawia puscil:-(

Do góry