reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamciu Anineczka dzis wyrusza z PL...
Lubiczanku gratuluje zakupu...
ja tez ostatnio zakupilam kiecke,rozmiar 8...dobrze ze material rozciagliwy:sorry2::cool2::-D...kurde ja dalej mam swoje 56,57kg...nadal nie mam czasu schudnac ze 3kg:sorry2:

Tichonku daj znac wieczorkiem po co byl landlord....

kupilam wczoraj zeberka w Pl sklepie...mysle z rana,robie sosik na obiad i co??/chyba ten sosik bedzie na kolacje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:takie twarde:wściekła/y:

reklama
Witam
a ja w dobrym humorze wspana to i humorek jest ;-)

Lubiczanko gratuluje zakupu,ja tez musze zie rozejrzec za czym na komunie bo oczywiscie nie mam w czym isc ;-)jak zwykle a komunia za miesiac

Tichonku ja caly czas trzymam kciuki abyscie cos znalezli

Barmanko jak tam wizyta u fryca udana?pokaz sie no :-)

Katrina najlepszego dla coreczki Twej

wiecej nie pamietam zmykam do obowiazkow

Milego popoludnia zycze :)

helloł lalunie

pare dni wyjęte z zyciorysu- katar taki mialam, ze na oczy nie widziałam :dry: oczywiscie co - febra na nosie ze uhh:sorry: Rudolf przy mnie to pikuś:cool2:

..
laseczki moje drogie - warto już dziś zarezerwować sobie czas na następną sobote tj. 28/04/2012 i zawitać na a'la festyn na terenie boisk zielonych naszej polskiej szkoły SEN :tak: Piszę a'la festyn bo bedzie tam mnóstwo atrakcji a jest to już II Olimpiada szkół polonijnych Irlandii i Irlandii Północnej. Zgłosiło się już 12 szkół w tym 1 irlandzka:cool2: Zapraszam wszystkie które w sobotę chcą spędzić miło czas- serio fajnie tam jest - grille, loteria fantowa ( którą ja z kolezankami z Rady Rodziców przygotowyjemy) w tamtym roku najbardziej oblegana przez wszystkich. Mnóstwo nagród . Główna nagroda "Tablet" najprawdopodobniej- dopinamy szczegóły ;-) takze enjoy

http://www.polskaszkolawdublinie.com/news.php?id=86

porazka jakaś- cała reszta posta mojego zniknęła :szok: normalnie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
piszę 3 raz :wściekła/y: i post pod postem bo z tamtego mnie wywala :dry: technika pfff
enyłej

Tichonku
i ja łączę się w bólu z Toba jeśli o chaty chodzi. No nic u nas nie ma, zero, nul, nic , nic.

lubiczanko s i 8 :dry: gratki wieszaczku:-p znikniesz niebawem .A kiecuchny te mikroskopijny chce zobaczyc już czy na Tobie czy tez nie - focie poproszę:-p

barmanko ja uwielbiam papiery. Liczyc, przeliczac, ukłądać, składać , porządkować, i znow się w nich zakopać mmm. Pomóc :sorry2:;-) nie nerwuj się- to może byc na serio calkiem przyjemne zajęcie:-D

Ania hmm a co Ci tak humorek od rana poprawiło ? :rolleyes2: przyjedzcie na "festyn"

ewelcia facet w deche:-Da przystojny chociaż był? :cool2::-D

Katarina spóznione zyczonka dla córci Twej- samych szczęśliwych dni ;-)

Fenix no jak pięknie się udzielasz - tak własnie powinno być;-) i tu Ci pogratuluję a co :cool2: i nie przezywaj całej reszty- co to tam takie egzaminusie :dry::-D po obiedzie wezmę się za "przelewy";-)

więcej nie pamietam :sorry2: jak mi wetnie tego posta to .... :sorry2:

i tak sobie czwartek mija... jak wyjdę dziś wieczorkiem na moj fitness to normlanie ... nie wróce chyba- tak mi brakuje ćwieczeń- uzaleznienie normlanie

dzięki dziewuszki-naprawdę jestem mega zadowolona z zakupu
Margaritta-nawet sobie nie wyobrazasz jak mi sie mordka ucieszyła kiedy zobaczyłam Twego posta-zdrówka Wam/Tobie!!!!!!Ale kusisz tym festynem...Moze namówię J:confused:

Margaritko :-) dzieki za pamiec ,ale raczej nie dojedziemy bo Nacia do przedszkola idzie w sobote ma na 12 do 15.30 zajecia
Zdrowka dla Ciebie
A co mi humorek poprawilo wystarczy ze J ma wolne wiecej mi nie trzeba :-)wiec z rana dziecmi sie zajal a ja sie wyspalam w koncu

Nie wiem czy wiecie ale sa pokazy aut amerykanskich w Kilbeggan w niedziele tj 28 kwietnia

a tu moja cora w akcji :-D start zakladka przedszkolaki

Noszz tak mnie spanko zmuliłam że musiałam wleźć pod kołderką :cool2: ale od razu się lepiej czuje, jak nowo narodzona :tak: muszę se jakąś robote wymyśleć co by tego powera wykorzystać ;-)

Lubiczanka, a wiesz jak to jest pod koniec ciąży, raz lepiej raz gorzej. Dziś usłyszałam jak trzeszczą mi kości w biodrach, jakbym się rozchodziła na pół :szok: z sofy jak wstaje to muszę równocześnie opuszczać dwie nogi bo inaczej słychać trzaski, normalnie czuje się przy tym jak cipka-niewydymka :cool:
Wow, size 8!! Nigdy takowego nie miałam:zawstydzona/y: Gratki:tak:

Biola, Marcel jak był młodszy to zawsze odchorowywał pobyt w Pl:eek: w sumie nic poważnego się nie działo, ale była temperatura i gile po pas. Nie wiem, to chyba ta zmiana klimatu.

Ewelcia, o rajuśku ale bym wszamała kopytka z sosikiem żeberkowym :cool2: chyba jutro zamówienie u męzowego złożę, a co! Dziś wyc...ł mnie z obiadem, pomidorami zaciągnął MÓJ wczorajszy rosołek, to jutro może się wykazać :-p:-D

Aniaa, pokażę Ci fotkę jak zaczniesz na gg mi odpisywać :-p
My na tym pokazie byliśmy w zeszłym roku, fajna sprawa, jest na czym oko zawiesić, tylko z pogoda trochę nie trafiliśmy, zimno i pochmurno było, ale i tak fajnie czas sie spędziło. Teraz cicho sza nic staremu nie mówię bo pewnie będzie chciał jechać :cool2::cool2: o boszzz tylko czasem nie mów Jareckiemu by do mojego zadzwonił:oo:

Tichonek daj znac po wizycie, bom ciekawa jak wszystkie tutaj :tak::-)

Margaritta, wiesz zależy jakie papierki się robi...:dry: Przyszło mi z mc że brakuje im jakiś dokumentów...wymienili co.. Ubawiła mnie notatka - na zwrot dokumentów masz 2tyg, jak tego nie zrobisz to od nowa musisz składać wszystkie dokumenty (coś w ten deseń), hahaha jakby to jakaś różnica była przy tym co teraz muszę im dosłać :-D:evil: o co się wpieniłam to o to że te ciołki potrzebowali aż miesiąc czasu by odpisać mi o dosłanie kilku kopii papierków :growl: zapłon mają że juhu!

reklama
Do góry