reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie popoludniowo :)
No rzeczywiscie cichutko tutaj ze szok
Tichonku szczena mi opadla na teksty tego typa i nie przejmuj sie u mnie nikus tes ma gile po pas nocka cala zarwana tak go to meczy:(
A barmanka to juz moze na porodowie siedzi:)ale napewno napieala by jakby sie cosik dzialo:)chyba ze ja za b przypililo:)
Jutro przyjezeza moja siostra na weekend wiec chata pelna ludzi w 1bed heeeee ale napewno bedzie wesolo i smarkato bo jej dzieciaki tez gilowe;)

reklama
Tichonku ciesze sie, ze ju masz to z glowy ;) wiesz, mysle,ze moze zona przygadala mu do rozumu. ale znam takich co robia dobra mine do zlej gry, wiec radzilabym mimo to zabezpieczyc sie po przeprowadzce zdjeciami pustego mieszkania, co tam zostawiliscie itp. tak na wszelki wypadek.
my niestety mielismy z ostatnimi landlordami dosc duze problemy i w brode sobie plulam,ze nie zrobilam fotek tego syfu ktory zostawili poprzedni lokatorzy.
Dopiero zwleklam sie do domu.
Dzisiaj mialam kolejne 3, takze juz blizej niz dalej.

Dziewuszki kaske dostalam juz :) za co bardzo dziekuje,ale jednoczesnie chcialam was przeprosic bo nie wyrobilam sie,zeby dzisiaj wam tuniczki poprzesylac.
Mam wszystkie popakowane takze z siatą uderzę w poniedzialek :)

Hej.Dopiero włączyłam laptopa.Dzionek jakos dzis mi sie dłużył,ale dobrze ze juz wieczór jest.:tak:
Tichonku niezłe teksty ma ten landrol.Ale dobrze ze wszystko sobie z nim załatwiliście.Zdróweczka dla Matta.
Biola zdróweczka dla synusia.
Ewelcia dobrze ze paszport przyszedł.
Miłego wieczorku.Zmykam.

No i miałam dziś kopytka na obiad :-D ale się obżarłam :rolleyes2: wogóle byliśmy dziś na zakupach spożywczych, kupiłam sobie truskawki i śmietane - nie były w planach ale jak pomyślałam że przez najbliższe pół roku tylko będę je wąchać przez pudełko (o ile sprzedawca jakiś mnie nie pogoni ;-)) to się skusiłam, no i w koszyku tradycyjnie wylądowała fasolka, o bobie zapomniałam :zawstydzona/y: Dogadzam sobie na tych ostatnich dniach :-D hmmm no i tak myślę że jednak się nie będę ważyć przed porodem bo co sie będe wkurzać :cool2:

Ewelcia, byłaś "po dresik":-D?
Gratki za paszport dla Szyma.

Tichonek :-p:evil::-p

Ania, a ile lat ma Twoja siostra? Jakoś się nigdy nie pytałam....
Biola, na zakupach byłam ;-) potem po glutka do szkoły, potem kol na kawke przyszła, potem obiadek, potem do parku i dzionek zleciał...

A mi dziś firanka do kuchni przyszła, i co...? i szkoda że awizo tylko powąchałam :wściekła/y: bo nas w domku nie było, i kuśwa odbiór dopiero w poniedziałek :dry: nosz w morde kopana!
Jutro znajomi na obiad przychodzą:tak:

weszlam na dafta i tak chatki ogladam i doszlam do wniosku ze u nas w Carlow sa dosc drogie np.taka:
Pollerton Manor, Carlow Town, Co. Carlow - House to let
Lubiczanka na bank ma duuuzo fajniejsza i tansza...czy nawet nasza Anineczka w Portlaoise:cool2:

Barmanko a ja sie zastanawialam dzis gdzie cie wcilo???a tu prosze,jakich rarytaskow se nakupowala no!:-D
a no dresik zakupilam...mialam nawet dzis wyskoczyc..ale po 1 padalo co chwila,a po drugie moje dresy musza polezec przez chwile,zeby nabraly mocy urzedowej:-Da po 3 podobno od piatku sie nie zaczyna...jak cos to od poczatku tygodnia,czyli poniedzialku..ale jak same wiecie w poniedzialki sa ciezkie:cool2:wtorek szybko zleci,we srode to juz sie nie oplaca ,bo to srodek tyg..czwartek hmm,tez nie zbyt,bo to juz prawie pod weekend podchodzi,a w piatek to wiadomo:cool2:
lenia mam no i tyle...ale postanowienie mam..5kg musze schudnac:baffled:...moze do przyszlego roku sie wyrobie:zawstydzona/y:

edit:
masakra,jaka cena!!!!!!
http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=1165526
zeby to jeszcze w centrum bylo

Ostatnia edycja:
Żeby nie było - wstawiam fotki fryzurki mojej :tak: przed i po metamorfozie :cool2:

Załączniki

• IMG_5133.jpg
    IMG_5133.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_5134.jpg
    IMG_5134.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_5174.jpg
    IMG_5174.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_5175.jpg
    IMG_5175.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_5177.jpg
    IMG_5177.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_5179.jpg
    IMG_5179.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 79
Barmanko no wreszcie!!myslalam ze sie nie doczekam.
Bede szczera!!! w krotkich wygladasz lepiej,mlodziej i wogole extra..kolorek fajny:)

czas na mnie...spadam spac!
dobranoc:)

reklama
Barmanko świetny fryzik :) i bardzo Ci w nim do twarzy :)
Sama myslałam o takiej fryzurce, ale jak pomyślę ile zapuszczałam swoje kłaczki to nie mam odwagi ich ściąc ;) ale cosik wykombinuję nie ma bata.
Ewelcia uśmiałam się z Ciebie i ja :) agentka jesteś ;) pozytywnie rzecz jasna.
A te chatki w Carlow to złotem wysadzane?? kurcze to ja myślałam,że w Wexford drogo, ale to co mi pokazałaś rozwiało moje wątpliwości. Teraz wiem czemu moi znajomi w Tullow jednak mieszkają, hehe.

O dziwo w nocy było w miarę spokojnie. Chociaż i tak spać nie mogłam, nie wiem co się ze mną dzieje.
Córcia moja wstała dzisiaj w dobrym humorze, także jest luz. Otwiera oczka przybiega do mnie, głaszcze mnie po twarzy i mówi" mamusiu kąkam Cię, wstajamy?" i buziak w czółko, no i weź tu takiego dziecka nie kochaj :)
Zwlekłam się z wyrka pomimo tego,że 7 rano była, ale co, jak mus to mus :)

Do góry