reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ewelcia-u nas podobnie-jak miło było pójść do szkoły bez deszczu,wiatru i ze słonkiem nad głową;)
Fenix-to zdolniacha jesteś...Ja 5 lat temu na Walentynki byłam w Paryzu i nawet jakoś się dogadywałam,ale teraz to kompletnie nic mi do głowy nie przychodzi:/
Barmanko-jak samopoczucie?
Biola-mam nadzieje,ze juz Ci lepiej:)
Vikamcia-u nas też posucha w mieszkalnictwie-a jak już się cos trafi to...lubiczanka się przeprowadza;)))))
Nic to-trzeba się za cos wziąć-miłego dnia Wam

reklama
Dzien dobry kochane u mnie tak sobie a dotego cos chyba dzieciaki bierze bo nikus zaczyna katar miec a kacper ma juz drugi dzien rumiane poliki:(a w weekend ma moja siostra przyjechac z dzieciakami,niewiem chyba musze zapodac im jakas konska dawke witamin:)
Nikus sie obudzil spal cale 10min:(

Witam się
Matt rano router zrzucił i net mi zwiał,zanim tym kablem się nakręciłam i go z powrotem znalazłam to ranek minął prawie:sorry2:
ViKamcia
ale Swords jest dość duże i większość mieszkań jest daleko od miejsca gdzie teraz mieszkam a mój Radek tutaj do szkoły chodzi:sorry2:Ja auta nie mam,a z wózkiem z drugiego końca miasta do szkoły mi się nie uśmiecha iść:no:Radek ma na 8:30 do szkoły,pomijając fakt atrakcji pogodowych...Jak mam iść ponad pół godziny w jedną i tyle samo w drugą stronę,szybko w domu obiad zrobić,Matta na drzemkę położyć i znów lecieć do szkoły i z powrotem to...sorry,ale dziękuję za takie spacery:sorry2:Mam teraz 3 minuty do szkoły więc szukam czegoś w okolicy no i właśnie nie ma:no:Jest masa apartamentów na naszym osiedlu ale w związku z akcją ściągania anten z apartamentów i tego typu atrakcji,szukamy domku:sorry2:Dlatego poszukiwania się zawęziły do bliskiej odległości od szkoły i domku i uwierz mi,nie ma:no:...Zresztą ceny widziałaś?Nie stać nas na większość:no:
Wczoraj P zadzwonił w trzy miejsca...Jeden domek jest w remoncie i nie można go zobaczyć jeszcze przez miesiąc (nie wiem,w takim razie po co go na Dafta wrzucać:sorry2:)a z dwóch miejsc mają oddzwonić (skąd ja to znam:wściekła/y:).
I...uwaga,chyba przez przypadek landlord wczoraj odebrał fona od P i ma dziś o 20:00 przyjechać:sorry2:Kto się ze mną założy,że debil z umową przyjedzie?:-D

Tichonek-trzymam za Was kciuki-za poszukiwania:tak:
Barmanko-olej wsio,co humor psuje:tak:
za to ja dziś na skrzydłach fruwam...Pomyślałam sobie"trzeba jakąś kieckę na komunię kupić"i wyruszyłam-z Miką w nosidełku a Danielkiem na rowerku:sorry2:Poczłapałam do sklepu,do którego ja śmiertelnik w życiu nie wchodzę-cena tsherta od 35e:szok:,bo dostałam namiar na promocje na pięterku.i znalazłam dwie kiecunie,ale...rozm s i 8:sorry:.mówie do babki-mogę wziąc do domku na przymiarkę?oki,mogę,ale w razie wu zwrócić mi kasy nie mogą-co najwyżej wymienić na inny towar:no:ale biorę...i co????i w domku alleluja-pasują!!!!!!!!!!!!!!!!!tralalala:-D:-D:-D:-D:-D

witam
Tichonku to powodzenia w poszukiwaniach oby cos sie szybko trafilo
Lubiczanko wlasnie mi przypomnialas ze tez musze sobie cos na komunie zakupic na tylek i bladego pojecia nie mam co bo w sukienkach kiepsko sie widze.Pochwal sie co tam zakupilas??:tak:

Kasiuleczko-pochwalę się pewnie po powrocie-tzn na fotkach z komunii:-pdlaczego kiepsko sie widzisz w sukience????
Kamcia-w takim razie Wam równiez powodzenia!

reklama
Do góry