reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko qurde nic nie mam od Ciebie zadnej wiadomosci
J cos mowil Twojemu o pokazach chyba ze Twoj nie zajarzyl

Pamietam ze byliscie minelismy sie wtedy fakt bylo zimno bo to byl wrzesien juz a teraz przeniesli na kwietnia wiec licze ze bedzie pogoda laskawsza

Tichonku nie zauwazylam linka :zawstydzona/y:

reklama
Barmanka-a no pamietam jeszcze te czasy....nie dawaj sie-ani fizycznie ani psychicznie...hmmm-"cipka niewydymka'-uśmiałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja też nigdy nie miałam 8ki...No moze jak dorastałam;)
Dzis oficjalnie wróciłam do biegania-wow...ależ mi to szło:szok:
Miłego wieczorku Wam

Margaritta..a fuj..wcale nie bylo przystojny,po 40 i jak dla mnie to na alkoholika wygladal...ale to moze tylko tyakie moje wrazenie/..

Aniu
,Nacia przedszkolanka pelna geba:)

Lubiczanko
ja dzis stwierdzilam ze chyba tez se pobiegam...moze jutro zaczne,ale jakies nowe dresiki by mi sie przydaly;-)

Tichonku landlord juz se poszedl?>

Witam...
Matt wstał zasmarkany i cherla na mokro,cudownie...:sorry2:
On tak nienawidzi wycierania noska a tu leci i leci,trza co moment:baffled:No i ryk co chwila:sorry2:Tydzień na bank go będzie trzymać:sorry2:
Barmanko Ty lepiej poproś Anięę nie o to,żeby Twoje wiadomości na GG czytała ale,żeby Cię z listy ignorowanych osób usunęła;-):-D:-DJa do niej jak piszę to wszystkie wiadomości dochodzą:-pPodejrzane,podejrzane to jest,mówię Ci:-D
A jak się dziś czujesz,jakieś skurcze przepowiadające?
Wczorajsza wizyta landlorda...
Przyjechał z żoną,rozglądali się po salonie jakby pierwszy raz tu byli:-DAle ogólnie jestem miło zaskoczona tą wizytą:szok:Dogadaliśmy się w ten sposób,że my szukamy czegoś innego,dajemy mu miesięczne wypowiedzenie i bez problemu oddają depozyt bo jak to landlady powiedziała:"brilliant,lovely condition of the apartment":baffled:Tzn.chodziło jej,że czysto i nic nie zniszczone bo na pewno nie o czystość ścian :eek::-DReferencje też bez problemu dostaniemy,przynajmniej tak nas zapewniali:tak:P pytał czy ewentualnie można by dać im znać,że coś mamy 2-3 tygodnie wcześniej bo dużo wynajmujących nie chce przetrzymywać mieszkań przez miesiąc i odpowiedzieli,że woleliby jednak miesiąc wcześniej,ale jeśli już trzeba będzie skrócić ten czas to oni chcieliby móc w każdej chwili przyprowadzić kogoś do oglądania mieszkania:tak:Szkoda tylko,że ten ewentualnie chcący wynająć tę chatę po nas,oglądając,być może się napali a po naszej wyprowadzce niewiele zostanie:-DTu jest masa naszych mebli,telewizor,dywan,my przyszliśmy na tzw.minimum:sorry2:
Tak więc mam teraz jasną sytuację,szukam spokojnie mieszkania,nie na gwałtu-rety:tak:
Landlady się moimi dziećmi zachwycała:sorry2:Że piękne,cudne i takie tam:sorry2:A landlord próbował być zabawny ale widziałam,że w gusta mojego P nie trafił:-D:-D:-DChociaż P też z natury żartowniś:-D
P się gościa pyta czy widział już naszego młodszego syna a on na to:"Ty nie wiesz wszystkiego,ale ja czasem Twoja żonę odwiedzam jak Ty jesteś w pracy":eek:
Albo pyta się landlord P jak tam wanna,którą miał fachowiec podkleić bo osiadała...P mu mówi,że szczerze mówiąc,jakby wiedział,że tyle trzeba będzie czekać na fachowca,który tylko silikonem to podkleił to sam by to zrobił...Nalaliśmy wody,wsadziliśmy Radka i wanna zaś osiadła...P mówi,że nie korzysta wcale z wanny,tylko dzieci a landlord na to:"Właśnie czuję,że nie korzystasz":szok::oo::oo2::-DMyślałam,że się P zagotuje:-DZajebiste ma kolo żarty,co?:baffled::-D
O 100E nie wspomniał:-D

Oczywiście nikt do nas nie oddzwonił w sprawie tych dwóch mieszkań:confused2:Jakaś klątwa czy co?:eek::baffled:

Witam
Ewelcia oj tak pelna geba przedszkolak :) nie moze sie doczekac soboty :-)codziennie pyta czy to dzis idzie :-D
Tichonku to nie tak ze tylko od Barmanki wiadomosci mi nie dochoadza od Gliwy tez czasmi nie dochodzaod mojej siorki tez tak widzisz Barmanka nie jest ta wybrana
Dobrze ze dogadaliscie sie z wlascicielem ale teksty coz pozostawie to bez komentarza

Za tydzien moja siostra z chlopakiem przylatuje ciesze sie jak nie wiem co :-)

Lenka spi juz ponad 3 godziny :szok:wstanie to pewnie bedzie bardzo glodna i bedzie sie darla jak nie wiem co :tak:

Zmykam konczyc obiad a wlasnie potrzebuje przepisu sprawdzonego na pieczen rzymska ma ktoras :-)

reklama
co tu tak pusto???
Tichonku jednak nie taki zly ten landlord:sorry2:...dobrze ze udalo wam sie z nim dogadac!!!

Aniu i zas bedziesz miala wesolo:)

mamy paszport dla Szymka taram!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
tydzien temu wyslalam dokumenty a dzis przyszedl:)

Do góry