reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka
Barmanko spelnienia marzen i urodzinowych i tych slubnych:-);-)
Widze ze sie wzielas za literki oczywiscie pochwal sie jak skonczysz, no i jak juz filcujesz to zerknij na te slodki ptaszkiБроши «Птички» - Украшения, аксессуары - Рукодельничаем - Минчанка: быть женщиной - это интересно!;-)

Lubiczanko 30 kg wow gratulejszyn .

Tichonku a co tam sie dzieje z Twym najmlodszym?

Moja Oliva na antybiotyku dzis 3 dzien i juz jest lepiej:-)

reklama
Kasiuleczko-zdrówka Niuni Twej!
No już jestem po wizycie-mój lekarz tylko lookną na moje gardziołko i antybiotyk dostałam:(Niestety tak jak przewidywałam angina-tzn samej nazwy mi nie powiedział(bo chyba takowego określenia nie maja,co?),ale opisał(z rysunkiem włącznie)i tak-to to.Tylko oby teraz ten anty pomógł,bo sfiksuję:wściekła/y:

barmanko znaczy , że i urodziny i ze rocznica - takie 2 w 1 :-D najlepszego kochana dla Ciebie i dla Was;-)

Tichonkowa nooo :sorry:

lubiczanko Cię wzięło - oby antybiotyk pomógł :*

kasiuleczko ... normalnie gadać się nie chce- Nikola w 2 dzien swiat zaczeła znów goraczkować (po 2.5 tyg od poprzedniej goraczki :confused2:) i do dziś siedzi w domu ze mną:confused2: Na łeb idzie dostać. Innych objawów brak ...

no to zmykam kochane- fitness zaraz ;-)

Hejoo,
dziękuję za życzenia. Tak, mam dziś urodziny jak również wspólnie z mężem mamy rocznicę ślubu:-D
Dziś niestety nie popisze z Wami - raz dzieje mi się cosik z klawiaturą0 (po każdej spacji zera mi wyskakują:confused2:), dwa - źle się dziś czuję, dzidziol chyba joge dziś trenuje :baffled: Boli mnie każdy milimetr żeber :eek:

Madbebe-jak tam przygotowania do przeprowadzki???
Barmanka-to chyba karate a nie yogę trenuje,bo yoga ulgę by Ci przyniosła;)Poprawy samopoczucia!!!!!!!!I swiętuj-póki mozesz;))))

Margaritto no szkoda gadac, u nas tak samo jakos w dziwnej kolejnosci wszystko, najpierw goraczka przez 3 noce a w dzien jakby nic jej nie bylo, poxniej dwa dni ciszy, a przed swietami znowu garaczka i katar ze hej i gardlo powiekszone kaszlu brak:confused2: ha ha najwazniejsze ze do szkoly zdazy sie wykurowac:-D. Dzis zaliczylysmy spacer do znajomej tam dziewuchy sie pobawily- i ci powiem ze wszystkie Olivy kolezanki majá taki katar. To chyba jakis wirus pasudny albo skoki tych temperatur jednego dnia 10 stopni poxniej 27stopni przez 3 dni a poxniej znowu 13 stopni:confused2:
no a ja dzis hepii bo na malutkie wakacje w maju polecimy i choc jedná rodzinna impreze zalicze Komunie siostrzenicy- a ominely mnie juz dwie impry chrzciny i w ten weekend slub ciotki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry