reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoo,
spac nie moge:wściekła/y: i po jaka cho..e poszlam spac przed 23:confused2: trzebabylo siedziec standardowo do 1 to bym sie teraz z boczku na boczek przekrecala:sorry: a tak to spijam kawulca i kombinuje jakie by tu sobie zajecie znalezc. Dzis doszlam do wniosku ze termin mojego porodu nie jest mi zupelnie na reke:baffled: ja mam jeszcze tyle ksiazek nie przeczytanych, teraz chcialam sie pobawic w robienie literek z filcu, no i ten porod serio jakis taki nie w pore no:sorry: tak za 2 miechy byloby ok:cool2:

Kasiuleczka, Ewelcia
, macie moze jakies fajne strony z opisami jak zrobic literki z filcu? Bo ja mam chyba zacme w oczach i nic znalezc nie moge:baffled:

Mezowy odpalil stacjonarny wczoraj.....buuuu trzeba bedzie ze zdjecia sie zabarac, pozgrywac te z aparatu....buuuu za jakie grzechy taka kara?:sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Asienka, haha very funny:-p

Wiesienka, ja nigdy nie korzystalam z takiej apteki, wiec nie jestem w stanie pomoc...

Tez mam leniwca po swietach, nie moge jakos rozpedu zlapac:confused2:
Ale dzis ide w miasto, musze takie wiszace koszyczki na kwiatki kupic;-) bo surfinie czekaja na przesadzenie:tak:

Witam
Wiesieńko-ja nie pomogę-nigdy nic nie zamawiałam z takowej stronki:(
Barmanko-spać nie możesz powiadasz?ja o 7mej to już od przynajmniej godziny na nogach jestem;)))ja co prawda nie robię takich cudów,ale to ,co znalazłam moze Ci się przydać-co prawda to zajec,ale literki robi się chyba na tej samej zasadzie?
Zrób to sam: wielkanocne zawieszki z filcu
AsieńkoM-witam w klubie leniwych poświatecznie;)))
no dziś jednak spróbuję się zapisać na wizytę do gp-taką popołudniową,bo nie wyrobię:(((
miłego dnia Kobietki

wisienko tu jeszcze jest:
drogeria.ie

ja korzystalam,ale z innej..kurcze chyba strony nie zapisalam,postaram sie zaraz poszukac

edit:
nie moge znalesc...

Barmanko rozlozylas mnie na lopatki..:-D pogadaj z dzidziem moze postara sie jakos wyjsc pozniej;-)albo idz za rada AsienkiM:-D

Lubiczanko no wreszcie pojdziesz do GP...szybkiego powrotu do zdrowka zycze:)

Ostatnia edycja:
Witam
A ja wczoraj wyszłam na miasto z koleżanka, było mi to potrzebne już tak długo nigdzie nie balowałam , odstresować się było dobrze:))
Ja kiedyś z tej apteki kupowałam Apteka Internetowa - leki, kosmetyki, suplementy - Cefarm24
Marta wiec co to znaczy z taką chwiejną pracą, nie zazdroszcze:/
Lubiczanko dużo zdrówka!!

reklama
Do góry