reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
O rajuśku jaki miły dzionek dzisiaj był :rolleyes2: Mężowy robił dziś obiadek a ja z glutkiem, plus koleżanka z córką, za wszystkie czasy wysiedzieliśmy się na placu zabaw, tak miło dogrzałam się w słoneczku, ojj tego mi brakowało. Po przyjściu do domu jak lunął deszcz to nie odpuścił już do wieczora. No ale najważniejsze że młody wybawił się na huśtawkach. A że miał "prowodyrke" to mu się nie nudziło :-D
Dokupiłam dziś wieszaki na kwiatki, mam nadzieje że jutro pogoda dopisze bo trzeba się wziąść za przesadzanie...no i oby mi się chciało :-p
Kupiłam dziś filc i watoline - zrobiłam już dwie literki :cool2: tylko jeszcze nad ozdobami do nich muszę pomyśleć:unsure:

Lubiczanka, podziękował za linka :tak: w sumie proste jak drut te literki są :sorry: myślałam że więcej paprania będzie z tym..
Powodzenia na wizycie u lekarza, daj znać co zlecił.

Gliwa, a coś Ty znikła tak szybko, hee?

Ewelcia, Asienka czytać się szybciej nie da :-p A czy bym chciała by dziecko się szybciej urodziło? Hmmm z jednej strony tak, wage odpowiednią ma, wcześniactwo mu/jej raczej nie grozi, wszystko gotowe już mam - no może oprócz tej cholernej torby do szpitala, wciąż spakowanej nie mam :szok:, i panicznie boję się "przeterminowania" :zawstydzona/y: Z drugiej zaś.. wiem że potem wszystko mi się utnie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, a ja tylu fajnych rzeczy jeszcze nie porobiłam :-D ehhh te dylematy :-D

Hejka

Wczoraj z Zuzką sporo czasu spędziłyśmy na dworku, a przy okazji kupiłam jej plastelinę i wiaderko z akcesoriami do zabawy w piasku, morze mamy blisko więc będziemy chodzić już nie tylko na spacerek ale bawić sie piachem. W drodze powrotnej spotkałam Gliwe, szła z Igorkiem na spacerek nad morze. Chwilke pogadałyśmy ale musiałam lecieć do domu robić obiad. Jak tylko wróciłam do domku to zaczęło padać. Gliwa zmokliście, czy zdążyliście do domu wrócić.

Zapomniałam Wam napisać jak to ostatnio bratowa mojego P pytała sie mnie jak to jest mieć skurcze, bóle porodowe bo ona, mimo, że już ma jedno dziecko, nie wie co to znaczy. Miała pierwszy poród wywoływany bo już była po terminie (termin 18 grudzień, poród 30 grudzień 2009) a jak tylko coś zaczęło ją boleć to od razu dostała znieczulenie.

Barmanka jeszcze przyjdzie czas na te wszystkie fajne rzeczy. A dylematy człowiek ma całe życie, mniejsze większe ale są. Np ja mam od jakiegoś czasu czy decydować się na drugie dziecko za jakiś czas, czy jeszcze poczekać.
Mam nadzieje, że suwaczek twój działa i
images
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

Witam...
Barmanko
Wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin oraz rocznicy ślubu:-)

kwiatybukiet36.gif

Wiesienko jeszcze raz wyrazy współczucia:-(
Lubiczanko gratuluję serdecznie,świetnie Ci poszło:tak:Ja nadal mam dyszkę do zrzucenia i stoi waga jak zaklęta:no:Czuję,że to przez tarczycę:-(Aaaa...i tak jak mówiłam,ważyłam te 19 kilo temu dużo więcej od Ciebie:zawstydzona/y:Tzn.wagę miałam parę kilo niższą ale ja z kilkanaście centymetrów mniejsza od Ciebie więc zapuszczona byłam jeszcze gorzej niż Ty:zawstydzona/y:
...Znaleźliśmy u Matta jedną rzecz do skorygowania
:-(Zdaje się,że chirurg nas czeka:-(
Nie mam ostatnio nastroju i weny do pisania więc na razie...

Barmanko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...duuuzo zrowka,szczescia,w miare szybkiego porodu,przeczytania wszystkich kasiazek:-D:cool2:;-)..duuuzo kaski i wszystkiego tego, czego Twoja dusza pragnie;-):-)

reklama
witam
Barmanka-sto lat!!!
mis_kwiaty_i_szampan.jpg

Tichonek-co nie masz nastroju?Świeta kijowo zleciały,czy jaki grzyb?a co z Matim?Pisz nam tu wsio co i jak!!!
Ja dziś rece pełne roboty mam...ech....lekarz za półtorej godziny...myslałam,że nocy nie przezyję-normalnie padam juz:(((
miłego dnia Kobietki

Do góry