reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej dawno nie pisałam ale wypada się chociaż wpaść i przywitać :zawstydzona/y:

więc witram..
u nas wszystko prawie po staremu :-)
Vi chodzi do creche , Emka pod koniec miesiąca ma roczek :-) - jak to zleciało!!!
moj mąż ma złamaną nogę
a ja nie mam na nic czasu ... mam teraz 3 dzieci w domu
wchodze na bb ale zawsze brak czasu zeby wsyztsko doczytać ... a nie lubię tak sama o sobie pisać nie odpisując na nic...

no to by było na tyle , postaram się na nowo wbić :-) bo z miesiąc nie zaglądałam jak nie dłużej

Witam
Vikamcia-myślami Cię ściągnęłam;)Czas leci-fakt nieubłagalny...dobrze,że widzimy to po dzieciach-a nie patrząc w lustro;)))zdrówka mężowskiemu!!!!!!!!!!
Margaritta-Kochanie-wyobrażam sobie co czujesz "bawiąc się"co rusz w domowego lekarza-zdróweczka Nikusi:)nie wiem czy nie doczytałam:)zawstydzona/y:)czy też nie pisałaś-co w końcu z tymi przebraniami ???
Monidan-a Ty zaglądasz jeszcze czasem?
Gliwa-kiedy Aania wraca?
antybiotyk jak na razie nie pomaga-znowu straszna noc za mną:((((Odechciewa się wszystkiego
ale Wam i tak miłego dnia

Hejo :-)
Wpadlam sie tylko przywitac musze ogranac sie z praniem :tak:

Lubiczanko wczoraj wrocilismy :tak:stesknilas sie za mna ;-):-)

Chorym zycze zdrowka

Narazie tyle spadam
Milego dnia

Witam

Jakoś nie chce mi się pisać, nie mam o czym. Zuzia ostatnio marudna bo zęby ja męczą, dziąsła ma takie popuchnięte, że dotknąć sobie nie da.

Tichonek a co tam się dzieje z Mattem?? Buziaki dla Niego.
Aniaa jak będziesz miała czas to pochwal się wrażeniami z wakacji bo wszystkie ciekawe, jak tam Wam czas minął.
ViKamcia już roczek :szok: jej jak ten czas leci, zdrówka dla męża
Lubiczanka ale może pomoże, dzisiaj juz powinna być poprawa
Gliwa a jak tam Igorek i jego zębulek, przebił się wreszcie, czy dalej go męczy??

Ostatnia edycja:
Aaniu-no witaj:)))pewnie,ze się stęskniłam:tak:
AsieńkoM-ciąg dalszy poświątecznej niemocy?U mnie to samo-pewnie gdyby nie ten ból migdałka,to fruwałabym,a tak to na progu depresji:(((w dodatku najchętniej bym nic nie robiła:wściekła/y:

Dzień dobry dziewczyny :)
Zostałam wczoraj zachęcona,żeby tutaj częściej zaglądać i obiecuję poprawę ;)
Strasznie dużo się tutaj dzieje i czasem nie nadążam z czytaniem,ale postaram się to zmienić ;)
Margaritta nic nie mówiłaś,że córcia chora :( ojej. Mam nadzieję,że szybciutko jej przejdzie.
Lubiczanko współczuję. A migdał do wycięcia?? Wczoraj rozmawiałam z fryzjerką o migdałkach właśnie.
Jej 3 letnia córka ma 3ciego do wycięcia. I jak mi opowiadała, jaka to męczarnia to aż mnie ciarki przeszły. Szkoda dzieciaka. Najgorsze,że tutaj w naszym mieście lekarze nic sobie z tego nie robią. Także umówiła się na zabieg w Polsce, w czerwcu, bo małej już infekcja poszła w stawy. Własnie od migdałków.
AsienkoM współczuję przebijania ząbków. U nas poszło w miarę sprawnie, aczkolwiek nie obyło się bez płaczu, marudzenia,gorączki i biegunki :/

Laseczki macie jakąś dobrą receptę na zatwardzenie u dziecka?
Próbowałam chyba wszystkiego. Soku ze śliwek już nie chce pić. A nie chcę jej dawać jakiś syropów czy cosik. W
Mała ma ten problem odkąd pożegnałyśmy się z pampkiem ;/
Ja natomiast, doznałam uroków wiosny. Cosik mi się na twarzy porobiło i wyglądam jakbym ospę wietrzną miała :/
Lekarz przypisał Xyzal, ale z tego co czytałam to głównie pomaga na błony śluzowe nosa, a ja nawet kataru nie mam :/
Z resztą, czytałam trochę na necie i boję się,ze to trądzik różowaty. zobaczymy,oby pomogło.
Uciekam na zakupki póki mam transport. Bo po tych tabletkach to raczej za kierownicę nie siądę :/

Ostatnia edycja:
reklama
Fenix no nie ma aż tak źle z tymi ząbkami bo nie ma biegunki, ani gorączki tylko marudzi, a właśnie to marudzenie najbardziej denerwuje, no cóż. A na zatwardzenie to dobre są też soki z pomarańczy, marchwi. Zuzi pomagał właśnie śweży sok z marchwi. Możesz dać śliwke suszona do jedzenia.
Lubiczanka a jakoś lenia ostatnio miewam ale chyba trzeba sobie samemu kopa zasadzić i wziąść sie w garść i nie rozczulać się nad sobą.

Do góry