reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Margariita nie zauważyłam Twojego posta.

Aż tak źle było u koleżanki? No poopowiadaj trochę,nie zniechęci mnie to bo już wszystko przygotowane.
Nie mogę się wycofac niestety,nawet chocbym chciała.

Aaa że się wbic nie możesz,no jak to? :-p:wściekła/y:

Gliwa dla Igorka buziak.

Tichonku no widac,że Pani Katarzyna uwielbia publicznośc trzymac w niepewności,toż to już jak dobry serial kryminalistyczny.Podoba mi się,uśmiałam się z Rutka,że on już rezygnuje :-D wymiękł facio...i te buty pracownika telewizji....normalnie telenowela ;-)

Ewelcia i jak Szymcio? M podjedzie sam coby zminimalizowac zarażenie chłopaków.
Właśnie piorę Mili posłanie by na wakacje pojechała z pachnącym łóżkiem.
Może ją jeszcze dzisiaj przystrzygę...by była ładna na holiday-u:rofl2:

GLIWA buziaki dla Igorka:tak:
Pic na wodę,fotomontaż z tą panną:-DMoże ma romans z pracownikiem telewizji:-D...Najpierw adwokat zrezygnował,teraz Krzyś ma jej dośc,niezła jest ta laska:-DNawet mąż jej już nie będzie szukał,ona robi wszystkich w bambuko a oni jej jeszcze żałują,pomagają:sorry:

Margaritta no nie wiem,nie wiem czy coś z tego będzie,Misia mówiła,że Nikola tak z niejednym pogrywa:-p:-D

cześć Dziewczynki
znowu migiem i przelotem,bo zamieszanie się porobiło w moim zyciu...o Świętach nawet mi teraz nie w głowie myslec-ciagle coś do robienia jest...echhhh
miłego dnia Wam

hello

kasiuleczko[/B] ta Olivka jak Niki - co chwila coś:sorry: wiem o czym piszesz i co przezywacie.. nie mam recepty zadnej niestety:sorry: zdrówka zyczyć mogę. A ze tak zapytam- byłaś na poczcie może? :-D

.
Ale ci dobrze ze Niki w przedszkolu ja tez tak chceeee-przez to ze mloda caly dzien w domku ten dzien mam taki rozwalony- nawet z lozka rano podniesc sie nie moge a tak jak budzik zadzwonil wiedzialam ze trzeba wstac.
Najlepsze jest to ze jak chodzi do przedszkola nie choruje a jak tylko jest wolne cos ja lapie.Wczoraj wieczorem znowu goraczka ja rozkladala od 20 juz siedziala na fotelu mowila ze jej zimno, ze oczy ja bolá i glowa- a dzis od rana juz biega jak nigdy nic, tylko katar ma.

A co z ta pocztá?? o flaszke chodzi? a nie mialas tych rejonow nawiedzic????

Gliwa buziak dla Igorka
Asienko dzielna Zuzia, moja czasem wychodzi od lekarza oburzona i pretensjami mamoooo dlaczego ten doktor nie dal mi naklejki przeciez dzielna bylam????:eek::-D:-D

Ale dzis pi....dzi masakrycznie,zeby z Oliva nie latac po tej zimnicy zalatwilam sobie transport do sklepu bo w lodowce pustki, maki i cukru brak a tu trza myslec o czyms slodkim na swieta.

Tichonku nie tylko ty wysoki rachuneczek dostalas, mnie dzis przyszedl za prad i gaz:wściekła/y::wściekła/y:no nic trza zacisnac zeby i zaplacic:confused2:
O wlasnie kawke sobie zrobilam i piec wlaczylam bo mi zimnoooooo he he he he

to jeszcze sie pochwale jedná fotká- moja czapulka szydelkowa wziela udzial w sescjii i prezentuje sie o tak

Załączniki

• DSC_4824.jpg
    DSC_4824.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
Witam
Margarita super focie a tego nosorożca to w Galway kiedys na paradzie widziałam:)
Kasiuleczka śliczna czapunia:)
Lubiczanko mam nadzieje że wszystko w porządku??
Gliwia buziak dla Igorka.
Rachunek mi też kosmiczny przyszedł, i jeszcze go odczuwam:/
Anieczko ale ta Mila ma z Tobą dobrze:)

reklama
anineczko...jak wjechali na prom i do niej dzwoniłam to cała uchachana była- jak tam fajnie i w ogole.Area dla dzieci jakas fajna nawet wi-fi i takie tam. Pomyślałam no to spoko. Jednak juz dziś rano napisała, że... sztorm był taki na morzu, ze godzine opóznienia miało wszystko a w Anglii taka sniezyca , ze ujechac nie mogli :confused2: pisala z Francji- odtąd wiesci brak,ale zaraz jej napisze eska . Dodam, że jada ze swoim yorkiem:sorry: a ze wbić sie nie mogę to ze tu.. bo tam to mogę:rolleyes2::-D

kamcia
a moze sobie pozyczają te stroje?:cool2:;-)

Tichonku spytałam się Miśki co ona za głupoty gadała a ta mi ze nic takiego nie mówiła:-D i dodała "...przecież Nikola nie ma innych chlopaków":-D

kasiuleczko ano bylam już tam- ale taka podjarka rodzinką mą, ze ze łba mi wyleciało:confused2: jak juz przestanie wiać i bedziesz się wybierała na poczte... to wiesz;-)

Do góry