reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Margaritta aaaano warunków atmosferycznych nie przewidzisz :confused2:
Ale to i tak nic,ja wczoraj czytałam wątek,że się ludzie w grudniu wybierają,ło ludu to to dopiero hardcore :eek:
Czyli tabsy dla dzieci na ewentualną chorobę morską muszą byc,dobrze,że ciotka Ewelcia zakupiła mi takowe.

Idę dalej garderobę pakowac,przy okazji poprzymierzałam kilka par spodni sprzed ciąży z Mattem...ni hu hu,dalej czekają na szczuplejszą mnie :confused2:

dziewczyny mam pytanie na szybko: z lotniska w Łodzi na ktory dworzec najszybciej sie dostac : Łódź Kaliska, Łódź Widzew,Łódź Chojny.Nie mam zielonego pojecia a moj P moze bedzie lecial do Łodzi

Bry wieczornie
Margaritta mówisz, że Olafa poznałaś:):):), dobrze wiedzieć, że mnie jednak chwali:-p:-p:-p. No wiem, że 28 kwietnia moja szkoła przyjeżdża do Waszej, to plan awaryjny na czas mojego wyjazdu:-p:cool2:, bo polskiego nie będzie.
Anineczko w sumie mam zimową kurtkę dla młodej, ale to przez przypadek:-p:cool2:, bo i tak musiałam cześć ciuchów do Polski wywieźć dla siostrzenicy, a tak to bym nie brała,ale nam się nie przydała jak na razie, bo jak dwa dni padał śnieg to i tak w domu siedziałyśmy, Anineczko szczęśliwej i spokojnej podróży
AsienkoM dzielna Zuzanka, buziaczek od ciotki:-D:-)

U nas dzisiaj było pięknie, więc pół dnia na dworze spędziliśmy:-p:cool2:, jutro przyjeżdża moja mama z siostrami i siostrzenicami, więc wesoło będzie:cool2::cool2:,

Raczej już przed świętami nie zajrzę więc już dzisiaj składam Wam życzenia zdrowych i spokojnych świąt Wielaknocnych, pełnych miłości, pokoju i spokoju

Dobranoc

hejka ja tak szybciorem,
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkurzona jestem na calego wrrrrr bez kija nie podchodz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wczoraj wracalam sobie z miasta i kamyk uderzyl mi w szybe ok mala ryska ale dzis rano jade, szyby ledwo odmrozone i slysze cichutkie piiiiiiiiiiiiii i juz pekniecie na 20 cm no szlak by to i co szyba do roboty a jak sie nie uda naprawic to do wymiany grrrrrrrrrrrrrrr, facio ogladnal i mowi ze moze w piatek sie mu uda przyjechaca jak nie to dopiero we Wtorek no k............!!!!!!!!! i to przed swietami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciekawe ile mnie szarpnie po kieszeni :confused::confused::dry:
anineczko-szerokiej i spokojnej drogi, bedzie dobrze :-)
AsienkoR- Tobie rowniez zycze Zdrowych,spokojnych Swiat, smacznego jajka i mokrego dyngusa :-) Ach tylko pozazdroscic (pozytywnie;-))takich rodzinnych swiat :tak:
lubiczanko- pomalutku ogarniesz sie w domku:-)
wiesienko- niestety nie pomoge,nie mam pojecia nic odnosnie Lodzi:sorry:
zdrowka chorowitkom :tak:
ojjjj spadam do wyrka, spokojnej nocki:-)

Asia miala nad ranem goraczke i cala noc zle spala, ale to piatka sie przebila i jest juz wszystko ok. Ja nie mam jakos weny na gotowanie swiateczne, chyba ze cos wynajde latwego a zarazem nowego :-)

Marcysia - jesli masz w ubezpieczeniu taka opcje dodana (chodzi mi o to ze w razie W peknie Ci szyba albo wlasnie tak jak sie tobie przytrafilo) to masz wymiane za free. U nas tak bylo jak mielismy scenica i w ciagu kilku dni nam to zrobili

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Wiaterek się uspokoił, słoneczko pięknie świeci aż mam lepszy humorek.

Asienka_r Wam również życzę
Zdrowych, pogodnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, smacznego jajeczka i mokrego dyngusa.
Wiesienka
gratki dla Asi za zębulka i oby już temperatura nie wróciła
Anineczka spokojnej podróży
Marcysia szkoda szybki
Lubiczanka a jak tam miewa się Dominisa, juz duża dziewuszka z niej??

Do góry