helloł
się nie wbije już chyba
Tichonku nawet nie wiesz jak mi przykro było,ale z drugiej strony cieszyłam się , że tam pojechali
dziękuję Wam, bo było podobno extra
No i zdjecia Nikoli i Radka trzymających się za ręce
coś bydzie
A moj słodziak to przecież przegrzeczny jest to i sobie cichutko siedział .
lubiczanko ale my widzimy się 'niebawem" w pełnym składzie :* jak się ma najmłodsza pchełka Twa? a reszta? wszyscy w domu? u mnie na szczęscie Niki normlanie do przedszkola chodzi , ale Martyna zalega w domu
buziole wielkie
.
Asieńko_r wyobraz sobie , że miałam okazję poznać Twojego dyrektora
i żebys się nie wybrała do PL to razem byśmy sobie weekend spędziły , albo chociaż niedziele;-) bardzo przyjemny pan:-) a jak Cię zachwalał
anineczko wieści z frontu mam - moja koleżanka pojechała wczoraj do PL samochodem 1 raz... pisac dalej? ale są pewne rzeczy na które nie mamy wpływu np. warunki pogodowe. Wiem, ze migniecie szybciutko i bez większych problemów.
kasiuleczko ta Olivka jak Niki - co chwila coś
wiem o czym piszesz i co przezywacie.. nie mam recepty zadnej niestety
zdrówka zyczyć mogę. A ze tak zapytam- byłaś na poczcie może?
ewelcia widzę , że i Szymek ma sie nienajlepiej
dejta spokój z tymi wirusami i innymi takimi - oszalec można. I jemu zdrówka moc.
Barmanko moja droga. Jednak wspanialomyślni rodzice wyposażyli dzieci w stare prześcieradła i wszytsko wypadło całkiem niezle;-) a Ty chyba coś wspominałaś o fotkach z parady i wrazeniach... Buło niesamowicie- zwłaszcza, ze miałam wszystko jak na dłoni
podam Ci link do naszej polskiej szkoły a tam w zakładce "galeria" mozna wiele obejrzeć .
http://www.polskaszkolawdublinie.com/wiadomosci,0.html No i na fejsie "SzkolaSen" aktualizowane jest wsio
https://www.facebook.com/szkolasen - nie mogę chyba za bardzo tu wrzucać wszytskich tysiąca linków gdzie o nas pisali i gdzie nas pokazywali ( nas mam na myśli szkołę SEN), ale reklama boska . No i wzruszenie mamci w PL przy oglądaniu TVn czy Polonii - gdzie to nas pokazali - bezcenne;-) I bez obaw- my sie do Was na świeta jednak nie wybieramy;-)
a to takie z mojej prywatnej galerii
pranie zaraz u sąsiada będę zbierała
do miłego dziewczynki.
Pozdrawiam Was wszytskie bez wyjątku.