reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Bry:-)
O masakra jak wieje:szok:A w nocy tak targało,że masakra:szok:Co z tego,że nie pada,miałam iśc z dziemi do miasta,na pocztę,ale pierdzielę-siedzimy trzeci dzień w domu:sorry:Jutro ma byc już spokojniej (podobno).No bo 42km./h a 16km./h to jest trochę różnica ,co?:-D
Lubiczanko,AsieńkaM dobrze prawi:tak:Przepis jest na wątku,proste,szybkie danie,spokojnie zawsze przed śniadaniem robię i smaczne:-p
Anineczko masz już stracha?:-D
Aniaa a Ty masz już podnietę?:-D
Tam notuj wszystko,reportaż mi przywieź porządny;-):-D
Barmanko:szok:toż Ty już możesz rodzic:szok:Najwyższy czas stawiac czy chłopczyk czy dziewuszka:-)Jak,dziewczyny?...Ja myślę,że chłopaczek będzie:tak:...A jak z imionami?Macie coś już wybrane?

A ja mysle ze bedzie dziewczynka u Barmanki:-)
Tichonku robilam kiedys jaja z praowkami ale nie pamietam czy z Twojego przepisu...jak dla mnie pycha..ja lubie jeszcze z pieczarkami,ale bez parowek wtedy:)
Wisienko jak sie dzis Asia czuje?zdrowka dla niej:)
Barmanko sie usmialam z Twoich wczorajszych postow:-D

;-)Wczoraj SZym przed spaniem mial goraczke 39,1,dalam nurofen i zasnal,ale gdzies po 1h,moze 1,5h sie przebudzil i mial 38,6 wyslalam m do tesco po calpol..ale juz pozniej sie nie budzil..tzn przylazl do nas w nocy,nie wiem nawet o ktorej i spal do rana..:)
Ale dzis znow ma podwyzszona temperature:(

No ja też robię osobno z parówkami,osobno z pieczarkami:tak:Oba przepisy są na BB:tak:
Oj,to się Szymko na święta rozłożył,zdrówka dla niego:tak:
Ja,Barmance dziewuszki życzę ale myślę,że chłopaczek będzie;-)
Idę drugie pranie wstawic:sorry:

My już po szczepieniu. Wieje okropnie, wózek to musiałam mocno przymać bo w jedną strone to mnie ciągną za sobą bo z wiatrem miałyśmy, a z powrotem już pod wiatr i pchaj kobitio wózek.
Zuzia ładnie z pielęgniarką za ręke poszła do gabinetu. Lekko popłakała tylko przy wkłuciach, dostała naklejke z małpką i już była zadowolona.

Ewelcia to się Szymon na święta rozchorował, biedak, zdrówka
Też Barmance dziewczynki życzę, a jakies imiona macie wybrane??

helloł

się nie wbije już chyba:sorry:

Tichonku nawet nie wiesz jak mi przykro było,ale z drugiej strony cieszyłam się , że tam pojechali :tak: dziękuję Wam, bo było podobno extra :-p No i zdjecia Nikoli i Radka trzymających się za ręce :eek::-D coś bydzie :-D A moj słodziak to przecież przegrzeczny jest to i sobie cichutko siedział .

lubiczanko ale my widzimy się 'niebawem" w pełnym składzie :* jak się ma najmłodsza pchełka Twa? a reszta? wszyscy w domu? u mnie na szczęscie Niki normlanie do przedszkola chodzi , ale Martyna zalega w domu:confused2: buziole wielkie
.
Asieńko_r wyobraz sobie , że miałam okazję poznać Twojego dyrektora :cool2: i żebys się nie wybrała do PL to razem byśmy sobie weekend spędziły , albo chociaż niedziele;-) bardzo przyjemny pan:-) a jak Cię zachwalał :rolleyes2:

anineczko
wieści z frontu mam - moja koleżanka pojechała wczoraj do PL samochodem 1 raz... pisac dalej? ale są pewne rzeczy na które nie mamy wpływu np. warunki pogodowe. Wiem, ze migniecie szybciutko i bez większych problemów.

kasiuleczko ta Olivka jak Niki - co chwila coś:sorry: wiem o czym piszesz i co przezywacie.. nie mam recepty zadnej niestety:sorry: zdrówka zyczyć mogę. A ze tak zapytam- byłaś na poczcie może? :-D

ewelcia widzę , że i Szymek ma sie nienajlepiej:confused2: dejta spokój z tymi wirusami i innymi takimi - oszalec można. I jemu zdrówka moc.

Barmanko moja droga. Jednak wspanialomyślni rodzice wyposażyli dzieci w stare prześcieradła i wszytsko wypadło całkiem niezle;-) a Ty chyba coś wspominałaś o fotkach z parady i wrazeniach... Buło niesamowicie- zwłaszcza, ze miałam wszystko jak na dłoni :-p podam Ci link do naszej polskiej szkoły a tam w zakładce "galeria" mozna wiele obejrzeć . http://www.polskaszkolawdublinie.com/wiadomosci,0.html No i na fejsie "SzkolaSen" aktualizowane jest wsio:tak: https://www.facebook.com/szkolasen - nie mogę chyba za bardzo tu wrzucać wszytskich tysiąca linków gdzie o nas pisali i gdzie nas pokazywali ( nas mam na myśli szkołę SEN), ale reklama boska . No i wzruszenie mamci w PL przy oglądaniu TVn czy Polonii - gdzie to nas pokazali - bezcenne;-) I bez obaw- my sie do Was na świeta jednak nie wybieramy;-):-D:-D

a to takie z mojej prywatnej galerii

CIMG9410.jpgCIMG9424.jpgCIMG9445.jpgCIMG9479.jpgCIMG9495.jpgCIMG9523.jpgCIMG9502.jpgCIMG9633.jpgCIMG9672.jpgCIMG9547.jpg

pranie zaraz u sąsiada będę zbierała:sorry: do miłego dziewczynki.

Pozdrawiam Was wszytskie bez wyjątku.

Ostatnia edycja:
reklama
Helloł lejdis.

Nie wiem czy nadrobię,ale postaram się.

Wieje okrutnie,a jeszcze chyba mam nieszczelne okno w sypialni i jak wieje to coś mi tam pierdzi i taki niemiły odgłos :confused2:

AsieńkoR dzięki za relacje,ponoc po 12 kwietnia ma byc iście wiosennie.
A powiedz ty mi jaką kurtkę wzięłaś dla Ani? Zimową?
Aha i wyjeżdżamy jutro już ,nie w piątek :sorry:
Bo ja chyba wezmę...tylko moi chłopcy nie mają zimowych butów:confused2:
gdzie ja teraz takie kupię,wczoraj kupiła Antkowi takie za kostkę,ale to adidasy...psia mac.

Tichonku taaak stres się ujawnia,psioczymy na siebie z M,ja go gonię by walizki poznosił ze strychu,a on ma kupę innych rzeczy do roboty :sorry:

Barmanko no właśnie by babcia mogła zrobic rundke honorową wkoło osiedla potrzebny wózek:-D
Spoko,wyczytałam jakiś dobry patent,by z kartonu zrobic taki tunel w który się wkłada wózek,wtedy można coś na nim położyc i łatwo się go wyciąga.Po za tym na promie wózek musi byc,2 godziny 7 kilo nosic? noł thanks :tak:

co do wróżenia Barmance to też stawiam chłopaka,nie wiem czemu :eek:

idę na kawkę.

Do góry