reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam słonecznie
Ależ mi dzisiaj humor dopisuje:))))))))))))))
Tichonek-jeszcze raz buziak dla Matta,a Wam udanej imprezki:))))
Aaniu-o,widzę,że Ty się też relaksujesz-dobrze,tego Ci potrzeba:)A no w prima apriliss mamy już tam mieszkać
Barmanko-a kiedy na macierzyński przechodzisz???Uśmiechnij się i głowa do góry-nie przemeczaj się!!!
Madbebe-do 1go kwietnia chyba?Ale to tak jak my:)ale klucze za 8dni odbieramy:)))Spokojnego pakowanka Wam:)
Miłego dnia Wam wszystkim:)))))))))))

reklama
helloł
Mateuszku kochany Gorąco Ci życzymy, aby dzisiejsze błogosławieństwo, Radość i łaska Boża podarowana Ci tego szczególnego dnia, Na zawsze już pozostały w Twoim serduszku.

ryngraf-aniol-stroz-s-05709970-na-chrzest-sw_0_b.jpg

Udanego dnia wszystkim

Lubiczanka, oficjalnie przechodzé w ustawowym czasie - 2tyg przed terminem, czyli cos po 17 kwietnia. Ale juz omawialam z gp mozliwosc pojscia na zwolnienie.

Bry!
Lubiczanko-oczywiscie,ze kwiecien mialam na mysli,sie walnelam..;-) No my klucze mamy,ale malowanie czeka,wiec nic nas to nie ratuje poki co. I Tobie sprawnej przeprowadzki

Milego dnia wszystkim!

Witam
Tichonku ogromny buziak dla Matta

W tak uroczystym dniu,
jakim jest przyjęcie przez Ciebie
Sakramentu Chrztu Świętego
i wstąpienie do wspólnoty Kościoła,
życzę Ci, abyś zawsze miał ufność w Bogu,
kierował się wrażliwym sercem,
a cele, które sobie wytyczysz,
by zawsze były szlachetne.

Lubiczanko a no czasmi trzeba :)fajan date wybraliscie na przeprowadzke
:-D
Barmanko dobrze ze szybciej idzsz na zwolnienie

Uciekam

Milego dnia zycze

Hejka

Już dwa dni było lepiej, Zuzi przeszedł katar i kaszel prawie zniknął (Gastonekrople pomogły) a tu wczoraj popołudniu jak jej zaczęło cieknąć z nosa, że w nocy źle spała. Nie wiem czy to teraz nie na zęby bo ma dziąsła spuchnięte, a katar wodnisty. Mnie głowa boli

Tichonek życzę Mateuszkowi Wielu Łask Bożych, a wam udanej imprezki
Madbebe no to udanego pakowania, też kiedyś myślałam nad nawilżaczem, ale my mamy sypielnie od strony gdzie nie ma słońca i nie jest tak sucho, wręcz wilgotnawo. Też zastanawiałam się czy to nie alergia, bo mała ma tak jak ja.
Barmanka nie przemęczaj sie kobieto, dobrze, że rozmawiałaś z gp o zwolnieniu
Katrina a co tam u Ciebie, jak samopoczucie

Nie wiem co komu jeszcze.

Miłego dzionka

Madbebe-i obie sobie kawał urzadzimy;))))My nie malujemy,bo ściany są oki...tylko jeden pokój chciałabym ożywić kolorystycznie:)
Aaniu-mam nadzieję mieszkać tam juz szybciej-bo to od nas wyącznie zależy.Dostajemy klucze,aby mieć mozliwość zwiezienia maneli a w momencie,kiedy spędzimy tam pierwszą noc zaczynamy oficialnie mieszkać:)
AsieńkoM-poprawy samopoczucia,Zuzieńce zdrówka
Barmanko-to sie pozmieniało?Ja na macierzyński musiałam przejść nie później niż 8tyg przed planowaną data porodu:/

Witam
Tichonku buziak dla Mata i udanej imprezy!!:)
Olivier w szkole i ja też zabieram się do roboty , sprzątanie, gotowanie itp mała imprezka dziś będzie i mam wolne juuupi:)
Miłego weekendu

reklama
Do góry