reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka

Staram sie byc z Wami na bierzaco ale do pisania weny brak:zawstydzona/y:Nie moge sie jakos pozbierac po wyjezdzie gosci:dry::sorry2:wkoncu 3 tyg to i czlowiek sie troszke rozleniwil:rofl2:

Lubiczanko-ooooooo znowu przeprowadzka ale do taaaakiej chaty sama bym sie szybciutko przeprowadzila;-)
Tichonku-i jak tam Mateuszek po wielkim dniu? dawaj jakies fotki:tak:
lece do mezowskiego, bo specjalnie dla mnie po winko do sklepu skoczyl :tak: milego wieczorku kobitki:-)

reklama
Witam
wczoraj ległam przed tv i obudziałam sie przy wiadomosciach o wypadku pociągów w pl-masakra...Nie chce mi się wierzyć,że w 21wieku,przy takiej technologii mogą się takie rzeczy wydarzyć....:no:
Barmanka-no w socialu mi tak powiedzieli i tak szefom przekazałam:/Ja też uwielbiam kuchcic:))))
Tichonek-dajesz foty:)Mam nadzieję,że wszystko było super-ba,jeszcze lepiej!
Marcysiu-hehe...ja taka niespokojna dusza-uwielbiam się przeprowadzać:)
Uciekam,bo dziś nasza kolej na jazdę do pl szkoły,więc trzeba się zająć towarzystwem
miłego dnia Wam

Witam.Nasz ranny ptaszek wstał przed 7,zjadł buteleczk i bawił sie zabawkami u Nas w łózku,a krzyczał przy zabawie.:-D:-)Ale przed chwilka przysnął.M poszedł robic śniadanko.Pozniej wybywamy na zakupi na Blanch.Igorek dziś kończy 7miesiecy,jak to zleciało :szok:szybko.:-)
Lubiczanko masakra,same wypadki.Niewienni ludzie gina.:no:
Dobra zmykam.Miłej niedzieli.

Hejka.

Ja dzisiaj ledwo żyję:baffled:. Wczoraj wieczorkiem wpadli sąsiedzi na drineczki i posiedzieli do 1:30. Ale nie to mnie zmęczyło, wieczorem Zuzi sie pogorszyło:-(, Katar taki, że oddychać ciężko. Nasmarowałam ją Vickiem, powiesiłam pieluchę nasączoną karvolem. Potem jeszcze Nurofen dostała ale i tak sie często budziła, w końcu spała z nami ale bardzo się wierciła. Może tak z 3 godziny pospałam z calej nocki. Dzisiaj o 11 mała dostała temperatury i nurofen w ruch poszedł:-(. Teraz jest jakoś lepiej bo katar nie cieknie, nie kaszle i temp. spadła. Jak nocka będzie ciężka to jutro idziemy do lekarza.

Asienka_r no to fajnie, że czapka dobra.
Gliwa buziak dla uśmiechniętego Igorka
Barmanka ja też uwielbiam gotować, a w szczególności jak mam dobry humor

hejka:-)
jaki piekny dzionek dzisiaj,slonko swieci na calego tylko troszke zimny wiatr zawiewa,ale w niczym nie przeszkadza. kaczki dzisiaj zaliczone, bo troszke chlebka sie naskladalo;-):eek: teraz chlopcy rosolek wcinaja i juz zapowiedzieli,ze chca do sasiadow isc. Troszke ciszy bedzie hihi.

AsienkoM-oj biedna Zuzia. Duzo zdrowka dla Niej i oby szybko minelo przeziebienie:tak:.
Gliwa-buziak dla Igorka na 7 mies.:-)
Lubiczanka- ooo ja tez sie lubie przeprowadzac choc na tej chacie juz 2 lata siedzimy i juz mnie nosi- moze pokoje przemebluje, zeby cos sie dzialo:rolleyes2::laugh2::laugh2:

reklama
AsieńkoM-uuu-wielka szkoda,że Zuzi się pogorszyło.Zdrówka życzę!!!
Marcysiu-hehe...no własnie ja tez tak mam-niestety tu zbyt minimalistyczne umeblowanie,więc marne szanse na zmiany...a kluczy to ja się chyba nie doczekam:/
Biola-mężem to się zająć mozna teraz-kiedy dzieci spia:)))))))
Gliwa-no i już nie oglądam wiadomosci,bo znowu się znalazł pretekst do walk politycznych-masakra:wściekła/y:
I ja Wam życzę miłego wieczorku:)

Do góry