reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Dziękuję za życzenia, ale ten czas leci;)
Dziś piekny poranek i mam nadzieje że cały dzień taki będzie:) Jest co robić więc zmykam...;)
Miłego dnia

Kamciu wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!:-)

:-):-)
:-)hej!my juz spacer zaliczylismy do lidla i spowrotem:-D....chcialam kotlety usmazyc a tu zonk,olej wyszedl:baffled:

obiad gotowy,SZym najadl sie chleba,serek zjadl bulke z czekolada i obiadu juz nie chce...chcialam mu wczesniej dac bo zaraz wychodzimy na miasto:)
Rano slonko swiecilo a teraz pochmurnie...mam nadzieje ze padac nie bedzie po dwa pranka na dworze mam

AsienkoM Zuzia czuje ze cieplo na dworze to co ma sie kisic w domu;-)

Witam się:-)
Siadłam na chwilę bo na ten moment mam wsio porobione a Matt śpi;-)
Kamcia
Wszystkiego co się szczęściem zowie!!!

AsieńkoM gratulki wielkie dla Zuzi:tak:Zuch dziewuszka:-)
Anineczko kibelki między innymi też wczoraj przeleciałam:-D
A już mi to szykowanie bokiem wyłazi:baffled:Żebym mogła sobie spokojnie poszykowac to pół biedy,ale to do szkoły,to ze szkoły,to Matt płacze,to trza go nakarmic...Zmywania w 5 minut cały zlew:sorry2:No ale daję radę jakoś:sorry2:Zresztą,czy dałam radę to mi miny gości powiedzą:sorry2:
:-D
Lubiczanko mamy chrzest o 12:00 więc obiad będzie w knajpie bo organizacyjnie bym tego nie ogarnęła:no:Ktoś musiałby w domu zostac,ziemniaki gotowac,podgrzewac wszystko:dry:Bez sensu:sorry2:Tak więc po kościele na obiadek a po obiadku do domu na torta,kawę,ciasto a w między czasie będę jadło szykowac,podgrzewac:-DAle pozwól,że powiem co napichciłam,po imprezce,oki?:-pNie mam tam żadnych rewelacji,wynalazków,domowe żarło ino,ale dwie foremki będą gościła więc nie chcę opowiadac,niech mają na co czekac:-DMam nadzieję,że będzie zjadliwe bo siara jak nic!:baffled::eek::confused2::-DZe mnie nie taka godpodyni jak z Ciebie,nie lubię gotowac,ale jak to robię to jednak staram się tak,żeby było smacznie;-):-)A jak wychodzi...?Opinię mi goście postawią i ilośc jedzenia jaka zostanie:-D
A żeby było ciekawiej,Matt sobie wczoraj na głowę zabawkę ściągnął i nabił guza na czole:sorry2:W sam raz na chrzciny,pójdzie z fioletowym czołem:dry:Guz,na szczęście zszedł ale jakich pięknych kolorków czółko nabiera:eek::-DDo tego w nocy mi się z rykiem obudził...Katar jak stąd do Warszawy:wściekła/y:Łóżeczko podnieśliśmy lekko,żeby główka była powyżej ciała,kropelki mu zapodałam i spał do rana ładnie,ale będzie na chrzcie zasmarkany i z fioletowym czołem:baffled::sorry2:Myślę,że to znów katar przy okazji zębów bo ślina mu leci z buźki jak buldogowi,dziąsła spuchnięte,czerwone i palce chce zjeśc,nawet moje jak dopadnie:-D

Ostatnia edycja:
U nas lekko pochmurno, ale może chociaż na ogródek młodą wypuszczę, bo zupa do ugotowania i posprzątać muszę
Tichonku u Ciebie to samo dobro na stole:):), serio Ci mówię, fakt, byłam tylko na jednej imprezce, ale opinię sobie wyrobiłam. Całuski dla Matusia. Już dzisiaj życzę mu błogosławieństwa Bożego, bo jutro to do kompa nie usiądę

Tichonku u Ciebie to samo dobro na stole:):), serio Ci mówię, fakt, byłam tylko na jednej imprezce, ale opinię sobie wyrobiłam. Całuski dla Matusia. Już dzisiaj życzę mu błogosławieństwa Bożego, bo jutro to do kompa nie usiądę
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Dzięki,dobrze wiedziec,że smakowało;-)
Za życzenia dla Matta też dziękuję bardzo:-)
My po szkole na plac zabaw poszliśmy ale tak zaczęło targac,że szok:baffled:Zimno jest,brrr...
Idę obiad chłopakom podac...Jak P wróci z pracy,jeszcze do polskiego sklepu musimy skoczyc a wieczorem już chrzestny z dziewczyną przyjadą więc busy dzień;-)

reklama
Tichonek-no własnie taki zawrót głowy to to,co tygryski lubią najbardziej:))))a z tym moim pichceniem-nie przesadzaj-tożto nie miałaś okazji zasmakować mojej kuchni,a w teorii to wiesz;-)Dobrze,że znalazłas chwilkę ,aby zajrzeć,bo jeszcze byś nam się odzwyczaiła od zaglądania;)A jutro to ja pewnie bedę tutaj,ale nie mam pewności czy Ty znajdziesz chwilkę,tak więc-Pragnę już dziś powitać Mateuszka w naszej Rodzinie Chrześcijan-niech Bóg prowadzi Go zawsze dobrymi ścieżkami
3541-6459-swieta-rodzina-dewocjonalia-srebrne-do-powieszenia-i-polozenia.jpg

Do góry