reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Lubiczanko fajnie Ci z tym domkiem:) Może ten chociaż uda mi się kiedys odwiedzić:) Szkoda że nie mieszkacie bliżej trochę, to samo Anieczka bo bym z chęcią częściej Was odwiedzała:)))

Marta z tego co wiem eircom zawsze kasuje za podłączenie...

Dziś ostatni dzień pracy i wolny weekend:))))
Miłego dnia

helloł dziewczęta

No wbić się nie moge jakoś :confused2: czytuje a i owszem :sorry: a jak nie piszesz to nie czytaj :-p
enyłej... u nas po tygodniowym "szpitalu" wszyscy polegliśmy po kolei - ja ostatnia no i oczywiscie febra jak ta lala:confused2:
A Niki to tak mi bylo zal- przeszła to najgorzej ... jest taka osłabiona, schudła mi i w ogóle... ale wiosna w powietrzu takze bedzie dobrze;-)

W dzien Patryka przylatuje do mnie mój braciszek z zoną swą :-) ajm soł happy- oczywiscie dziewczynki nic nie wiedzą i się nie dowiedzą az do samego wejscia gości w drzwi ;-)

lubiczanko
sie mi przypomniało- moze i byśmy się w stronę cashel wybrali na weekend jakiś,ale teraz jak mi zaświeciłaś tym pałacem to muszę to głęboko przemyśleć:confused2: bo zamiast się zrelaksować to doła załapię na bank . No cudna chatka no - sprawnej przeprowadzki kochana :*

Tichonku no sobota juz tuz tuz - 3mam kciuki oby wsio poszlo jak nalezy - nawet nie wiesz jak bardzo 3mam:-p

anineczko
ja Ci tu nie zyczyłam, ale tam i owszem - mam nadzieję, ze nie ma w tym nic złego ;-) niewazne gdzie i tak zawsze życzę Ci najlepszego ;-)

Martuś
powodzenia u okulisty- napisz pozniej czy jednak okulary będą:sorry:

A musze Wam powiedziec, ze na moim fitnessie doszło sporo nowych zajęc min: Zumba :-) joga :-)i pilates - i to od rana będą zajęcia takze dla mnie bomba. Się ciesze jak nie wiem;-)

No to lete laseczki. Słonko wzywa- znaczy nie żeby mąz- takie to z nieba :-D

hejoo!
Maragritto widze ze sie stosujesz do mojej sygnaturki:-p;-):rofl2::rolleyes:...zeby wszyscy sie tak stosowali jak Ty to bylo by pieknie;-):-D....zartuje oczywiscie,zeby nie bylo sygnaturka nie dotyczyla tego podforum...w sumie pozadki tam zostaly wykonane,chyba czas ja usunac;-)
w ogole bierzcie poprawke na moje podpisy;-)to samo na fejsie...tam dokladnie dana osoba miala wiedziec o co chodzi
:sorry::confused2:
...Super ze brachol przylatuje...bedziecie miec wesolo...
a co was tak choroba zlapala?

trza sie za obaid jakis brac...i na odkurzaczu polatac z lekka...oj jak mi sie nie chce.

Ostatnia edycja:
witam
Lubiczanko a dziekuje waga jak waga nie podskoczyla a samopoczucie ogolnie nie jest zle strasznie martwie sie o kolezanke nie ma dnia abym o niej nie myslala ehhh az mi lzy do oczu naplynely ....
Sprawnej przeprowadzki zycze
Marta powodzenia u okulisty

Margaritta rozumiem ze rodzinka Twa juz zdrowa?

Ewelcia tez mi sie dzis nie chce musze ubrania swoje przebrac

Milego dnia zycze

Dzien dobry dziewczynki:)coz za sliczna pogoda jak wyszlam znikusiem o 8.30 tak jesczze nie dotarlam no i napewno nie dotre do 3 bo odrazu kkacperka odbiore ze szkoly no i pewnie bedzie chcial sie mlody pobawic z kolegami:)no ale coz trzeba korzystac z pogody:)
A musze sie pochwalic ze na wakacje jada z namo moja siostra z rodzinka,oj ale bedzie sie dzialo 4 dzieciakow,dwoch roczniakow;b
Ok ide dalej lapac sloneczko:)

Aaniu-jeszcze Ci dodatkowo stresu potrzeba,no:(((Nie dawaj się dołom i dolinom:tak:
Margaritta-ło żesz....ależ Cię wieki nie widziałam:szok:Pocieszę Cię-z zewnątrz chatka robi lepsze wrażenie,ale powiedziałam J,że wszystko zależy od tego jak my się tam urządzimy,więc nie będzie źle(tak myślę:sorry:).Zapraszamy!!!I uściski dla Was-nabierajcie sił i cieszcie się wiosną-a nie choróbska jakieś przygarniacie;)
Kamcia-no może tam nas odwiedzisz,bo tutaj się wybierałaś i dojechać nie mogłaś;)

reklama
ewelcia ano i owszem do sygnaturki Twej jakże mądrej ;-) nie wiem co nas zlapało- gorączka, kaszel , katar i bezcenne zdanie Gp " mejbi wajrus" :confused2::-D

asieńko_r oj :rolleyes2: sie i mi miło zrobilo ;-)

Aniaa83 tak już wsio ok u nas, poza moją piękną febrą :confused2:

biola się dotlenisz dziś widze- pół dnia na zewnętrznej :tak:

lubiczanko ma - zadne to jednak pocieszenie :confused2: dzięki za chęci jednak :-D A my własnie tak dwa razy do roku przygarniamy całą rodziną coś- na przełomie wrzesnia i pazdziernika i własnie teraz poczatek marca . teraz będzie już tylko lepiej ;-)

A tak poza tym w poniedziałek bodajże na TVP1 był dokument o Rutkowskim....hmm- wywiad z jego byłą żoną, z jego córką- no nieciekawie się tam u nich działo. Córka mówiła( teraz to juz nastolatka) , ze ojciec jej jest bohaterem ale dla "świata" niestety nie dla rodziny.I wiele tak w ogóle przykrosci było. Jego rodzice tez się wypowiadali...

Przywiozłam młodą , niebawem reszta dołączy .Miłego popołudnia

Do góry