reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Igorek po obiadku,teraz sie bawi na macie.:-)Zadowolony i szczęsliwy.:tak:Kurcze coś sie chmurzy,oby nie padało.:no:
Biola bedziesz miała wesołe wczasy.Super:-)
Aniaa trzeba byc dobrej myśli,napewno z kolezanka bedzie dobrze.Ale wiadomo człowiek sie martwi.
MartaF udanej wizyty u okulisty.
Miłego popołudnia.

reklama
kamcia ja wiem ze kasują i to tylko 30e ale mi chodzi o to ze jeszcze nic podłączonego nie mam a oni mi rachunki przysyłają:crazy:niech podłączą a potem kase biorą

margarita z Oliwki wzrokiem jest wszystko ok:tak:okularów nie trzeba i nie wiem czemu ta nauczycielka sie czepia:eek:

Witam

dziś późno bo pospałam trochę,a M zawiózł młodzieży do szkoły,no i się nie wyrobiłam z obiadem itd.

Ale pogoda dziś,coo nie? Bjutiful :-p Na parapecie w domu miałam 35,5 stopnia :szok::-D
Normalnie usiąśc tylko na ten parapet i tropiki mam,nigdzie nie trza jechac tylko na parapecie siedziec :laugh2:

Margarittko odpisałam na życzenia,dojszło? dzięki wielkie piękna.
No z dróweczka,a co to was tak rozłożyło,hę?

Marta no i super,że Oliwka ma wszystko ok z oczami,no 1,5 roku czekania by stwierdzic,że jest ok i życ tyle czasu w niepewności :baffled:

Lubiczanko jeśli potrzebowałabyś pomocy przy przeprowadzce to daj znac ;-) ale zapewne masz tam pomocnika w postaci Marty,ale jak cos to wiesz ;-)

Kamcia no właśnie kiedy wy do mnie zawitacie?kiedy masz tam jakieś off?

Aaaniu83 tulam,bo co więcej mogę :sorry:

biola wow od 8:30? gdzieś ty się szlajasz co? ja to nie cierpię bez celu chodzic,a na moim osiedlu celu jakoś nie odnalazłam :-D

dobra idę bo młody już znudzony,no i pranie trza wyciagnąc :happy:

Anineczko-o jak fajnie,że miałas możność pospania:)Co do propozycji-dziekuję najmocniaj:*całe szczęście będę miała 20dni na przewiezienie maneli,więc nawet wioząc do szkoły dzieci czy po dzieci zabierając jeden,dwa pudła to zdążę:))))Co do Marty-czekam aż do pracy pojedzie i mi załatwi kartony:)))))))
Margaritta-przyjedziesz,to zobaczysz,że jednak pocieszające:tak:Ale nie narzekam-bo przecież to moja własna decyzja o przeprowadzce:)No i trzymajcie się wersji chorowania 2razy w roku(ja zresztą też tak mam:tak:)
Gliwa-jesli u nas jest tak przepieknie,to moze u Was popadac;)Zauwazyłam,że kiedy Wy cieszycie sie słonkiem u nas chmury-i odwrotnie:)Ale oby jednak nie:)

wrocilismy niedawno ze spaceru..pogoda super!az chce sie spacerowac...
jakos sie nie bardzo czuje...glowamnie zaczela bolec i jakas slaba jestem...

Szym wynalazl makaronu troszke w lodowce i meczy mnie ze chce zupe,jak on juz dwa razy obiad jadl...przed 13 i chwile przed16...ale nie zupe,bo nie ma.

Marta ja mialam tak samo z eircomem...jeszcze nie mialam neta a juz dwa rachunkunki przyszly do zaplacenia:sorry:

to super ze z oczami Oliwki wsio ok

Aniu nie mysl za duzo bo zwariujesz...

Anineczko u mnie tak swieci slonce w okno w kuchni ze zaslony pozasuwalam,bo az parzy:-D

Pogoda cudna, najpierw po śniadanku Zuzia pochodziła z pchaczem przed blokiem, a niedawno byłyśmy na spacerku nad morzem. Prania wiszą na dworze. Dom porządnie się przewietrzył, przed chwilą część okien pozamykałam.

Marta dobrze, że z oczkami Olivki wszystko ok
Lubiczanka fajna chata, zazdroszczę
Aniaa ;-)
Margaritta zdróweczka

Lubiczanko no i jak to w mieście i blisko szkoły to zaoszczędzisz na paliwku,same plusy.
A m mnie się dał przejechac tą zafirką co byliśmy u was i już chce zmieniac auto na zafirę :tak::-D
Właśnie porobiłam zdjecia mojemu paskowi i będziemy wystawiac na sprzedaż :sorry:
Trochę mi żal tego mojego,ale taką zafirą pewnie będzie nam wygodniej do Polski jechac :tak:

Ewelcia Szym to tak jak Matt,ledwo co zjadł obiad a już bułkę by wcinał,ale nie ma to tamto,buła będzie na kolację,chodzą tylko i podżerają między posiłkami:sorry:
A teraz słodycze też wprowadziliśmy raz w tygodniu i już się nie mogą doczekac soboty,choc są dzielni,myślałam,że będzie gorzej.:confused2: No i ja też się trzymam bo już dawno bym zmiękła i ich poczęstowała.

Ogarnęłam trochę,pranie drugie się kręci,piję kawkę i idę polatac na mopie ;-)

A mi dzionek szybko jakos mija,Aniaa mnie dzis odwiedziła z dziewczynkami:-).Kawke wypiliśmy,i poszlismy na spacerek.Igorek jeszcze spi po spacerku.
Lubiczanko jednak nie padało :-D:-D:-D
Marta dobrze ze wszystko w porzadeczku z oczkami córci.

Hejollll ale jestem dotleniona ze az spiaca i zmeczona;)
Anineczko no bez celu to i ja nie lubie a ja z celem do miasta sie wybralam i iak jakos zlecialo:)a nikus tez chyba jakis przetleniony bo marudzi;b)no ale dzionek wykorzystany jutro yez mogloby byc tak ladnie to za sprzatanie sie wezme bo sir az prosi:)
Margarita ja ogladalam o rutkowskim i powiem ci ze ta byla zona b ladnie sie wypowiadalo o rutkowskim mimo tego ze ja tak zdradzal i ja i dziecko zostawil,niewiem czy bym tak potrafila ale jak to mowia czas goi rany.ale ogolnie to spoko byl reportaz tak nawet powiem wzruszajacy;)
Nikus mi zyc nie daje i uciekam:)

reklama
Anineczko-tak jak mówisz...dzieciakom też się więcej ruchu przyda:tak:co do słodkości-ja za "mientka"jestem-zawsze coś ode mnie wysępią:zawstydzona/y:u mnie też drugie pranko się uskutecznia:))))
Gliwa-widzę,że u Was się drzwi nie zamykają-zazdraszczam:tak:
Ewelcia-poprawy nastroju i samopoczucia:sorry:
AsieńkoM-no lada dzień jak Ci Zuzia popędzi,to jak za strusiem pędziwiatrem będziesz musiała śmigać:laugh2:

Do góry