reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

wpadłam Wam domek pokazać...dziś tak migiem w przelocie zrobiłam tel zdjęcie:) 29022012189.jpgnie wiem co to za auto,ale do naszej wprowadzki zniknie:)
Madbebe-a no własnie-na czym stanęło z Waszym nowym domkiem?Pakowanie?
Gliwa,AsieńkoM-ale Wam dobrze Kobietki...To gdzie to Wasze centrum handlowe?W Dublinie czy w Naas?
Kamcia-pewnie za dużo wchodziłaś na ogólny i Ci zablokowało najbardziej popularny wątek;)))
No nic to-miłego wieczorku Wam

reklama
Lubiczanka ale chata ja pierdziu:szok::-Djak palac;-)
a wlasnie mialam wczesniej pytac i zapomnialam...czemu wlasciwie sie przeprowadzacie?

ewelcia lubiczanka ucieka ode mnie:eek:dlatego ucieka mi z osiedla:tak::confused2:i ma mojej rodzinki dosyc i sąsiadek:-:)confused2:buuuuuu

Lubiczanko chatka super!
A ucieka bo pewnie na grilla chce mnie zapraszac ;-):-D
No bo przecie na tej co mieszka to ogródka prawie że nie ma.

Obejrzałam mecz i wracam do nauki,ja to chyba jedyna szydełkowania będę się uczyła rok :confused2::eek:
Ewelcia nooo przyjedź że na weekend i mnie naumiej no! :cool2:

Witam:-)
Lubiczanka fiu fiu fiuu:-))
Anineczka szydelkujesz? Noo to powodzenia:-) Ja stanelam troszke z robotkami bo migreny zatokowe nie daja mi sie skupic:-(
Milej nocki :-)

Dzień dobry:)))
Dziewczynki-uciekam stąd,bo tamten domek jest w centrum i wszędzie mogę z butka ruszyć(a z moim szczęściem do aut to przydatna sprawa),poza tym ogród właśnie,cena ta sama a mamy extra pokój(czyli generalnie moglibyśmy zrobić z tego 6sypialni):))))
Anineczko-a jakże-grillek będzie:)))))
Marta-całe szczęście Cashel nie jest Dublinem i nie ma mowy o ucieczce...i tak byś mnie znalazła;)))))))))))))))a tak serio-dla Was nasze drzwi zawsze stoją otworem:tak:
Gliwa-a to fajną macie lokalizację widzę-jak nie tu to tam i wszystko macie:)
Aniu-jak samopoczucie?Jak waga?
No nic to-dziewczę me niespokojna dusza,nie da mamusi posiedzieć przed kompem...Miłego dnia Wam

Hejka

Mnie głowa boli i czuje jak mi zatoki zapchało po prawej stronie. Zuzia ma ciągle ten kaszelek, taki mokry raczej, odrywający się. Od wczoraj mam te kropelki Sinecod i zobaczymy czy jej pomogą. W dzień jest dobrze, jedynie nocki gorsze.
Mała teraz siedzi i się bawi, zaraz drugie śniadanko będe jej szykować.

do później

reklama
hejka

ledwo zyje,ucho mnie dobije:angry:

dostałam rachunek z eircom za podłączenie i zadzwoniłam ich ochrzanic ze te podłączenie powinno byc daemowe bo ani telefonu ani internetu nie mam:wściekła/y:no ale Pan powiedział ze jutro rano naprawią czyli od jutra bede miała normalny internet:-)

a dzisiaj ide do okulisty z Oliwką i pewnie okulary trzeba będzie zakupic:sorry:

miłego dnia:tak:

Do góry