reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Szym nawet i m dzis zjadl obiad:zawstydzona/y::-D....m wrocil przed 17 i Szym nie dalmu spokojnie zjesc objadu tylko sepil...normalnie jakbym mu jesc nie dawala przez caly dzien:eek:...
Mlody tez sepi ode mnie zawsze jakies ciasteczko,ale wie ze ja mam zasade...jak zje obiad to dostanie;-)...ale zauwazylam ze ogolnie malo teraz chce..dzis np.nie zjadl nic slodkiego,wczoraj tez...osttanio je krakersy TUC;-)...te mu smakuja..
Lizaki kiedys ciagle sepil,teraz mu sie znudzily

reklama
Ewelcia no u mnie też była zasada,że po obiedzie,ale jak się czasem rozpędzili to co chwilę coś po tym obiedzie wsuwali.Aż dziw,że nie mają żadnych dziur w zębach :confused2:
A krakersiki nie słodkie to i oczywiście można się poczęstowac,tylko że u moich na kilku się nie kończy,paczka na łeb by poszła.Nie znają umiaru:baffled:

Lubiczanko no właśnie ja też taka miętka jestem,ale trzymamy się już 3 dzień :-D no chyba,że doliczę popcorn który dziś jedli,no ale nie słodki to dostali.:-p

AsieńkoM gratki dla Zuzi :-)

M poszedł biegac,chłopaki tną grę na kompie,młody tylko szaleje i już skubany nie chce leżec sobie,nosic go trza :sorry:

Anineczko-to M wrócił do biegania?chyba dla formy-tzn kondycji?...Ja tam w szoku jestem,że moje obżartusy mają jeszcze zapasy z niedzieli;-)
Ewelcia-no rośnie Ci chłop to i zjeść porządnie musi:rofl2:
AsieńkoM-no i o to chodzi...dopiero co kilka kroczków zrobi,a nim się obejrzysz mały perszing będzie:)))))
Tichonek-coś taka zapracowana?chwal się co tam szykujesz-może pomysł na roczek mi podrzucisz(jakbym już menu szykowała;-):-D)
A mam pytanko...czy formy o przedłużenie MC wysyla się do Dublina(finglas dokładnie)???
No nic-J pojechał swą polską krew oddawać a mnie przyszło się zająć dziatwą...Miłego wieczorku

Ewelcia niestety juz taka jestem ze przejmuje sie wszystkim o wszystkich mysle,ale masz glodomora w domu qurde jak ja chcialabym aby moja Nacia tak jadla taki niejadek z niej ze mamy duzy problem no ale Gp twierdzi ze problemu nie ma za to Lenuska za nia nadrabia :)

Dzis sie nachodzilam z Gliwa az mnie nogi bola,Nacia padla jak przyszlismy do domu niedawno wstala

Uciekam bo mala terrorystka do sprzetu sie dorwala

milego wieczorku

Ostatnia edycja:
Lubiczanko ano wrócił,bo i kg wróciły :sorry:
A niech idzie,bo gdyby nie poszedł już by kimał na sofie :eek:

Co do MC to tak,teraz wszystkie papiery rozpatrują w Dublinie.Sami ostatnio wysyłaliśmy :tak:

No Tichonkową wciągnęło,oby tylko kuchnia,a nie kibelki,które dzisiaj ustawowo sprząta :-D

AsienkoM brawa dla Zuzi/..niedlugo bedzie smigac jak ta lala:tak:
Anineczko Szym dzis tez jadl popcorn;-)
chyba wczoraj Twoj m dzwonil domojego,ja sie pytam kto dzwoni?m mi odpowiedzial...a Szym"hura Antek i Matujusz do mnie przyjada":-D;-)..wiec kiedy zajrzycie?moze w niedziele?zapraszamy:)
Lubiczanko tak, do Dublina sie wysyla

Witam
i od razu
Kamciu-100 lat!
images

reklama
Do góry