Witam wieczorki:-) Jakos ostatnio czasu mi brak w dzien..
Ania ja tam sie juz nie napalalam na wloczke.Lubie swoj sklepik:-)
Dzis postanowilam wydziergac kolejna czapke dla siebie
Bo czarna by mi sie zdała.
Crea ja tez nigdy nie doswiadczylam złego słowa.Moj J prawie od 10 lat jest tu fotografem.Jego klienci to Irlandczycy. Nikt nigdy złego słowa nie powiedział o nas polakach.I chetnie do niego chodza, chwala i nikt nie ma problemu z tym że jest polakiem.Oczywiscie ze zdarzaja sie ludzie, ktorzy ogolnie sa rasistami.Miałas pecha..
Co to ja jeszcze..aaaaa Moja Zoska zaczeła powtarzać słowa.
Wiadomo że mówi takie jak daj, to, co to, Hania, tata mama itp.
Ale ta cwaniara mowi KSIAŻKA,SZCZOTKA i RURKA( taka fafelkowa:-)
Mowi to normalnie i wyraźnie:-) A to sz, cz wcale nie łatwe dla 1,5 rocznego brzdaca:-) Najczesciej słysze ksiazka.. Ciagle chce czytac.Wszystkie ksiazki zciaga i mowi" Mama!ksiazka?baaaaja!
Ania ja tam sie juz nie napalalam na wloczke.Lubie swoj sklepik:-)
Dzis postanowilam wydziergac kolejna czapke dla siebie
Bo czarna by mi sie zdała.
Crea ja tez nigdy nie doswiadczylam złego słowa.Moj J prawie od 10 lat jest tu fotografem.Jego klienci to Irlandczycy. Nikt nigdy złego słowa nie powiedział o nas polakach.I chetnie do niego chodza, chwala i nikt nie ma problemu z tym że jest polakiem.Oczywiscie ze zdarzaja sie ludzie, ktorzy ogolnie sa rasistami.Miałas pecha..
Co to ja jeszcze..aaaaa Moja Zoska zaczeła powtarzać słowa.
Wiadomo że mówi takie jak daj, to, co to, Hania, tata mama itp.
Ale ta cwaniara mowi KSIAŻKA,SZCZOTKA i RURKA( taka fafelkowa:-)
Mowi to normalnie i wyraźnie:-) A to sz, cz wcale nie łatwe dla 1,5 rocznego brzdaca:-) Najczesciej słysze ksiazka.. Ciagle chce czytac.Wszystkie ksiazki zciaga i mowi" Mama!ksiazka?baaaaja!
Ostatnia edycja: