reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wieczorki:-) Jakos ostatnio czasu mi brak w dzien..

Ania ja tam sie juz nie napalalam na wloczke.Lubie swoj sklepik:-)
Dzis postanowilam wydziergac kolejna czapke dla siebie:-D
Bo czarna by mi sie zdała.

Crea ja tez nigdy nie doswiadczylam złego słowa.Moj J prawie od 10 lat jest tu fotografem.Jego klienci to Irlandczycy. Nikt nigdy złego słowa nie powiedział o nas polakach.I chetnie do niego chodza, chwala i nikt nie ma problemu z tym że jest polakiem.Oczywiscie ze zdarzaja sie ludzie, ktorzy ogolnie sa rasistami.Miałas pecha..

Co to ja jeszcze..aaaaa Moja Zoska zaczeła powtarzać słowa.
Wiadomo że mówi takie jak daj, to, co to, Hania, tata mama itp.
Ale ta cwaniara mowi KSIAŻKA,SZCZOTKA i RURKA( taka fafelkowa:-)
Mowi to normalnie i wyraźnie:-) A to sz, cz wcale nie łatwe dla 1,5 rocznego brzdaca:-) Najczesciej słysze ksiazka.. Ciagle chce czytac.Wszystkie ksiazki zciaga i mowi" Mama!ksiazka?baaaaja!

Ostatnia edycja:
reklama
witam się wieczorkiem

Rano nastawilam pranie ręczników i już przy ostatnim wirowaniu coś walnęło i zaczęła pralka chodzić jak traktor.
rozpędziłam się i umyłam wszystkie okna. Najlepsza była Zuzi pomoc jak myłam od wewnątrz okna, co chwilę palcowała okna:-D:-D:-D, a jak poszła na drzemkę to umyłam na zewnątrz. Po drzemce poszłyśmy na spacerek. P wrócił wcześniej z pracy ale poszedł wymienić sąsiadowi klocki hamulcowe, filtry i świece. Potem zajrzał do pralki i powiedział, że urwała się śruba przy bębnie co mocuje taką "betonową" część co obciąża. muszę teraz wyprodukować e-maila do landlorda, ale i tak będzie dzwonił i dopytywał się co się stało, jakbym ja się znała.

Zuzia już śpi od ponad godzinki, w tv nic nie ma ciekawego, nudy mam, musze chyba jakieś hobby znaleźć.

Aniaa piszesz, że nic nie było u nas w lidlu, szkoda
Tichonek dobrze, że ubranko już jest u teściowej i humorek troszkę lepszy

AAAA zapomniałabym Zuzi dzisiaj przebił się kolejny ząbek.

Lubiczanko gratuluje spadku wagi...ja dalej wciagam wsio jak leci:wściekła/y:
unhappy.gif
...zdolna masz coreczke..oby tak dalej.
Tobie sie jedynka ukruszyla a mi dwojka...-nie pamietam czy juz pisalam o tym,ale to bylo w tamtym tyg,jakos.
Mam to szczescie ze tylko maly rog i nie rzuca sie w oczy.Chyba bym na sygnale leciala do dentysty jakby mi i plomba wypadla z tej dwojki,bo ona lata jest:sorry:
Margaritta podrzuc komus dziecie i idz na bal do szkoly?czy nie masz za bardzo komu podrzucic?
Tichonku super ze humorek lepszy~!:-)...
AsienkoM ale mialas powera!!u mnie tez trza okna pomyc,ale jak na razie mi sie nie chce bo zimno:sorry::-plen se zawsze znajdzie wymowke:zawstydzona/y::-D
Anineczko Jeremiaszek wytrzymaly ...:rofl2:..ale wiem cos o tym,bo moj Szym tez taki byl i to od poczatku...masakra z nim byla...:eek:mam nadzieje ze u was to jednorazowy wybryk,bo na dluzsza mete strasznie to meczace.

i juz nie wiem co komu mialam jeszcze napisac:cool2:

Co do artykulu o tej Polce ,czytalam wczoraj...jestesm w szoku ze IE gazeta tak to zle opisala...

Maragritta a o ktorej Niki chodzi spac?a Martyska sama w domu zostanie?jesli tak to nie loookala by na spiaco Niki?bo szkoda zebyscie nie poszli

boszeee biola daj no linka :-(

ewelcia no własnie bal na 19-stą :sorry: godzine drogi ode mnie :confused2: czyli...nie zostawie jej pod opieką samej Martyski... zobaczymy..- tez bym chciała - zwazywszy na to, ze juz na liście jestem ponoć:dry::-D

ehh juz znalazlam ...
[*] ...

a te komentarze pod zdjęciami jej matki na NK ....

ide se.pa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry