reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam się!
Stęskniłam się za Wami...Ale nie pytajcie na razie co się stało,kiedy i jeśli się z tym uporam to Wam napiszę o co chodzi:-(
Biola cham i tyle!Tak,napisz co wskóraliście bo ciekawa jestem...Mój P miał tu zatarg z gówniarą taką w autobusie,jeszcze jak ja z Radkiem byłam w Polsce.Ona była nacpana,ze 16 lat,z koleżankami tak samo nawalonymi jak ona jechała i się przystawiała do niego.P był z kolegą,powiedział jej,żeby mu dała spokój a ta wpadła w taką złośc,że chciała go w twarz uderzyc:szok:On jej rękę zatrzymał,ale zdążyła go charatnąc w czoło pierścionkiem:baffled:P zatrzymał autobus i kazał wezwac gardę.Garda przyjechała,P spisała a gówniary puściła wolno:szok:Chociaż ludzie w autobusie potwierdzili jak było:wściekła/y:One wsiadły do autobusu i pojechały całe uchachane a P z kolegą musiał taxi zamawiac,żeby do domu dojechac:crazy:Gardziaż mu powiedział,że jak nie chce miec problemów to niech się nie odzywa...Powód?Mój P wracał od kumpla z Dublina po 2 piwach:confused2:Nie był pijany,ale to gardziażowi wystarczyło,powiedział,że pewnie ją podpuścił i teraz ma za swoje:crazy:A na boku się z drugim śmiał,że głupie Polaczki:-(Pamiątka...blizna na czole została do dziś:crazy:
Tak jak wczoraj wspomniałam,baby check Matta wyszedł super:tak:Z wszystkimi miarami jest na środku siatki centylowej;-)74cm.wzrostu,46cm.obwód główki i 9,2kg.wagi:tak:Słuch,wzrok idealne.Przekładał zabawki z ręki do ręki.Znalazł schowaną pod kartką zabawkę,stał na nóżkach,turlał się,gadał,papa zrobił,klaskał w łapki i pokazał "nie,nie,nie":-DNo wsio perfekt:tak:Ząbek siódmy się wczoraj przebił a lada moment będzie ósmy:szok:Już dogonił Radka z ząbkowaniem:-D
Mój P leży od poniedziałku chory:baffled:Do dziś ma zwolnienie,cherla jak gruźlik:baffled:Rosół zdychowi gotuję;-)
Lubiczanko:baffled:Nieciekawie,jedynka:baffled:Oby Ci ładnie zrobili:tak:A Domisia ładnie rośnie,w swoim tempie,będzie laska jak się patrzy:-)
Idę Matta karmic i zaraz do spania ułożyc:tak:

Witam
Dziś wstałam w bólach , myślałam że wytrzymam bez tabletek , ale musiałam coś wziąść bo nie dałam rady. Normalnie widze gołym okiem dziś że zęby się już rozsuneły troche!! Są tak czułe i bolą, więc tylko jem kaszki i owsianki bo ugyżć kanapke to sprawia ból. No ale trzeba się przemęczyc:)

Zdrówka dla chorowitków i poprawy humoru niektórym.

Słonce świeci ale zimno brrrr

Miłego dnia

witam
slonko swieci ale taka zimnica ze masakra az mi rano skore na twarzy sciagnelo:-D, chyba z Polski ten mroz przylecial.

Asienko M palemka urocza,moja taka samá miala na roczek-i im czesciej bedziesz jej zakladac gumeczké to sie przyzwyczai i nie bedzie sciagac. Moja Oliva sie tak nauczyla jak jej gumka spadla to przychodzila z niá zeby jej zalozyc bo jej wloski wpadaly do oczu i ja to denerwowalo.

Lubiczanko oj joj oby ci zebulka naprawili- tez mi sie kiedys jedynka ulamala taki maly trojkacik i w Pl mi denstysta zrobil-trzyma sie do tej pory i nic nie widac.

Gastone zdrowka

Tichonku oby problem szybko sie rozwiazal, a zebulki to u Matta piorunem wyszly jeden za drugim. Zdrowka dla meza.

Biolu ale masz cierpliwego meza- moj M to by poprostu "gonga" takiemu przywalil i sam by se problemow narobil:baffled:

Tichonku jakbyście jechali kiedyś do Tesco to wiesz u nas też jest:), a jak do Balbriggan to też ok, może byś mi wtedy jakoś fotelik podrzuciła:zawstydzona/y:, bo kurcze nie mam jak do Ciebie dojechać, znaczy autobusem tachać od Ciebie fotelik to trochę słabo, jakby co to dawaj znać. A problemy mam nadzieję jakoś się rozwiążą. A przypomnij mi kiedy Matta chrzciny są, bo chyba coś kiedyś wspominałaś, ale zapomniałam. A Mattuś zdolniacha, niech rośnie zdrowo:-)
Kamcia chyba ciężko się przyzwyczaić prawda??? Oby przestało boleć

Hejka moj r jeszcze na gardzie nie byl od rana jest na szkoleniu w pracy a wczoraj nie mogl isc bo wlasnie do pracy jechal:(
Kasiuleczko no moj nie jest cierpliwy ale zawsze mu powtarzam ze oni tylko czekaja zeby do bijatyki doprowadzic bo przeciez wiadomo czyja by byla wina:(i wlasnie po co robic sobie dodatkowe pro lemy
Anineczzko wczoraj moj przeslal mi yen art ajemu kolego ze szwecji ze w superowym kraju zyjemy i tylko na socjal isc:(
Ciasto mi sie piecze ide malego karmic a tak wogule to mam big zajada na ustach i czyje sie jak pamela albo angelina ;)

Dzięki Kobietki za wsparcie duchowe:tak:ząbek zrobiony i tylko to znieczulenie daje mi znać,że coś mi tam dzisiaj gmerali:/normalnie wary-obciągary;)))na nieszczęście jest do zrobienia jeszcze cuś-mianowicie wybielanie-grrrrr 45e nie moje:-(
Kasiuleczko-no ja mam nadzieję,że mi się też utrzyma:tak:Mój J też raczej z tych niecierpliwych kiedy ktoś mu bluzga
Biola-ja nie ze względu na zajada a za sprawą znieczulenia dołączę do grona "wielkoustych";)))I był już mąż na tej gardzie?
Tichonek-ja też miałam to"szczęście"mieć do czynienia w niezbyt miłych sytuacjach z gardziażami-nie skomentuję,bo mi szkoda czasu na to jak oni traktują obcych(a jakbym turystką była???)Jak nastrój?zaczyna się coś klarować?
Anineczko-ale wiosna:-D:-Ddobrze,że chociaż słoneczna;)
Kamcia-współczuję-dla mnie ból zęba(ów)to najgorszy z możliwych bóli:/trzymaj się dzielnie!!!

reklama
helloł

całkiem ładnie dziś jak na 1 dzień wiosny .

kamcia - ano - trza przezyć, pózniej juz bedzie lepiej... za kazdym podkręcaniem bedzie bolalo tak 2 dni po :-p ja do dziś np.jabłka boję się ugryżć- to chyba w psychice siedzi :dry: w kazdym razie dasz rade- ja do dziś mam jogurtowstręt :-D

lubiczanko
oj bidusia nastepna - tulam- tyle, ze Tobie ból minie szybciej hihi a kamcia niech się meczy a co :cool2: a panna Twa jak ładnie sobie rosnie..

Tichonkowa wez juz no .. bedzie dobrze Ci mówie- nie potrze tyle sie nerwować;-) buziak dla Matiego za wzorcowy check;-)

anineczka miałam okazję juz wczoraj ów polski tekst przeczytac a dziś rano dotarł i do mnie irlandzi - tekst ze jak ją znajdą to z przyjemnościa kupią jej bilet do domu ...-szok. Jak się panowie Twoi mają?

biola i co? i co ?

kasiuleczko jak młoda? jeszcze ma te wymioty?:sorry2:

AsieńkoM heh cudna palemka:-D Moja starsza córcia miała kitunie ale całe w loczkach - teraz po loczkach znaku nie ma:dry: a młodsza... tez od palemek zaczynała;-)

powiem Wam, ze ja nie wiem jak te tygodnie lecą - tak jeden za drugim jakoś :-D

udanego popołudnia

Do góry