reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jeśli tylko katar to nie masz czym sie martwić i przywiez ją do nas. No a nad wóziem sie zastanawiam choć mała ma 2 pchacze i nie za bardzo chce z nimi chodzić.
Wczoraj mieliśmy fajna sytuację bo Zuzia zapomniała się i staneła przy zabawkach i przekładała coś z rączki do rączki i w pewnym momencie popatrzyła sie na mnie i zorientowła sie, że stoi iii klap na pupcię.:-D

O Anię się nie martwię tylko o Zuzię, ale poza katarem niby nic jej nie jest, dzisiaj już jest lepiej. No chyba że M będzie miał wolne, bo coś wspominał, że sobota może być wolna. Jeszcze Ci dam znać co i jak. Teraz coraz więcej będzie takich sytuacji, że stanie:-), super, ciotka jest z Zuzanki dumna.

reklama
helloł

Tichonek
a ta co Cię badała to jakiej narodowości ? Ci powiem , że takie tam pier******enie :-D

AsienkoM teraz Zuzinka "się puści" tylko patrzeć :tak:

asieńko_r
oby to tylko lekki katarek

ewelcia
i u Szyma żeby sie nic nie wykluło;-)

anineczka haaaaloooo jak chłopcy Twoi?

Margaritta Irlandka,ja mam GP Irlandczyka:tak:A ja się z nią zgadzam:tak:Właśnie taki cel sobie założyłam jaki ona mi podała:tak:Dokładnie taką samą prawidłową wagę mi podała jak miałam przed przyjazdem do Irlandii a Ty tam angielski studiujesz a nie medycynę więc spadaj,się nie znasz:dry::-D

witam wieczornie:tak:

:tak:dostałam rachunek za internet w o2 i od razu napisałam wypowiedzenie umowy:tak:95e:wściekła/y:znowu:wściekła/y:a nawet 10GB nie zużyłam:no:a mam 15:baffled:zobaczyli ze jeden opłaciłam to czemu następnego jej nie wysłac:wściekła/y:
ale zamówiłam juz nowy z eircomu,rachunki stałe będą bo używac tel. nie będziemy:no:

potem poczytam bo byłam na basenie i zmęczona jestem:baffled:

reklama
Marta-ja też padam:)
Dziś solówa była,ale w 40minut zrobiłam te swoje 5.5km:))))))i nawet więcej truchciku niż marszu było-padam na mordkę;))))Niestety nie sprostałam swojemu planowi,ale to nie dlatego,że nie czułam się na siłach,co raczej stracha miałam:zawstydzona/y:
Katrina-ja Ci dam wieloryba!!!!Tożto chudzina jakaś z piłeczką z przodu:tak:
Tichonek-12kg????Wszystko wszystkim,ale jak na moje oko to o jakąś połowę za dużo-serio(a po co miałabym kłamać,skoro w jednym teamie gramy:confused::tak:)
Gliwa-udane zakupki?
Ewelcia-cokolwiek by to nie było(kaszel),to ważne,że śladu po nim nie ma:tak:
Pewnie już nie będę zagladac,więc miłego wieczorku i spokojnej nocki

Do góry