reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Tichonek mam nadzieje ze tak bedzie ale po budowie dziewczynek widze ze Nacia we mnie a Lenka w J taka kluska jest zbita
Lubiczanko oj tak dobrze bo tak to na darmo bysmy pojechali szczepienie sie odbylo Lena dobrze zniosla nie goraczkowala nic
To sobie poprzeczke podnioslas :szok:trzymam kciuki
Ewelcia zdrowka dla synka
Ashiaron wspolczuje taki rannych ptaszkow :-Dwytrwalosci i cierpliowsci Ci zycze
Crea moja cora tez sie urodzila wczesniakiem tak twierdza lekarze bo z moich obliczen tygodniowych urodzila sie prawidlowo..
mieli zastrzerzenia do cory ze malo przybiera na wadze a urodzila sie z waga 3610 wiec dobrze wazyla po dobie stracila 200g i lezala w szpitalu prawie przez dwa tyg ja tydzien cory nie widzialam ale ze mna to inna bajka byla
Twoja znajoma niech tak sie nie przejmuje ubrankami bo taki maluszek lezy w inkubatorze a w szpitalu tez maja na stanie ubranka nasza corcie najpierw ubrali w ubranka szpitalne dopiero pozniej w te co my kupilismy co jeszcze moge doradzic niech sie Twoja zanjoma nie stresuje bo straci pokarm ja cory nie widzilam przeszlo tydzien i pokarm stracilam niech sciaga do pojemniczkow i niech karmi swoim mlekiem
A waga swojej cory tak sie nie przejmuj moze poprostu taka jej uroda i tyle

DZis ma byc fachowiec do tego cholernego pieca mam nadzieje ze naprawia
Wczoraj Nacia mnie rozbawila mowie do niej idz sie ubierz ubrania masz przygotowane ubierz spodnie i golf bo niedlugo wychodzimy a ona przychodzii mowi mama ta bluzka jest z szyja i nie dam rady ubrac :-D

Milego dnia zycze

reklama
Witam.
Aniaa Natalia to potrafi rozbawić:tak:
Ewelcia zdróweczka dla synusia.
Asharon to szybko wstaja twoje dzieci,zycze duzo sił.
AsienkoR zdróweczka dla Ani.
Pranie sie kreci z ciuszkami,pozniej wstawie jeszcze firanke z dołu.Dobra zmykam malego przebrac i zjesc cos.

Ostatnia edycja:
Aniaa bluzka z szyją, dobre:-):-):-)
Ewelcia zdrówka dla Szymka
Asienka_r oby u Ani nic sie nie rozkręciło
Crea u nas Zuzia, jak dla mnie to ładnie przybierała, jak miała 3 miesiące to 6 kg ważyła, potem na 6m ważyła 8, na 9m miała 9,5kg, a teraz waży 11kg.

Kurcze znowu deszczyk popaduje.
Moja mała śmieszka przed chwilą siedziała i lali dawała am łyżeczką

Bry:-)
Ale zmarzłam:baffled:Taki przeraźliwie zimny wiatr targa,że szok:baffled:
Byłam na badaniu krwi i pielęgniarka mnie miło zaskoczyła bo przy okazji mi ciśnienie zmierzyła (perfekt) i stwierdziła,że pamięta mnie sprzed ciąży i chyba byłam grubsza:-p:-DZmierzyła mnie,zważyła i wpisując do komputera pochwaliła,że jest 15 kilo mniej od ważenie sprzed ciąży:-)Powiedziała "good girl" i trzymac taka dalej:-)Obliczyła mi ile jeszcze powinnam schudnąc do prawidłowej wagi-12 kilo:tak:Tak więc,moje miłe koleżanki,które twierdzą,że przesadzam,dobrze wyglądam...Teraz mam diagnozę medyczną:-DŻadne moje fanaberie:-D
Powiedziałam babce,że mąż mi obiecał wczasy w Hiszpanii więc mam motywację-śmiała się:-DPowiedziała mi też,że następnym razem mam jej przypomniec to mi jeszcze cholesterol zmierzy,choc ostatnim razem miałam bardzo dobry wynik:tak:Ale tak pro forma:-)Tak więc jestem zadowolona z dzisiejszej wizyty:tak:
Obskoczyłam Dunnesa,Poloneza i siadłam 15 minut temu na tyłek dopiero a za następnych 10 minut muszę iśc po Radka:-p
Jak mnie wczoraj mięśnie brzucha,ud i rąk bolały:szok:Ale dziś już ok:tak:
Zaraz jak wstałam rano,pocwiczyłam,następna seria po szkole i jeszcze raz wieczorem:tak:Normalnie człowiek się cieszy,że wreszcie coś zaczął ze sobą robic:-D
Aniaa:-D:-DDobra Nacia jest:-D
Asieńko_r,Ewelciu zdrówka dla dzieciaków:tak:
Anineczko jak u Was?Jeremy nadal się trzyma dzielnie?
Lubiczanko no i co z tą fotką?:sorry2:

Asiu mam nadzieję, że się nie rozwinie, zastanawiam się co zrobić z sobotą, boję się, żeby Zuzi katarem nie zaraziła, niby tylko katar, ale Zuzia teraz po szczepionce... Teraz kup Zuzi wózio dla lali i będzie na spacerek chodzić:):)

Jeśli tylko katar to nie masz czym sie martwić i przywiez ją do nas. No a nad wóziem sie zastanawiam choć mała ma 2 pchacze i nie za bardzo chce z nimi chodzić.
Wczoraj mieliśmy fajna sytuację bo Zuzia zapomniała się i staneła przy zabawkach i przekładała coś z rączki do rączki i w pewnym momencie popatrzyła sie na mnie i zorientowła sie, że stoi iii klap na pupcię.:-D

Tichonek to wizyta super.

reklama
Firaneczka wyprana,przy okazji okno umyłam.Reszte bede myła stopniowo.:tak:Igorek zjadł obiadek swoj i odpoczywa u mamy na kolankach:-)Za niedlugo trzeba sie brac za obiadek,dzis karkówka w sosie Mniammmmmmmmmm.
Tichonku to super ze wizyta udana.
AsienkoM to brawo dla Zuzi,moze lada dzien pojdzie juz sama.:-)
Miłego popołudnia.

Do góry