reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku wow,gratuluje pozbycia sie 9kg...trzymam kciukasy zeby osiagnela swoj cel!
Moniadan za wode????co miesiac co dwa czy co ile macie?jak to jest?drogo wychodzi?
Asienko szczesliwego lotu zycze!

Fotka jest u m w telef,pozniej zrzuci na kompa to wrzuce tutaj....
musimy kupic akumulatorki do aparatu,dopiero co ladowalam a juz sa rozladowane,moze z 5 fotek zrobilam:wściekła/y::baffled:

Witam.:-)
Tichonku
gratuluje pozybcia sie kg.Gratki dla Ciebie.:tak:
Asienko szczęśliwego lotu na Wyspe.
A dzis wstałam szybko nawet,mój głodomorek obudził sie na mleczko.Domek troche ogarnełam.I jakoś szybko mi czas zleciał.
Pogoda taka jak wczoraj,ciepło tylko niebo zachmurzone.Ale dobrze ze nie pada.
Miłego Dzionka

asienka fajne zdjecie i opis ;-)
dziewczynki za wodę co 2 m- ce ale w Pl :-D nie chciałam was wystraszyc
my w pl płacimy wodę, prąd, gaz i wiele innych
Tichonek fiu fiu gratulacje :-)
chłopaki zaraz na lunch przyjadą ciekawe jak Erykowi sie w szkole podobało
czy u was tez dzieci maja co roku inna nauczycielkę i inne dzieci w klasie?

witam!

asienko-piękna 'wizytowka'.Gratuluję raz jeszcze!
margaritta,anineczka-Wy to wicie jak wesprzeć i pocieszyć:sorry::confused2:;-)Szczerze-nie łudzę się za bardzo że Wikta się opanuje:confused2:Planuje tylko jak najwięcej wieczorowych zajęć poza domem,niech tatuś ją ujarzmia ;-):-D
dzindusia- i jam mol książkowy:eek:;-) Teraz czytam to: "Córka słońca" - Barbara Wood - Sklep internetowy Kdc.pl. Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
lubiczanko-dobrze,że z humorkiem lepiej:tak: A jednak-ma córa się zmieniła ;-)
Tichonek-ja uwielbiam fryzjerów-facetów.Przynajmniej się nie boją ciąć;-)Tylko żadnego w okolicy nie wylukałam:-(

Idę się pakować powoli.Nienawidzę tej czynności:confused2:

reklama
Hejoo;-)
Ewelcia jam duchem z Wami:tak::tak::tak:
- Kiss(1).gif
Buziaki dla wszystkich ...jak się ogarnę to powrócę na łono BB ;-)

Do góry