reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Czekaj,czekaj G jak się dowie to Ci da Murzyna:-D
Nawet blatem go nie udobruchasz:-D
A ja też mam prostownicę Babyliss Elegance:tak:I jest git:-)
Tylko,że teraz moim włosom nawet żelazko nie pomoże:confused2:Fryzjer się kłania w pas:sorry2:Ale w Swords otwarli nowy salon fryzjerski i ponoć jest super chłopak-fryzjer.Ponoć 100% uwagi poświęca każdej klientce i ogólnie jest świetny,więc...Lepsze to niż Murzyn:-DChyba się do niego wybiorę:rolleyes:

reklama
Witam
no proszę-murzyni i fryzjerzy sie marza(Tichonku-kiedyś ogladałam taką mega durna komedię "nie zadzieraj z fryzjerem"-o takim właśnie,który w 100% dla klientki był:)))))
Margaritta-nie napalaj się na murzyna,bo Ewelcia mnie juz obiecała;)
Madbebe-a już mi jakoś przeszło:)A Vikusia tak się daje we znaki???Nie wierzę!!!
Przepraszam Was,ale dziecię woła-miłego dnia

laski ale sie z was usmialam:-D:-D:-D:-D

może jakiś murzyn w okolicy? :-D:-D jak nie to dogadaj się z Ewelcią, może sie podzieli :-D:-D
a bierzta ile chceta....ja nie z tych co sie nie lubia dzielic.
Widze ze tam Lubiczanka sie dopomina;-):-D:szok:kochana Tobie tez go starczy:-D:-D:-D

Margaritta on sprzata,ale tylko jeden korytarz i jedna skrytke:-p:-D:-D:-D;-)

lece sie ogarnac i lece z kolezanka na miasto...
do pozniej...

a gdzie wcielo Paulette???

hey
w koncu szkola hurra :-) troche spokojniej w domu
lubiczanko ja tez ogl te komedie, ha ha niezla byla
ewelcia :-D
asienko gratuluje pracy!
margarita a te kursy sa platne czy sa jakies za free?
ok zmykam bo musze rachunek za wode zaplacic bo juz upomnienie przyszlo
milego dnia

helloł

bynajmniej ja za tego murzyna podziękuję :eek: korytarz tylko pffff:-D skrytke ma kto sprzątać :zawstydzona/y::-D

Tichonek
się okaze ze ten fryzjer to też murzyn :-D:-D:-D:-D

lubiczanko oddaje go bez zadnej nawet słownej utarczki:-D

moniadan są i za free i płatne też :tak: te z rańca sa płatne zazwyczaj choć to nie reguła. Ja jeszcze dziś muszę sie "przemęczyć" i jutro Miśka do szkoły w końcu ;-)

ide na śniadanko - miłego dnia.

Witam

3h luzu :eek::eek:
No i nie wiem czy nogi na stół wywalic,czy może pokokosic się na kanapie...:eek::confused2:
Matt poleciał do przedszkola jak na skrzydłach,nawet buziaka musiałam na szybko skraśc bo nie miał czasu :confused2::-D

Moniadan rachunek za wodę?? :eek::eek: Taką zwykłą,z kranu??

Witam się....
Marcelito jeszcze śpi :szok: idąc ze swego pokoju wyskoczył z pidżamy, zrobił sika do nocnika i wsunął się u nas pod kołdre i śpi dalej.. Ciekawe jak on jutro do przedszkola wstanie :confused2:

A ja spijam kawkę, szukam sobie jakieś przepisy na muffinki :sorry:
Boszzz dziś muszę do pracy do siebie podjechać, mam stresa :-(

Margaritta, nie poddawaj się! Wierze że tak murzyna wyszkolisz że będzie całe obejście oporządzał! Ba! Nawet w schowku z mopami Ci posprząta. Wierze w Ciebie! :))

Ostatnia edycja:
Monidan-no właśnie-co za rachunek za wodę???????
Margaritta-podziękował;)))mój ci on;)))
Ewelcia-a co z fotką?
Anineczko-jak można to odpoczywaj na maksa!!!

reklama
Do góry