reklama
anineczka
królowa mrówek :P
my mieliśmy zagmatwaną historię z depozytem z racji tej,że wcześniej byliśmy w agencji,tak więc teraz wymieszkujemy depozyt Zresztą ten biedaczek nie miał by z czego nam oddac kasy
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
barmanko jeżeli masz na myśli tą kupną ciastolinę, to ja zawsze dodaję odrobinę wody i wyrabiam, aż jest odpowiednia w konsystencji;-)Dziewczyny, powiedzcie mi jak 'rozmiękczyć' ciastolinę?
Długo się nie bawiliśmy jednym kolorem i jest bardzo sucha i twardawa. Co powinnam dodać? W jakiej ilości?
GLIWA
Fanka BB :)
Spacerek zaliczony,bylismy także w Centrum Handlowym.Zakupki zaliczone:-)więc jestem happy.Przy okazji dalismy zdjecia do wywołania Igorka,jutro babcią trzeba wysłac.
lubiczanka
Anineczko-dobrze jestMiłość wszystko wybaczy)))Zaraz pędzę zobaczyć co tam wystawiaszA Ty mi sie nie forsuj:*
Ewelciu-jestem,jestem-jutro brat wyjeżdża więc od wtorku na bieżąco będę
Gliwa-dobre zakupki nie są złe-choc u nas raczej tak,bo przez tydzień wydalismy wiecej niz ustawa przewiduje
Ewelciu-jestem,jestem-jutro brat wyjeżdża więc od wtorku na bieżąco będę
Gliwa-dobre zakupki nie są złe-choc u nas raczej tak,bo przez tydzień wydalismy wiecej niz ustawa przewiduje
GLIWA
Lubiczanko racja dobre zakupki,nie są złe:-)nieraz trzeba cos kupic.
A ja siedze i pije drineczka,synus zjadł mleczko i zasnął.I jutro znów poniedziałek,szybko minął wekeend.
Do jutra.
A ja siedze i pije drineczka,synus zjadł mleczko i zasnął.I jutro znów poniedziałek,szybko minął wekeend.
Do jutra.
lubiczanka
Gliwa-jak mus to mus-a ile radosci przy tymMiłego wieczorku przy drineczku
Kamcia-dobrze prawisz))Moja trójca raczej z tych-mama zostaw...ech
No tymczasem kOBITKI-DO JUTRA
AHA-zaczynającym jutro szkołę powodzenia))
Kamcia-dobrze prawisz))Moja trójca raczej z tych-mama zostaw...ech
No tymczasem kOBITKI-DO JUTRA
AHA-zaczynającym jutro szkołę powodzenia))
reklama
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
hejka
wkoncu dotarlismy do domku, bylismy na malych zakupach a pozniej u siostry na kawie. moniadan sklep znalazlam bez problemu :-) swetry zamowione, koszulki kupione.
Wpadlismy tez do B&Q i wypatrzylismy sobie grila gazowego na promocji z 90 na 45 wiec bez zastanowienia go wzielismy a przy kasie powiedzieli ze 35 bo oststnia sztuka :-):-):-) super deal ;-)
kasiuleczko-tort ozdabialam barwnikami ;-)
tichonku-zawsze musi byc ten pierwszy raz, a torty nie takie straszne. Ja to bym sie z checia nauczyla ozdabiac torty masa cukrowa tylko do tego to trzeba miec talent plastyczny a u mnie go brak:-(
anineczko super, ze tak szybko sie przeprowadzacie:-)
lubiczanko-korzystaj poki brat jest
gliwa-fajnie, ze zakupy sie udaly,nieraz trzeba zaszalec wtedy odrazu sie czlowiekowi lepiej robi
kamcia-oczywiste,ze na pierwszym miejscu synus wkoncu tyle go nie bylo, ze az sie nie mozesz nacieszyc
no nic lece moze cos poogladqac i wylozyc sie na kanapie po calym dniu;-)
spokojnej nocki laseczki:-)
wkoncu dotarlismy do domku, bylismy na malych zakupach a pozniej u siostry na kawie. moniadan sklep znalazlam bez problemu :-) swetry zamowione, koszulki kupione.
Wpadlismy tez do B&Q i wypatrzylismy sobie grila gazowego na promocji z 90 na 45 wiec bez zastanowienia go wzielismy a przy kasie powiedzieli ze 35 bo oststnia sztuka :-):-):-) super deal ;-)
kasiuleczko-tort ozdabialam barwnikami ;-)
tichonku-zawsze musi byc ten pierwszy raz, a torty nie takie straszne. Ja to bym sie z checia nauczyla ozdabiac torty masa cukrowa tylko do tego to trzeba miec talent plastyczny a u mnie go brak:-(
anineczko super, ze tak szybko sie przeprowadzacie:-)
lubiczanko-korzystaj poki brat jest
gliwa-fajnie, ze zakupy sie udaly,nieraz trzeba zaszalec wtedy odrazu sie czlowiekowi lepiej robi
kamcia-oczywiste,ze na pierwszym miejscu synus wkoncu tyle go nie bylo, ze az sie nie mozesz nacieszyc
no nic lece moze cos poogladqac i wylozyc sie na kanapie po calym dniu;-)
spokojnej nocki laseczki:-)