reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aureliamarcel-ale własnie u nas pogoda całkiem ładna-jak na złośc kiedy J musi do pracy:/
Barmanka-a wtajemniczysz mnie/nas o co chodzi?Bo ciężko tak skomentowac,jak sie snuje ino domysły:/A ,że z Ciebie równa babka-nie mam wątpliwości:)))Co u mnie-brata dziś odsyłam do pl,a poza tym na 3dni przygarnełam bratanka-w wieku Dawidka:)
Margaritta-no pewnie,że byłas!!!Zwłaszcza jeśli"latałaś"z uśmiechem,a nie z musu:))))no ale przecież cierpliwie czekam na fotki:)u mnie też szkołą już pachnie-tylko afera,bo się piórniki zawieruszyły(i nie wiem czy to ja niefortunnie gdzieś rzuciłam,czy może Daniel maczeł w zaginieciu swe paluszki;)))
Asieńko-jazda pociagiem zawsze jest dla dzieci frajda:)a skoro niby zeszłe lata były lepsze,to faktycznie jakaś lipa musiała być w tym roku:/

reklama
Witam

My wczoraj bylismy na urodzinach Natalki kolega konczyl 3 latka :-) wrocilismy kolo 22 i padlam

Barmanko ja nie bylam ale skoro bedziecie tak blisko to zaparaszam na kawke :tak:

Gliwa fajnie ze zakupy sie udaly

Asienko czyli weekedn sie udal,super Natalia tez lubi przejazdzki pociagiem jak jestemsmy na plazy i widzi jak pociag jedzie to mowi ze chce sie przejechac:rofl2:

Lubiczanko to tak samo jak moj ma wolne to pogoda nie dopisze a jak jest w pracy to wtedy jest pieknie ale coz juz chyba cieplej nie bedzie czuc jesien dlugie wieczory ehhh

Milego dnia

Witajcie poniedziałkowo,
Ja juz po pracy, pierwszy dzień zaliczony - najgorsze było rano wstawanie, bo wczoraj spać mi się w ogóle nie chciało.
Pogoda do niczego i co tu robić? Znowu kulki?????

Miłego dnia.

Ewelcia dziekujemy za odwiedzinki, było bardzo miło Was goscic:tak: i zapraszamy ponownie :-p
dziekujemy za goscine.....fajna z was rodzinka:-);-)....teraz wasza kolej.

Barmanko ech,takie zycie...ja tez czekam na odpowiedni moment,bo mam z jedna osoba do pogadania;-)ostro nie bedzie,ale poprostu chce wyjasnic pewne sprawy.
Kasiuleczko slinka mi pociekla na sam widok tego ciasta!
Lubiczanko tylko ty mi tu czasem fota nie zarzuc jak cos upichcisz...ja dzi postanowilam ze musze mniej jesc,bo ostatnio M robi cos wieczorem a ja jem z nim,np.pizza,buleczki czosnkowe,czy cos innego i efektem tego jest 1,5kg wiecej:wściekła/y:...
Margaritta czekam i ja na fotki:)
super ze wypadzik do kina podobal sie Niki...moj mlody za mlody na takie atrakcje

nic mi sie nie chce

bry :-)
ale mam lenia :zawstydzona/y:
Lubiczanka ale ja nic do cie nie pisalam :zawstydzona/y::eek: jeszcze :-p chyba Ci o Marcysie chodzilo :-p
Ewelcia nie ma sprawy :-p a dziekujemy :tak: tez jestescie super :tak::-D PS dostalam dzis od mezulka "EUPHORIA" calvina kleina:rolleyes2::rolleyes: chyba mnie usłyszał wczoraj :-D

pozniej jeszcze podskocze :-p na razie sie ogarnac ide :zawstydzona/y: bom w szlafroczku jeszcze:szok:

Ostatnia edycja:
dziendobry

a u mnie pogoda sliczna Sloneczko swieci i nawet w miare cieplo

widze ze jakies powazne rozmowy wisza w powietrzu Niewiem o co chodzi wiec milcze :)

milego dnia

Witam

No i czas się wdrożyc w szkołę.Dziś M odwiózł Antka do szkoły,Matt zawiedziony,że jeszcze 2 dni musi czekac na przedszkole.
Antek oczywiście wszystkim musiał się pochwalic nowym plecakiem :sorry:
Lubiczanko przekażę Antośkowi buziaka :-D:tak:
Oby piórniki się znalazły :laugh2:
A kiedy zaczyna się polska szkoła?

Margaritta moje też były takie podjarane na Transformersach :-D I też z tymi okularami w 3D.Też stwierdziliśmy,że częściej musimy do kina śmigac z nimi :tak:
Nie padnij tam pod sklepem z mundurkami.
Aa i ja też cierpliwie czekam na zdjęcia,mnie się nigdzie nie spieszy :-D

Marcysiu ja chyba jako ostatnia składam życzenia,spóźnialskie dla synka.
Sto Latek dla Norbercika.
A torcik wypas! Ja to antytalent do wszystkiego w tych sprawach jestem :confused2: a czekają mnie urodziny we wrześniu i październiku.
Na szczęście mam tutaj kolegę Dawida,robi przepyszne torty,co nie Lubiczanka? :-D

Ewelcia wczoraj była macocha mojego landlorda.Nic a nic nie mają nam za złe,ze się wyprowadzamy.Co lepsze he he to łóżko co było u nas na dole oddaliśmy im z braku miejsca i oni sobie to łóżko wzięli nie informując landlorda o tym,telewizor,który wzięli z chaty komuś oddali,a przecież powinni trzymac w razie naszej wyprowadzki i wstawic z powrotem :-D:-D:-D Nie wiem,czy myśleli,że my tutaj zostaniemy na zawsze czy zostawimy swoje sprzęty :-D

a to moja kuchnia teraz :confused2::confused2:
10 kartonów rzeczy,które używam sporadycznie :crazy:
a gdzie reszta :eek::eek:
ztufz9.jpg

reklama
anineczko ooo rany ile kartonow..... przeprowadzki do najfajniejszych rzeczy nie naleza tzn to pakowanie Bo juz urzadzanie sie na nowym jest o wiele przyjemniejsze Zycze abys sie szybko z tym uwinela:) bedzie dobrze

a powiedzcie mi bo wiekszosc z was ma to juz za soba Kiedy nalezy zapisac dziecko do przedszkola tzn jesli ja np chcialabym zeby patryk poszedl za rok do przedszkola (raczej musze niz chce) to kiedy mam sie tym zajac?? wiem ze to zalezy od tego gdzie mieszkam itp ale hodzi mi raczej o wasze doswiadczenia w tym temacie

Do góry