Dzień dobry-wreszcie
)))
Marcysiu-wszystkiego najlepszego i tak słodkiego jak ten sliczny tort Twojemu małemu mężczyźnie!!!
Dzięki Dziewczynki za pamięć
Tak jak Marta pisała-w piątek w Kilkkeny byliśmy,wczoraj na koniach i tak lecą dni
I w dodatku nie wiem-naprawdę nie mam pojęcia skąd ,jak i dlaczego,ale mnie taki humor dopadł,że ryczeć mi się chce:/Ale nic sie nie stało,no nie wiem:/
Barmanka-jak Twoje podejrzenia?Mam nadzieję,że nic złego się nie dzieje???A co do przedszkola-zobaczysz,że Młody będzie szczęśliwy
Kurka-a ciastolina jak mi twardniała to zawsze wyrzucalismy:/a Ty mi piszesz,że do odratowania:/
Tichonek-Zbereźku Ty!!!!
))I co jedziecie na to show???No my za późno(tzn ja)się dowiedziałam,że to dziś,bo moze byśmy wybyli do Dublina
((
Ewelcia-na panieński polecam sexi bieliznę dla Młodej
))Albo pas do pończoch
))
Anineczko-Dadzia mi wypytuje o Antka
))Fajnie,że już jutro zaczyna-ona też chce do szkoły
A jak Twoje samopoczucie?
Aureliamarcel-sama sobie organizowałas wieczór???No szkoda-moja świadkowa była najlepsza jaka w zyciu widziałam-wszystko na tip top...a z wesela mojego to ona niewiele miała,bo ciągle za mną latała-z antyperspirantem,hustką,pudrem-naprawdę nikt by jej nie przebił
)))
Kasiuleczko-miłego spacerku...oby pogoda dopisała
Gliwa-no smaka mi na sałatkę zrobiłaś
Didi-jaka z Ciebie nieoceniona Mamusia-ja bym do wyrka pogoniła a nie kotlety smażyła
)))Buziaka chociaż dostałas?
Margaritta-no ładne rzeczy-jak mnie nie ma to Ty na forum szalejesz???Moje dzieci kazdego roku muszą miec nówka wyprawkę-a o dziwo mundurki nie
Marta-miałam zapytać o te książeczki po Olivce-znalazłas?Bo juz wsio mam oprócz własnie książeczek-czytanek
Przepraszam najmocniej,ale jak to Tichonek ładnie napisała"mlekopij"woła
))Miłej niedzielki