reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

dziendobry

oczywiscie pada:crazy::crazy:

moniadan nio dzieki juz z Nia gadalam o tym i fakt troche trzeba wydac na ''start'' ale jak policzyc ile sie wydaje na abonamenty to sie oplaca

aha a co z tymi twoimi sprzetami?? dalej sie tym zajmujesz??

milego dnia :-):-)

reklama
Marcysia sto latek dla synka, torcik sliczny.Ja jeszcze troszke i bede musiala myslec bo urodziny Olivy sie zblizajá. Ozdabialas masá cukrowa czy polewá czekoladowá bo sie dopatrzec nie moge.
Margaritto ja wczoraj smerfy obejrzalam w necie(jakosc troche kiepska ale dalo sie obejrzec) i jak dla mnie takie se juz ta bajka Gnomeo i Juliet byla lepsza.
My wczoraj caly dzien w domku jakos tak chmury straszyly i humor nie dopisywal na spacery.
Dzis jak narazie slonko swieci jak sie utrzyma do 11,30 trza na spacerek pomaszerowc na plac.
Milej niedzieli.

Witam.
Ja dzis wstałam przed 9.Moi jeszcze śpia,aż dziwne tak długo.:-)Ja przez ten czas ogarnełam sie.Dzis sie wybieramy do Nas na pawilon,jestem ciekawa jak dziś będzie z tą pogodą.
Marcysiu torcik apetycznie wygląda,to fajniutko że synus zadowolony z prezentów.
Miłej niedzieli.:tak:;-)

Dzień dobry-wreszcie:))))
Marcysiu-wszystkiego najlepszego i tak słodkiego jak ten sliczny tort Twojemu małemu mężczyźnie!!!
Dzięki Dziewczynki za pamięć:)Tak jak Marta pisała-w piątek w Kilkkeny byliśmy,wczoraj na koniach i tak lecą dni:(I w dodatku nie wiem-naprawdę nie mam pojęcia skąd ,jak i dlaczego,ale mnie taki humor dopadł,że ryczeć mi się chce:/Ale nic sie nie stało,no nie wiem:/
Barmanka-jak Twoje podejrzenia?Mam nadzieję,że nic złego się nie dzieje???A co do przedszkola-zobaczysz,że Młody będzie szczęśliwy:)Kurka-a ciastolina jak mi twardniała to zawsze wyrzucalismy:/a Ty mi piszesz,że do odratowania:/
Tichonek-Zbereźku Ty!!!!;)))I co jedziecie na to show???No my za późno(tzn ja)się dowiedziałam,że to dziś,bo moze byśmy wybyli do Dublina:(((
Ewelcia-na panieński polecam sexi bieliznę dla Młodej:)))Albo pas do pończoch;)))
Anineczko-Dadzia mi wypytuje o Antka;)))Fajnie,że już jutro zaczyna-ona też chce do szkoły:)A jak Twoje samopoczucie?
Aureliamarcel-sama sobie organizowałas wieczór???No szkoda-moja świadkowa była najlepsza jaka w zyciu widziałam-wszystko na tip top...a z wesela mojego to ona niewiele miała,bo ciągle za mną latała-z antyperspirantem,hustką,pudrem-naprawdę nikt by jej nie przebił:))))
Kasiuleczko-miłego spacerku...oby pogoda dopisała:)
Gliwa-no smaka mi na sałatkę zrobiłaś:)
Didi-jaka z Ciebie nieoceniona Mamusia-ja bym do wyrka pogoniła a nie kotlety smażyła;))))Buziaka chociaż dostałas?
Margaritta-no ładne rzeczy-jak mnie nie ma to Ty na forum szalejesz???Moje dzieci kazdego roku muszą miec nówka wyprawkę-a o dziwo mundurki nie:)
Marta-miałam zapytać o te książeczki po Olivce-znalazłas?Bo juz wsio mam oprócz własnie książeczek-czytanek;)
Przepraszam najmocniej,ale jak to Tichonek ładnie napisała"mlekopij"woła;)))Miłej niedzielki

Bry:-)
U nas czasem słońce,czasem deszcz,istny Bollywood:-D
Marcysiu śliczny tort:tak:Ja się przyznam,ze nigdy w życiu jeszcze nie robiłam żadnego:zawstydzona/y:Ciacha tak,ale za torta to jakoś się boję wziąć:baffled:
Lubiczanko chyba nie pojedziemy bo P cały tydzień pracował do wieczora,wczoraj był z Radkiem na tym meczu wynikiem czego lodówka błaga o uzupełnienie jej czymś innym niż tylko światłem i zimnym powietrzem:sorry2:Musimy spożywkę zaliczyć:tak:Zresztą pogoda niepewna:baffled:
A wogóle P jeszcze śpi więc nie wiem,o której my gdziekolwiek wybędziemy:eek:
Moje młodsze mlekiem nasączone i nie chce spać:baffled:Ale co się dziwić jak o 10:00 wstał:-D

Witam!

Mam do WAS prośbe-znacie może jakąś sprawdzoną Firme Kurierską? chodzi mi o przesłanie rzeczy do PL. Z góry dziękuje:-)))

Miłej niedzieli!

Tichonek-my codziennie na zakupkach-w dunnesie normalnie zbankrutować mozna,takie promocje!!!A spozywka-thx Bogu lodówka ciagle full-normalnie jakby nikt nic nie jadł:/I nie ma co sie wyrywać w wichure na pokazy...lepiej poszaleć po sklepach;)))
Mamalim-ja nigdy nazw nie pamietam-jedynego kuriera,którego mogę polecić(ale do najtańszych nie należy)to TeDeX...

Witam

My zakopani w kartonach :blink:
Właśnie wystawiam na sprzedaż rzeczy dla nas zbędne,cały strych już opróżniony i 6 kartonów spakowanych.:baffled:

Lubiczanko kurcze chyba nam się nie uda :-:)-(
Teraz pakujemy rzeczy,by nie zapomniec czegoś np.ze strychu ;-)
A w następny weekend przeprowadzka i raczej nasi kochankowie spotkają się jak już będziemy na tamtej chatce :sorry2::sorry2:
Poproś Dadzię o wybaczenie :-(

Lubiczanko jestes:-)no musze cos zakupic,na tygodniu sie wybieramy polazic po sklepach..;-)
Marcysiu torcik super!
Anineczko my tez czekamy na was;-):tak::tak:ale widze ze na razie bizi jestescie,wiec poczekamy...co sie odwlecze to nie uciecze;-):-D....my w nastepny weekend tez bizi.
A ten landlord juz wie o waszej przeprowadzce?

Mlody spi,a ja umieram po obiedzie,tak sie objadlam ze ledwo w spodnie sie zmiescilam,po smazonym mi brzuch wywalilo,zreszta jak zawsze...tak jak po pomidorowce czy ogorkowej:baffled:....
L

reklama
Ewelcia wie,ale nic się nie wypowiada na ten temat :baffled:
Dostał sms-a w zeszłym tygodniu,ale nic nie odpisał...to wysłaliśmy eska do jego macochy,która mieszka tutaj na miejscu i ona na szczęście odpisała :tak:
Gdyby landlord chciał to mogłabym mu kogos znaleźc na nasze miejsce,ale się chyba obraził :blink::confused:

Do góry