reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

tichonek no popatrz jaką radość sprawilas innym :-) ja o miętoleniu rękoma i twardnieniu nie wiem- inny sposób znam,ale to nie ręce są potrzebne :zawstydzona/y::-D

barmanko aaaa Ty piszesz o takiej własnoręcznie robionej ciastolinie- to moze i sie coś dodaje- ja miałam na myśli taką gotową -kupną kolorową:sorry:

Jak tu gdzieś się wybrać jak co chwila pada :confused2: o*** ujeć mozna w tej chałupie z moimi dziewczynami:confused2: Myśleliśmy o kinie i smerfach bo,ale ostatni seans na 15-stą - już zdązylim:confused2: moze jutro...

sjesta poobiednia teraz. A te niech się targają nawet :cool2:

reklama
No właśnie Tichonku w tym roku to nawet gorsza pogoda niż w zeszłym:confused2:, jak jutro tak będzie to nie przyjedziemy. Chyba że będzie tak jak w zeszłym, że w końcu do Dublina pojedziemy i wtedy pogoda się zrobiła:confused2::-p

Marta na mnie na szczęście chociaż ibuprom działa, ale narobiłam się jak głupia, naschylałam

A my z Igorkiem spacerek zaliczyliśmy,akurat wykorzystałam jak nie padało.Pochodziłam troszke po sklepach,kupiłam dla brata plecak.Wysle mu po niedzieli.Niech sie chłopak cieszy.:-)
Tichonku to super wam wyszło z tymi biletami.:tak:

barmanko mozesz dodac troche wody I wtedy zmieknie ;-)
dzindusia wiem ze Aga Irlandia ma cos takiego jakis super decoder ale on jest baaardzo drogi
Marcysia trafilas do sklepu? Eryk ma juz wszystko kupione ponad 70e na Sam mundurek
margarita no w domu nudy, ja tez myslalam o kinie ale nie moge wyjsc bo mam dzieciaczki do pilnowania

Tichonek dobrze Ci sie udalo z tymi biletami hm jak J bral telefon dla mnie to takich promocji nie bylo ;-)
Ty wczesniej tez bylas w O2 chyba nie dopiero teraz przeszla,co nie?ja jestem w dwoch sieciach w O2 i 3

Spokojnej nocki

reklama
witajcie:-) czyzbym pierwsza byla??:szok:
Dziekuje Wszytkim za zyczenia dla Norbercika, urodzinki sie udaly, mlody zadowolony z prezentow i juz od rana siedza i sie bawia:-D
Wilwia-zdrowka dla Tobiaszka, ach ten kaszel oby szybko przeszedl :tak:
a oto torcik: Zobacz załącznik 385400 a mlody dostal tego krokodyla co sie gra w golfa i juz wykminili ze mozna kijkow uzyc do bicia sie :baffled::angry: ale ogolnie gra fajna tylko sie troche denerwuja, ze im nie zawsze sie uda trafic:crazy:
Moniadan-dzieki za info o sklepie,jade dzis na miasto to tam zajrze jak bedzie otwarty:-)
Ide bejzel ogarnac, bo wczoraj juz sil nie mialam:sorry2: milego i slonecznego dzionka :-)

Do góry