reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia, miałabyś cywilną odwagę i się chociaż przed forumowymi koleżankami się przyznała że to mąż Cię pogryzł :-p pewnie za Murzyna, albo ze pejcz się odwdzięczył :-D:-D

Lubiczanka, i co zrobiłaś z rybkami? Jak nie lubisz to możesz expresem do mnie wysłać :tak: Tylko z ości powybieraj :sorry2::zawstydzona/y:
A z ciekawości babskiej zapytam, karpia w święta jadasz?

Moniadan, mam rozumieć ze jak jesteście w Pl to mieszkacie u siebie, czyli w mieszkaniu w blokach?
Ojjj ja wiem jak czas w Pl popitala :nerd: tu się dłuży jak flaki z olejem, a tam nie obejrzysz się a już czas wracać....

Katrina, no tak zabawki :baffled: młody też nie odstąpi żadnej! Kiedyś chciałam spakować koleżance takie dla bobasów, glutek zobaczył i koniec! Musiałam odczekać kilka dni, i spakować je "po cichaczu".

Tichonku, maniaczko Ty :-):-)
Całusek dla Matta na ten 3 miesiąc :tak: Ojj jaki on przystojniacha!! koszulke ma zajebiaszczą.

Anineczka...też bym takiego czegoś nie zjadła, brrrr. Do akwariuma bym wsadziła :)
chociaż..jakby łeb ciachnął to mięsko może by i nawet smaczne było :)

Sprawa z trampoliną zaklepana :tak::tak:
Zadzwoniłam do starego do pracy i oznajmiłam nowinę, pomyślałam że przez wieczór/noc się wyzłości a rano przy kawie nie będzie fukał na mnie ;-):-) Sprytna jestem co? :-D
Anineczka, dzięki za cenzurę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Marta-to sie usmiecham szalenie do Ciebie:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Tichonek-jaka słodka Miniaturka Radzia:)
Barmanka-skubię troszkę mięska ino,ale z karpia po grecku-i wiecej tej"surówy"zjem niz samej rybki:)A rybki-oczyszczone w lodówce"kwitną"...czekają na wsparcie od kamraci,bo jutro z rana moi panowie ponownie się wybieraja na rybki:)
Anineczko-no nie,Kochana-dałas czadu na całego!!!A takowej rybki raczej tez bym się bała ruszyć;)))

Anineczka - mój mąż jak rok temu był na oceanie na rybach to tez takie chyba 2 albo 3 złowił, ale nie bardzo wiedzieliśmy co z tym "diabłem" zrobić i oddał siostrze. A Kasia rach, ciach zrobiła - podobno ma mięsko podobne w smaku do kurczaka... tylko sporo trzeba obkroić i z dużej rybki robi się kawałeczek, ale podobno warto. SMACZNEGO!

Barmanka - ja te zabawki "maluchowe" to już dawno po cichu popakowałam, te to głownie pluszaki (ma ich chyba ze sto). Myślałam, żeby je do przedszkola oddać, ale ona jest bystra bestia i się może zorientować, wtedy będzie płacz, więc wolę do Charity. I kilka dni tam zaglądać nie bede, żebym nie musiała kupić z powrotem tego, co oddałam.

Ewelcia no wlasnie po tych wiszacych mial te rozwolnienie ale wczesniej tez takie jadal i nic mu nie bylo a ostatnio w Tesco kupilismy i chyba te mu cos szkodzá.

Barmanko Twoj brzdac jest chyba jeszcze za maly na chomika(moja jest starsza i musze ja co chwile upominac zeby krzywdy nie zrobila chomikowi i byla delikatna)- bo ona to mysli ze jak królika moze przycisnac to i chomika tez:szok: No a za krolikiem moze sobie pobiegac w klatce moze go poglaskac. Jedna rada taka trzeba pilnowac zeby krolik kabli nie pogryzl.Najlepiej posmarowac sokiem z cytryny albo wypuszczac i na niego lukac zeby czegos nie zbroil. Pod moim okiem jakos nigdy nic nie zrobil za to moj M tak go pilnowal ze krolik pogryzl kabel od odkurzacza i od cyfry.

Ostatnia edycja:
w tv nudy, co by tu robić? :eek: czytać mi się nie chce.. echhh

Katrina, haha się uśmiałam nieźle bo oczami wyobraźni już widziałam Twoją Alinkę jak wkurzona wraca z przedszkola a pod pachą taszczy miśki, mówiąc przy tym "jutro przyniosę resztę" :-D

Kasiuleczka, czyli królik powiadasz.. oj tylko żeby na jakiś fajny sklepik trafić co by rzeczywiście mi miniaturkę sprzedali:sorry2: Nie wiem jeszcze jak przeforsować zwierzaka do domu... najlepiej bym dobrym znajomym powiedziała by "w prezencie" kupili dla niego, ale jakby się wydał mój szatański plan to miałabym pozamiatane :nerd: bankowo stary wywalił by mnie z chaty na zbity pysk :-(
no nic, mam jeszcze czas na zrealizowanie planu.
A zapytam jeszcze, jak dużą klatkę masz na królika? jaka orientacyjnie może być jej cena?

Tichonku jestes:-D:-D:-D:-D....myslalam ze \Cie juz na ament wcielo:cool2:...a Mateuszek Twoj to taki facio sie zrobil sliczny...i jaki do Radzia podobny...a Radzio do taty to wiec Matt tez:cool2:a podobno mial byc tyaki do Ciebie podobny:huh::wink::oo::oo:
barmanko no \ty to w samo sedno potrafisz strzelic|(wiem,wiem ze najlepszymi strzelcami sa faceci:blink:)ale...
Nie chcialam na "glos" o tym pisac,a ty mnie wyniuchalas:nerd::-D:-D
Didi zobacze co jutro z tym bedzie...dzieki za rady:):-)
Anineczko aj jeszcze takiej ryby nie widzialam..a moze se basen wykop na ogrodku i wpusc ta rybke tam...taka ozdobka by byla;-)
Aaa Barmanko gratuluje zakupu;-)..a co do kladki to ja mam w spadku;-)jest to ta najwieksza chyba...widzialam taka w \Pet mani ze wszystkim - czyli trociny,jakies jedzenie,butelka do picia i cos tam jeszzce za 100e...ale mozesz na necie uzywke poszukac;-)

Z powodu powrotu do Polski, ,,odsprzedam,, chcetnej dziewczynie wiedze na temat przedluzania rzes metoda 1;1. Na modelce zaprezentuje jak poprawnie przedluzac-zageszczac rzesy, odsprzedam w atrakcyjnej cenie lózko,krzeso i lampe-niezbedene do rozpoczecia pracy. chétne osoby prosze o kontakt telefoniczny(bádz na priv--na priv nie zawsze odrazu odpowiem). tuam,okolice galway. 083 3069049

reklama
Witam
Anieczka ale ryba super- smacznego:)
Tichonku przystojniacha!!
My dziś bylismy chate oglądać, ale niestety nie spełania wymagań:)
Oli szczęśliwy że wrócił, cały dzień sie przytulamy i mówi jak to mnie kocha... A rano to śniadanie ja miałabym mu chyba do łóżka podać hahah, ale nie ma tak dobrze w kuchni razem pichciliśmy omlecika na śniadanie. Potem miło dzień spedzony na salthill , jak jest pogoda to sie chce żyć:))) Musze powiedzieć że sie usamodzielnił, i odważniejszy zrobił:)
Dobranoc

Do góry