reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

B
Barmanka jak bedziesz jednak miala chwilke podaj numer Ferii

Anineczkaja bym zawalu dostala na widok takiej ryby!
Jam do rybek wybredna tylko pstrag i halibut:-)

Co to ja jeszcze.. Nie wiem dopadla mnie pomrocznosc jasna..

reklama
Barmanko no my mamy tez duzá klatke szer 50cm dlugosc 100cm.Wiem ze moj M za klatke krolika i butelke do picia i zarcie dal 100e. chyba po 60 albo 70 e takie klatki stojá, chyba bedziesz musiala sie udac na jakies zwiady do PET WORLDU:-D:-D:-D
Ha ha ja to sie ciesze ze moj M nie przyniosl mi psa do chaty bo bym chyba go udusila golymi rekoma. Nic do psiaków nie mam bo w Pl pieska mielismy 17 lat. Ale tu to obowiazek wychodzenia na dwor spadl by na mnie a jakos mi sie nie usmiecha co chwile latac w deszczu z psem i dzieckiem.

Ostatnia edycja:
Barmanko wpadaj do mnie ja oglądam Uprowadzona ;-)
Trampolina fajna sprawa, a duża kupilas? Moze M tez bedzie mógł skakać i nie bedzie zły ;-)
W Pl nie mieszkamy w blokach tylko w domku na wsi :-)

Barmanko chyba lepiej królik lub ewentualnie świnka morska.
Chomik to za delikatne :sorry2:
My tak z didi zrobiłyśmy prezent za zgodą Kamci i Olivier dostał od nas na urodziny świnkę morską ;-) Tylko,ze Kamci M wiedział o tym planie :sorry2:

Ewelcia no nie mam co wypuszczac do oczka bo ryba już bez głowy w zamrażalce siedzi,całe szczęscie,że M ją na kutrze wypatroszył i obciął łeb to i dopiero na zdjęciu zobaczyłam jaka ona straszna.

I faktycznie Katrina po obcięciu tego i owego to mało co zostało :tak:
Uśmiałam się z wynoszenia zabawek po Alince :-D
Ja to znudzone zabawki zanoszę na strych,a po pół roku jak znoszę to dzieciaki się cieszą jakby nowe zabawki były.Robię taką wymianę.I coś czuję,że zbliża się kolejna tura bo już znudzeni są,że głowa mała :baffled:

No nic, idę,M jeszcze sobie koszule prasuje,a ja idę w kimono :tak:

Hejoo, witam się porannie.

Gastone, Feria P76

Kasiuleczka, dzięki za odpowiedź.

Moniadan, 8ft. Nie mam pojęcia jak to będzie się miało do reala bo nigdy nie miałam trampoliny.
Fajnie mieć domek na wsi, cisza, spokój, nikt Ci tyłka nie truje. Jak jesteście tutaj to ktoś tam mieszka?

Anineczka, świnka morska jak dla mnie ma nieprzyjemną, szorstką sierść. Ale to Tylko dla mnie. Wczoraj jeszcze papużki wymyśliłam, glutek uwielbia ptasiory, ale ćwirkiem też się nie pobawi.... buuuu

Lubiczanka, jakie plany na dziś? Ja bez planu. Obiad z wczoraj.

hejooo!!!
Ja tez bez planow...i obiad tez mam z wczoraj...
aaa mam plan pomyc podlogi na dole,bo wczoraj mi sie nie chcialo:dry:...

Szym mi wymysla od 8...lazi i jeczy,sam juz nie wie co mu jest i co on w ogole chce:baffled:...sniadania nie zarl,bo nie takie,bo beee,bo feee,:baffled:

siemanko

rano u nas piękne słonko było a teraz co leje deszcz wrrr..a miał być taki ładniusi dzień

dziewczyny czy jest tu jakaś dziewczyna z Galway,?pilnie potrzebuję pokoju do wynajęcia na 2 tygodnie od już.proszę o pomoc

jest tutaj nas sporo z Galway... a patrzyłaś na stronie Galway ostatnio tam widziałam jakieś ogłoszenia ...ja niestety nie jestem w stanie Tobie pomóc bo zaczyna się szkoła a niedługo będę miała rodzinkę w odwiedzinach ..

milego dnia laseczki

reklama
witam z rana:-)

my wczoraj busy dzien, najpierw poczta, potem znajomy wpadl na kawe, pozniej dublin bo kumpel auto kupował (po drodze zachaczylam o sklep w Ratchool) i wieczorem wpadl zeby oblac samochod i poszedl po 11, wiec juz padlam :tak:

maly pospadl od 22 do 9 bez budzenia :szok: ( czasem wypije tak 60 mleka w nocy) a od rana buzia mu sie nie zamyka tak gada.

Barmanka kupiłam malemu te skarpetki (mokasyny) antyposlizgowe co ostatnio polecałas :tak: super sa :-p

reszta potem bo ide z małym na miasto, pogoda ładna wiec trzeba korzystac :-D
do pozniej, milego dnia

Do góry