reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanka-póki co planów brak:dry:choć pranko się kręci,sernik piecze,a obiad-niestety nie mam z wczoraj,więc zapiekany schabik się szykuje:-)
Didi-a u nas słonko jak się patrzy-oby nie skończyło się deszczem jak u Was;-)
Aureliamarcel-przyjemnego spacerku:)
Ewelcia-no niestety i takie dni czasem przychodzą,że dzieci od rana do wieczora wszystko na NIE:sorry2:ale oby jednak Szymkowi humorek lepszy dopisał:-D

reklama
dziendobry witam mamusie

lubiczanko ooo rany gapa ze mnie nawet nie zauwazylam ze Twoje 4d juz na swiecie Serdecznie gratulacje

musze ponadrabiac co u kogo bo widze ze wieeeeele sie tu pozmienialo a ja oczywiscie calkowicie nie w temacie

hello :-)
wczoraj nie zagladalam i bylo co nadrabiac:szok:.Sorki, ze sie nie odniose do postow ale na kolezanke czekam wiec czasu brak;-)
My wczoraj wybylismy na plaze, mamy takie fajne miejsce, gdzie jeziorko otoczone jest gorami a kolo jeziorka plaza i zero ludzi:-)dzieci sie wybawily a my polezelismy w sloneczku-bajka szkoda, ze takich chwil jest tak niewiele:-(
oki spadam :)

Lubiczanko juz mu przeszlo na szczescie,zazyczyl sobie chleb z masle,zjadl dwie kromki a pozniej ja otworzylam lodowke i wyczail kielbase cienka i siedzi teraz i ta kielbase wcina:-D:-D:-D

Aurelia a juz myslalam ze Cie na dobre wcielo...;-)

u nas tez piekne slonko...chyba zdejme nasza posciel i wypiore to szybciorem wyschnie:)

Dzindusia-a no juz jest to moje 4D:)I to cały miesiąc:)))Dobrze,że juz jesteś:)
Marcysia-już chciałam wyudzic od Ciebie informacje gdzie ta miejscówa,ale się zorientowałam,ze mieszkasz gdzieś w Galway...i to jeziorko pewnie tez gdzies tam...Ale dobrze,że udało Wam się coś takiego upolowac:)
Ewelcia-no przeciez Twój Szym długo nie mógłby być zafochany:)I dobrze-niech wcina:)
Aaniu-co ostatnio tak na szybkiego?Wszystko w porządku?
Właśnie leci moja ulubiona reklama-Axe(dezodorant dla menów)-uwielbiam ją-no jest świetna:))))A poza tym dzis dostałam list ,ze przyznali mi BTS-super,bo akurat mi brakowało 366e dla Axy:))))no jak oni wiedzą kiedy kasę dawac:)))

helloł

Lubiczanko buziak w pysiak dla Dominisi na ten pierwszy miesiączek ;-)

barmanko się skusiłas na trampolinę jednak :cool2:
Ja się własnie zastanawiam nad sprzedaża tej mojej- no nówka jest a moim laskom się odwidziała juz- nuda znaczy :dry: Martyska w sumie olała a Niki na gdzieś :dry: i o ! kup coś dzieciakom:dry: :confused:

A relacja z pobytu w PL... hmm- no super było no :-D wykluczając komary i osy :dry:
Na solarium "pryskane" jednak sie nie skusiłam, kiecka zachwyciła raczej większość- no inna taka była :zawstydzona/y: wybawiliśmy się super- wszyscy cztery :-D

Tichonkowa
w koncu na dobrą linię weszlaś - w sensie telefoniczną:-D;-) jak wróci G to dryndne-jak mi sie uda. Cmok dla kopii Radka- no ni jak nie podobni do Ciebie :sorry2:

słonko jakies się przebija- ide powiesić pranie.

reklama
Do góry