reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witajcie mamusie  :)

Moze wy mi powiecie do kogo sie zwrócic (kto jest odpowiedzialny za prowadzenie tego działu) z wyjasnianiem co sie stało z watkiem Mamusie z Dublina ??
Pozdrawiam

czesc aga14...,
ja mieszkam w sligo i tez jestem w tym samym okresie ciazy, co Ty:)))), jak bedziesz chciala sie skontaktowac, to zostawiam maila agnieszkabartnik@wp.pl i tel - 0862250730, pozdrawiam i mam nadzieje ze sie skontaktujemy,
agnieszka

jejku jejjku jak mnie tu strasznie długo nie było
przeprowadzka, brak netu a potem pobyt w PL
leżenie plackiem :/
musze nadrobic zaległosci :)
dopiero od kilku dni wstaje z łóżka na dłuższe chwile, trudne to wszystko i mam juz dosc ale musze wytzrymac choc do wrzesnia
jestem wielka a mój maluszek nie daje mi spokoju, no i z koncem maja dowiedziałam sie ze bedzie to drugi chłopiec :) mam nadzieje ze chco troszke spokojniejszy od Filipka

pozdrowionka dla wszystkich nowych i starych forumowiczek :))

Filpi..:)..gratuluje 2 synusia..:)..odpoczywaj duzo jak trzeba ..i wytrwasz napewno ..wszysko bedzi edobrze..a jakm;ody teraz dokazuje tomoze poza brzusiem bedzie spokojniejszy..moj AL tez dokazywal a teraz cichosienki..choc czasami to jakby szaleju sie napil z moim mlekiem..:D :D:D

a ja juz za 10 dnie bede w Galway

filipi gratuluje drugiego chlopczyka-bedzie jeszcze wiekszy brojak niz filip-starszy braciszek go podszkoli ;)
didi no no juz tylko 10dni-powodzenia
a ja za miesiac planowo-chyba ze dostane tani bilecik za jakies 500zl i moge za 2 tyg-ale sprawdzalam ceny kosmiczne-kurczaki bo sierpien i sezon jest
jutro popytam w biurze podrozy to sie dowiem-a jak bym chciala za te 2 tyg

jejku juz tylko tydzien..:D ja juz chcialabym w odwiedziny przyleciec a jeszcze nie wylecialam ..ahaha..:D i sprawdzam tez juz ceny biletow..bo planuje przyjazd mojej mamy i taty do nas..ahaha..:D ..chyba glupieje ostatnio cos..:D

nie straszcie
ja chce miec choc jedno grzeczne dziecko
zwariuje z dwójką oszołomów, Filip ma takie pomysły ze ręce padają
po tylu dniach upałów w koncu deszczyk - cos pieknego :))

didi ja juz dawno kupiłam mojej mamie bilet na wrzesien a i tesciowa ma juz na swieta bilety kupione, im wczesniej tym lepiej

reklama
didi no juz niedlugo i przytulisz sie do mezyka a mezyk do was

filipi brojaki takie sa super-no wiem ze umeczenie ja jak pilnowalam chrzesniaka (mial wtedy 3 latka) to co on nie powymyslal,wulkan energii i glowe trzeba na karku-2 filipy beda grandzic-a coreczka bedzie grzeczna ;)

a ja ni z gruszki ni z pietruszki lece juz 3 sierpnia-dzis kupilam bilet-tanio nie bylo ale nie az tak kosmicznie drogo
ale jestem happy
didi ty to juz masz wszystko uszykowane a ja jeszcze tyle spraw na glowie ::)
ale dobrze ze bede miec tak napiete dni to szybciej zleci

buziaczki

Do góry